Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy Pe sep 26, 2003 7:03 pm

Jaz sem šel gume pa feltne homologirat, in je od tega že več kot 3 mesece, pa ni ne sluha ne duha o kartončku. Avto sem pa že prodal.....
Mene so pa res opeharili za 10.000, ti boš MOGOČE še dobil kartonček, NIKOL pa ne veš :)

K si šel na LPP? Jest sem tut šel feltne homologirat, pa en mesec ne duha ne sluha o homo kartončku. Pol sem pa gor poklicu, pa jih vprašu, če je to normalno, al so kej zamuštral (seveda so me 5x dajal cifre od unih, k so za to zadolženi, pa še teh ni blo v pisarni, ko sem klicu). Pa je tip reku, da bo uredu. Sem mu reku kdaj naj še enkrat pokličem, pa je reku da nč še enkrat poklicat pa slušalko dol vrgu.

Rezultat- Čez 2 dni sem dobil pismo z Lpp.

Pa kdo v Sloveniji dela teste za home made spojlerje?

Sej v bistvu ni tak problem doma spacat spojler, pa še unikat je.
Shit Happens

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe sep 26, 2003 7:09 pm

Yacksy: Ja res ni problem doma spacat spojlerja... Problem je, da moraš dt 100.000 SIT. Teste delajo v MB.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe sep 26, 2003 9:46 pm

Yacksy je napisal/-a:
Jaz sem šel gume pa feltne homologirat, in je od tega že več kot 3 mesece, pa ni ne sluha ne duha o kartončku. Avto sem pa že prodal.....
Mene so pa res opeharili za 10.000, ti boš MOGOČE še dobil kartonček, NIKOL pa ne veš :)

K si šel na LPP? Jest sem tut šel feltne homologirat, pa en mesec ne duha ne sluha o homo kartončku. Pol sem pa gor poklicu, pa jih vprašu, če je to normalno, al so kej zamuštral (seveda so me 5x dajal cifre od unih, k so za to zadolženi, pa še teh ni blo v pisarni, ko sem klicu). Pa je tip reku, da bo uredu. Sem mu reku kdaj naj še enkrat pokličem, pa je reku da nč še enkrat poklicat pa slušalko dol vrgu.

Rezultat- Čez 2 dni sem dobil pismo z Lpp.

Pa kdo v Sloveniji dela teste za home made spojlerje?

Sej v bistvu ni tak problem doma spacat spojler, pa še unikat je.

težko ni..samo VELIKO dela je...
no ja..men je blo težko delat..ker nism mel idej kako začet..zdej nekaj pokitat ni problem..
neki oblikvat k nimas osnove je pa težko
V8 POWER

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen So sep 27, 2003 12:08 pm

Kako pa zgleda TUV za spoilerje?? Kaj se ne bi dalo nardit spoiler doma in in homologirat vse skupaj s TUV-om od enih drugih spoilerjev :?:
Made in Japan

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So sep 27, 2003 12:10 pm

Gigen je napisal/-a:Kako pa zgleda TUV za spoilerje?? Kaj se ne bi dalo nardit spoiler doma in in homologirat vse skupaj s TUV-om od enih drugih spoilerjev :?:

jah moji tuv-i so vsi imeli slikco in natančne mere spojlerjev narisane :wink:
da se samo če imaš fulllllll cajta :wink:
SlikaSlika

Yacksy
Novinec

Napisal/-a Yacksy So sep 27, 2003 7:07 pm

Kok bi pa prišli pragi pa sprednji pa zadnji spojler za mojega Clia A2 pri A3M-u al pa Fazerju (sam približno)

Pa kolk kej koštajo te epoxi smole in karbonska vlakna, pa kje to prodajajo?

Vem da je tut hudo to oblikvat, sam si pa sam svoj gospodar. Seveda je vse odvisno od cene plastik, ki jih lahko kupš v trgovini.
Shit Happens

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c So sep 27, 2003 7:21 pm

Yacksy je napisal/-a:Kok bi pa prišli pragi pa sprednji pa zadnji spojler za mojega Clia A2 pri A3M-u al pa Fazerju (sam približno)

Komplet kit pri Fazer-ju pride cca. 110K!

Slika
Slika

Yacksy
Novinec

Napisal/-a Yacksy So sep 27, 2003 7:35 pm

Ne za clia B, ampak za drugo verzijo Clia 1(A), še zmeri un bolj "oglat" clio

Sam po mojem ni ne vem kakšne razlike v ceni.
Shit Happens
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov