Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jul 30, 2003 3:16 pm

totimato je napisal/-a:Samo previdno pri čiščenju plastičnih delov. Alkohol (razredčilo, nitro...) plastiko topi.

lp

totimato

S tem se pa ne strinjam!
SEm barvo amaturko pa sem uporabil 2K razredcilo, ki je se bolj mocno, pa ni cisto nic stopilo!!!!!!

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Sr jul 30, 2003 4:43 pm

oba dva imata prav. Niso vse plastike armaturk enake, pa tudi v istem avtomobilu, se lahko zgodi, da določeni deli se topijo oz. pobledijo ali postanejo hrapavi ostali pa nič.
je pa res, da se ne splača odkrivat na lastni armaturi ali je topljiva ali ne.

večji problem ( moje izkušnje) pri barvanju armatur je jo očistit vseh premazov in šprajev uporabljenih za to, da se armatura sveti.
Avtoličarji imajo neko tekočino ki jo zmešajo z barvo ki tudi med samim barvanjem čisti plastične dele in opmogoči, da se barva lepo razlije.

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Ne avg 03, 2003 11:10 pm

lucky je napisal/-a:oba dva imata prav. Niso vse plastike armaturk enake, pa tudi v istem avtomobilu, se lahko zgodi, da določeni deli se topijo oz. pobledijo ali postanejo hrapavi ostali pa nič.

Točno to. Zato pa pravim previdno. Mogoče najprej probati na delu armaturke, ki se ne bo videl, ko bo avto sestavljen.

lp
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr avg 06, 2003 6:29 pm

ugotovu sm, da niti najmn nimam cajta, da bi se lotu štrihanja... Tko da, enkrat ko pade sneg in se bo kej več časa. Sm pa probou, na enmu kosu... Čistilo za silikon, brus papir, plastikprimer, pa ena fajn kvatitetna barva... pa ne bo nobenih problemou. Z ničemr se pa ne sme šparat!!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov