Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če apr 19, 2007 8:14 pm

ta letvica je tak poceni, da če kadiš jo v 3dneh nekajenja odplačaš, pol pa še 1tedn zarad homologacije ne kadiš pa jo imaš. In ja z nalepkami bi po mnenju verjetno večine izpadel klovn. Užasno zgleda, se nek pubec tak vozi po mb. ampak njemu je očitno glavno da zadno tablico pajtla od tube v avtu :lol: pa morem rečt da dosti opazk nanj leti :)

Za tisto nalepko na šipi pa probaj dobit ono kao prozorno črno al zeleno al kaka je bo najlepše pa še sonce naj ne bi motlo. moje mnenje.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če apr 19, 2007 9:02 pm

kaj običajna samolepilna folija velja.da se kupit vsepovsodi.samo ko je izpostavljena temperaturi se radi mehurčki naredijo,baje??

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Če apr 19, 2007 9:05 pm

Drgač avto zapelješ k unmu k temni mislm da je okol 5 jurjov bivših da ti gor napopa, pa je tko k je brez mehurčkov in še kakšnih komplikacij. Za samolepilno folijo pa mislm da bi začela odstopat

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe apr 20, 2007 7:55 am

Lesniku se zapleji pa ti bo nalepo gor.

Glede letvic pa preko ebaya te ne stanejo vec od 30-40 €.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Pe apr 20, 2007 1:59 pm

CiCn je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:
CiCn je napisal/-a:
bam88 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:pa daj nea delaj klovna iz sebe z nekimi nalepkami na lucih

lega stari lepo sm prosu ludi za odrasli odgovor.. ne pa za neke zaljivke.. tko da ce ne znas odgovort derektno na moje vprasanje raj drzi jezik za zobmi. razumes?

On je samo reku, da ne lepi nič čez luči, ampak kupi, letvice za čez luči. saj tako sem ga raazumel jst.

bravo!!! tak je treba.ko keri novinec kako temo odpre,mojstri foruma tak gušijo,ko da so stari 80 let z eno nogo v grobu pa z bingeljnom med nogami

Lj nism mojster foruma, ampak te letvice se dubijo za male pare, lepo zgleda pa še nisi deležn posmehov. Courage, je zelo lepo obrazloživ in ni nikomur nič žalega naredu. Lepo mu je svetoval kaj naj naredi, tudi na pomoč mu je priskočil.

in mi je tapru svetvov posmeh.. potem pa pametn nasvet.

tist mam tko al tko namen prsparat za celotno temnenje .. se mi ne splaca sam oeno stvar vozit v lj. samo rad bi mal experimentirov pa da me nebi lih cuzci ganjal zarad tega.. zato sprasujem.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov