CockroaC je napisal/-a:black je napisal/-a:Govori se da že zaradi športnega filtra bo šel avto v prešo![]()
Kaj šele da bo imel alu wing? Bo šel pa še lastnik...
Daj ne pretiravaj, lastnik bo v najslabsem priemru sel v zapor, ampak to je res skrajnost, najpogosteje se bo izrekala denarna kazen.
Patrik_A3 je napisal/-a:fajn bi blo to,bi malo čistko naredli z temi hondami pa z dolgimi gobci hondašev
rover416 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:fajn bi blo to,bi malo čistko naredli z temi hondami pa z dolgimi gobci hondašev
pol bos pa srou pa letu pa zbudu se z loncem na glav pa z enim prstom vriti z levo nogo pa v wc skolki.milsim dj zadrz te komentarje raj zase.ker kok ti to zmeces je mal tu mach. nared is temo. pa napis not 1000000000000000000000000krat da so honde v pizdi a so hondasi budale.in dj pol mer.k te mam ze polnkurac v vsaki temi drkas s temi hondami
SENATOR je napisal/-a:Jaz bi se po eni strani kar strinjal s tem zakonom, ker je res prevec avtomobilov ''home made'' pa brez homologacije. Taki so se bolj nevarni kot vse gnila j***a ki se vozijo po nasih cestah. V Nemciji je kar jaz vem, ta zakon ze v veljavi, le da ti avta ne dajo v preso ampak ti vzamejo tablice in se ga odjavi iz prometa, pa registrirat ga ne mores vec.
j*** ga, ce bos hotu imet avto ga bos imel za prov, ne pa da se folk vozi z avtom ki ima rezane fedre in 50 kil poliestera nametanega pa imajo vse papirje prirejene.
Za moje pojme bi mogli imet posebne delavnice v katerih bi se pregledovalo dodatne dele ki nimajo TUV in njihovo strokovno montazo, pa bi tko dobili potrdilo za homologacijo.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov