seat je napisal/-a:Homogoliziraj sem tui alu feltne oz. ...
Lenuh007 je napisal/-a:Po pravilih bi moral vsako spremembo na vozilu homologirat. Res pa je da se dost stvari iskljucuje ali pa je cisti nesmisel.
npr.
Jest sem temnil stekla in peljel na homolomo in placal se tisto nekaj. In pol zagledas SUVa, ki ima ze tovarnisko temnjena nekatera stekla v homologaciji mu pa ne pise.
maky je napisal/-a:Lenuh007 je napisal/-a:Po pravilih bi moral vsako spremembo na vozilu homologirat. Res pa je da se dost stvari iskljucuje ali pa je cisti nesmisel.
npr.
Jest sem temnil stekla in peljel na homolomo in placal se tisto nekaj. In pol zagledas SUVa, ki ima ze tovarnisko temnjena nekatera stekla v homologaciji mu pa ne pise.
če ima tovarniško temnjene so stekla homologirana že ob prvotni homologaciji vozila za slo trg. seveda pa, v kolikor jih daš še dodatno temniti, moraš spremembo vpisati v homologacijski kartonček.
Lenuh007 je napisal/-a:maky je napisal/-a:Lenuh007 je napisal/-a:Po pravilih bi moral vsako spremembo na vozilu homologirat. Res pa je da se dost stvari iskljucuje ali pa je cisti nesmisel.
npr.
če ima tovarniško temnjene so stekla homologirana že ob prvotni homologaciji vozila za slo trg. seveda pa, v kolikor jih daš še dodatno temniti, moraš spremembo vpisati v homologacijski kartonček.
Ja... razumem. Ampak v kartoncku pa nic ne pise.
Courage™ je napisal/-a:seat je napisal/-a:Homogoliziraj sem tui alu feltne oz. ...
Ok tu pa sem umr od smeha
VasjaS je napisal/-a:Pa saj isti k.... je na primer na faksu na ustnem izpitu. Če imaš srečo, te prof ne bo prašal ničesar, če pa te boginja fortuna malce prezira, si naj****. Če si količkaj resen, se boš pač na izpit pripravil in znal. Po analogiji se ti torej splača it s pravimi dokumenti in pravo robo na "homogolacijo"
esem je napisal/-a:VasjaS je napisal/-a:Pa saj isti k.... je na primer na faksu na ustnem izpitu. Če imaš srečo, te prof ne bo prašal ničesar, če pa te boginja fortuna malce prezira, si naj****. Če si količkaj resen, se boš pač na izpit pripravil in znal. Po analogiji se ti torej splača it s pravimi dokumenti in pravo robo na "homogolacijo"
Sploh ni tako. Tu lahko izpit kadarkoli na cesti ponovno opravljaš in če ga ne narediš, padeš - čeprav si ga prej že naredil. Katerikoli policaj ti lahko (kdaj sicer bolj težko, a vendar) preveri, če je predelana roba na avtu ustrezno homologirana (če je kartonček točno za to robo) in takoj vidi, če si nekomu na LPP kar nekaj podtaknil, češ da itak ne gledajo. Saj jim ni treba gledat, če je kdo toliko neumen, da bo reskiral velike kazni, izredni TP itd, naj kar. Tako si oni na LPP verjetno mislijo in bi jim skoraj dal kar prav. Drugo je sama homologacija kot taka in to, da je 80€ preveč.
tmtslash je napisal/-a:sonic vsekakor mors met homo kartoncek zravn! ce te policaj stopa, pa mas neki predelan avto, bo seveda zahtevu homo kartoncek, da vidi ce se ujema z vsem kar imas na avtu! ce ga nimas zravn je isto tak ko da ga sploh nimas (niti doma)
uglavnem fukni ga not u en predal pa te noben policaj nebo mogo jebat!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov