Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Če jun 07, 2007 11:17 am

juan86 je napisal/-a:Take farbe golfa mam tud jst, pa kakorkoli obrneš, na paše nič kromiranega gor, tak da ti jst glih ne priporočam, rajš prefarbi vso črno plastiko v modro, bo boljš.

Pa če že gledaš felge, rajši kupi 17 colske pa dej tistih 100 al 200 ojrov več, ker bo avto res lepše zgledal.

Aha, pa še to, govoro sem z enim mehanikom pa je rekel da se na široko ognem replik, ker majo same probleme z njimi. Sicer ga nisem vprašal kdo je proizvajalc replik (baje jih je več) ampak tak za info. Je rekel da če že kopujem da rajš kupim orginal al pa felge proizvajalcev (BBS, OZ, Allesio,...)
Hm, na passatih iste barve mi izgledajo one tanke krom letvice precej vredu, ne vem zakaj ne bi na golfu... OK, ko bom imel čas, bom poskusil na fotografijo svojega golfa najprej narediti photoshop, kakšen bi bil s krom letvicami...

NO glede felten pa nisem mislil replik, ampak če morda sam VW daje gor feltne, ki so tudi sicer na trgu - ali jih tudi podizvajalci delajo ekskluzivno direkt za VW, torej jih ne ponujajo sicer?
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 07, 2007 11:54 am

Eno simple vprasanje mi prosim odgovori.

Imas na izbiro 18" vredu felne z gumami za 1300 €. Na drugi strani pa imas na ponudo 16" felne original za VW z gumami za 1500€. Katere bi vzel ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Če jun 07, 2007 12:56 pm

Koliko pa so pri VW samo feltne? (gume bi itak posebej kupil, sem se zapičil v Continental Premium Contact 2).

18" koles pa itak ne bi na avto dajal v nobenem primeru. Hočem 16", mogoče do 17", ampak najbrž ne...

Sicer se mi zdi fajn, da izvem še mnenja drugih, ampak predvsem sprašujem da vidim, kje se splača gledati in kupiti.

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

alex b
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a alex b Pe jun 08, 2007 4:35 am

Če hočeš menjat iz 15" na 16" boljše ,da pustiš kak je!
Neboš nič naredo s tem.
Moje mnenje !

Lp!
Priponke
w_20694_115.jpg
BRINGT MIR WERKZEUG!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Pe jun 08, 2007 5:08 am

a se sploh splača denar davat da bi šou iz 15 na 16... jaz bi raje počakal na 15kah, pa našparal za ene dobre 17ke, ker iz 15 na 16 nebo opazna razlika...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jun 08, 2007 8:16 am

Brezveze zdaj natolcevat nekaj, ce mu je 30 ljudi to reklo pa je se vedno odlocen potem naj bo. Golf na 16" je z amoje pojme smesen, raje se vozim na 15kah.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran Pe jun 08, 2007 8:39 am

16 sem imel na golfu pozimi poleti pa 18 pa še to bi dal večje če bi imel znižanega

alex b
Nov uporabnik

Napisal/-a alex b Pe jun 08, 2007 10:00 am

ja enim je pač treba večkrat rečt ,
da gor pridejo ! :lol:
BRINGT MIR WERKZEUG!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Po jun 11, 2007 9:00 pm

v googla napiš alu platišča in sledi zadetkom... se ti kr ene par trgovin izpiše - gaberje,špan itd...

Ma saj to sem se sam takoj spomnil, ampak se mi ne da prebijat čez množico slabo narejenih in sila nepreglednih webstrani.
Zato pa sprašujem na forumu: kje so vredu trgovine s platišči (po možnosti, da se jih da tudi v trgovini v živo malo pogledat), pa da imajo dobra platišča po razumnih cenah?

Če je kdo od vas že dejansko kupil kaka platišča, lahko pove vsaj to, kje jih je kupil, za koliko itd. Lahko tudi na ZS, če nočete delat javne reklame.

Glede primerne velikosti za Golfa V pa ne bomo prišli skupaj, ker meni se zdi 18" ali celo več precej neokusno. Optimalno je 16" (ki je itak de facto standard za avte tega razreda) ali 17". Sploh za sicer normalno obliko golfa... ker tudi pod razno ne mislim svojega avta predelovat v nekaj takega, kot je nalepil slikco alex b v sporočilu 08 jun 2007 05:35 (mi je tisti golf precej grd - tako maska kot odločno prevelike feltne - to nikakor ni moj stil).
Tko da bi res prosil samo za pomoč, kje se stvari dobijo (feltne, gume, xenon, morda še kaj). Izbral bom pa sam.

Aja, pa še glede kromiranih letvic: prilagam spodaj, kako izgleda golf take barve kot imam jaz, s krom paketom iz tovarne, meni se zdi čisto lepo:
Slika

Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov