Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr jun 20, 2007 11:19 am

Neon je napisal/-a:
Zakaj ne bi šlo? Kje se jim je zataknilo?

poglej pri vratih zgornjo linijo praga in kako se stika s plehom pri koncu blatnika...se ne da na gor dvignit, ce nebi porezal tist del stran

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Pe jun 22, 2007 8:09 am

vesolc je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:
Zakaj ne bi šlo? Kje se jim je zataknilo?

poglej pri vratih zgornjo linijo praga in kako se stika s plehom pri koncu blatnika...se ne da na gor dvignit, ce nebi porezal tist del stran

Zakaj pa niso tisto porezali stran in dodali na vrata?

Potrebno bi bilo samo odbrusit pod kotom cca 2cm prečke z blatnika ter spodaj med blatnikom in pragom pri vratih pobrusit pod kotom in prav toliko materiala dodati na vrata.

Pri original pantih se vrata pri odpiranju pomikajo pod notranjo linijo blatnika, pri Lambotu se pa odpirajo po zunanji strani, tako da med linijo blatnika in vrati na blatniku ne sme biti dodatnega materiala, če pa je ga je potrebno nekoliko obdelati.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jun 22, 2007 9:21 am

ja sej bi se dal sej nism reku da ne. Samo...sej ni vse v lambo vratih ;)

M-silver
Novinec

Kraj: kranj

jo

Napisal/-a M-silver Ne jul 15, 2007 7:30 pm

Tko ti bom reku, če bi se dalo zmontirat bi bili že na avtu, ker jih je Habbič tud hotu met.
Pa ni problem samo u unem končku.
Sem bil zravn k se je delal. Se je na vse možne načine sprobaval pa ne gre, tko da pozabi na ta projekt.
Zadnjič spremenil M-silver, dne Po jul 16, 2007 4:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če fičko ne kople z 2 prestavo ni nc

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Ne jul 15, 2007 11:05 pm

ta projekt je kukr jest vem zaradi druge stvari propadu... da se narest sam ni pa simpl...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Re: jo

Napisal/-a Neon Po jul 16, 2007 6:16 am

M-silver je napisal/-a:Tko ti bom reku, če bi se dalo zmontirat bi bili že na avtu, ker jih je Habbič tud hotu met.
Pa ni problem samo u unem končku, problem je tudi teža vrat.
Sem bil zravn k se je delal. Se je na vse možne načine sprobaval pa ne gre, tko da pozabi na ta projekt.

Verjemi meni, teža ni problem...

roki125 je napisal/-a:ta projekt je kukr jest vem zaradi druge stvari propadu... da se narest sam ni pa simpl...

To je pa sigurno da ni simpl ker bi bilo potrebno par stvari obdelat...
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
urosbe
Novinec

Napisal/-a urosbe Po jul 16, 2007 8:08 am

Tud jaz sem bil zraven, ko smo probavali lambote na tem projektu... verjameš ali ne, mehanizmi so bili že narejeni do te mere, da so se vrata na gor odpirala (brez amortizerja), ampak bolj kot smo študirali, več težav se je kazalo.

Na original LSD in podobno pa kar pozabi... avto je tako specifičen, da ti original LSD kit nič ne pomaga. Sedaj, ko je avto pobarvan in imaš zlite odbijače z blatniki, boš težko dobil mojstra (za neko razumno ceno), ki ti bo razvil custom mehanizem. Seveda razen če boš šel blatnike dol dajat (rezat) in avto na novo štrihat (v tem primeru ti pa predlagam da greš najprej se z ličarjem zmenit za dinarčke).

Če mene vprašaš... avto imaš zrihtan, sedaj se pa lepo vozi in ga čuvaj! Že tako sem bil žalosten, ko je šel avto v druge roke.

Homemade lambo doors kit vs. original lambo doors kit... z Rok-om sva naredila vsega skupaj 6 parov, 3 za naše avte, 3 pa za pokritje stroškov:) Kopirala sva original LSD-je, vendar uporabila debelejši material in dodala še par detajlov, da zna vrata že moja mama odpret in zapret, brez da bi morala karkoli pazit, da bo kakšno škodo naredila.
Ne bom trdil, da so original LSD-ji slabi, sem pa videl že kako se odpirajo in zapirajo - lahko da so bili slabo zmontirani:)

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Po jul 16, 2007 1:44 pm

urosbe je napisal/-a:Tud jaz sem bil zraven, ko smo probavali lambote na tem projektu... verjameš ali ne, mehanizmi so bili že narejeni do te mere, da so se vrata na gor odpirala (brez amortizerja), ampak bolj kot smo študirali, več težav se je kazalo.

Na original LSD in podobno pa kar pozabi... avto je tako specifičen, da ti original LSD kit nič ne pomaga. Sedaj, ko je avto pobarvan in imaš zlite odbijače z blatniki, boš težko dobil mojstra (za neko razumno ceno), ki ti bo razvil custom mehanizem. Seveda razen če boš šel blatnike dol dajat (rezat) in avto na novo štrihat (v tem primeru ti pa predlagam da greš najprej se z ličarjem zmenit za dinarčke).

Če mene vprašaš... avto imaš zrihtan, sedaj se pa lepo vozi in ga čuvaj! Že tako sem bil žalosten, ko je šel avto v druge roke.

Homemade lambo doors kit vs. original lambo doors kit... z Rok-om sva naredila vsega skupaj 6 parov, 3 za naše avte, 3 pa za pokritje stroškov:) Kopirala sva original LSD-je, vendar uporabila debelejši material in dodala še par detajlov, da zna vrata že moja mama odpret in zapret, brez da bi morala karkoli pazit, da bo kakšno škodo naredila.
Ne bom trdil, da so original LSD-ji slabi, sem pa videl že kako se odpirajo in zapirajo - lahko da so bili slabo zmontirani:)

Verjerno se vam je pri dvigovanju vrat zgornji del amontizerja (zglob) zadel v blatnik?

Naredil sem že preko 40mehanizmov, od tega sem jih zmontiral več kot 25
Največkrat je problem ravno to, da gre zgornji del amontizerja (zglob) mimo blatnika zelo na tesno, ko odpiraš vrata.
Teža vrat pa ni bila nikoli problem.

Včasih gre montaža tak 1,2,3....
Včasih pa tudi sam dobim kak siv las :P
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov