Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

warmaster
Novinec

cc

Napisal/-a warmaster To sep 04, 2007 9:24 am

am kk je pa na meji k prečkaš? nič ne težijo?
Slika

Uporabniški avatar
K@TJA
Novinec

Napisal/-a K@TJA To sep 04, 2007 9:53 am

meni še niso kdaj kaj rekl ,odkrar jih mam not, pa grem večkrat v austrijo,pa nikol še kdo reku kaj.Če pa bi ti rekl kaj,pa se nardiš ,kot ,da nisi vedu ,da jih ne smeš met not ,pa po mojem ni take panike .če maš vse ostalo na avtonu papirje pa homologiran pol te zard teh lučk ne bo zajbavu ,če pa nimaš za ostale stvari papirjev urejnih pol pa tak veš da ti bo napisu položnco za ostale stvari pa še za pozicike.

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan To sep 04, 2007 10:22 am

js mam zelene ledike notr vezane na šalter pa ni nbenih problemov :D js ne vem če vsi tak cvikate za te gnoje, zakaj si ne naredite vse na stikala pa je mir...rajši 5min dela več kot 150€ manj...

lp, slatncan

warmaster
Novinec

xx

Napisal/-a warmaster To sep 04, 2007 10:23 am

tkole zdej so že zmnontirane, tk da kar bo pač bo :D
Slika

Uporabniški avatar
K@TJA
Novinec

Napisal/-a K@TJA To sep 04, 2007 10:33 am

ne skrbi ko ti ne bojo kaj kompliciral,če pa reče kaj kdo pa reč da nisi vedu ,po možnosti še vpraši policaja kake taj morjo bit :D ,tako kot sem jaz,včasih prav pride če se človk nardi mal neumnega,skratka zgleda pa dost lepše ponoč,uživi v vožnji z njimi.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi To sep 04, 2007 11:43 am

K@TJA je napisal/-a:meni še niso kdaj kaj rekl ,odkrar jih mam not, pa grem večkrat v austrijo,pa nikol še kdo reku kaj.Če pa bi ti rekl kaj,pa se nardiš ,kot ,da nisi vedu ,da jih ne smeš met not ,pa po mojem ni take panike .če maš vse ostalo na avtonu papirje pa homologiran pol te zard teh lučk ne bo zajbavu ,če pa nimaš za ostale stvari papirjev urejnih pol pa tak veš da ti bo napisu položnco za ostale stvari pa še za pozicike.

O bo zajebaval bo...V Avstriji je kazen za take modre pozicijske od 500 € navzgor. Sam na pravega policaja moreš naletet, pa sprenevedanje ne bo pomagalo.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To sep 04, 2007 11:46 am

K@TJA je napisal/-a:ne skrbi ko ti ne bojo kaj kompliciral,če pa reče kaj kdo pa reč da nisi vedu ,po možnosti še vpraši policaja kake taj morjo bit :D ,tako kot sem jaz,včasih prav pride če se človk nardi mal neumnega,skratka zgleda pa dost lepše ponoč,uživi v vožnji z njimi.

Mogoče tebi popusti malo na lepe oči (da ne rečem kaj drugega :P ), ampak po kakšnem mlajšem moškem vozniku bi pa hitro usekali s kaznijo. Nepoznavanje zakona tako ali tako ni opravičilo...

Če rabite za na parkingplacu pozirat, si naredite na stikalo, za na cesto itak niso te zadevščne.
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To sep 04, 2007 11:59 am

sm pozabu povedat
na meji je znanec ob 3. ponoč menjal bele led diode ter xenon kit- ga hrvatje niso spustil ;) (je bil pa avto ful upadljiv)
lp

edo-lj
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a edo-lj To sep 04, 2007 1:32 pm

Eazy-O je napisal/-a:
K@TJA je napisal/-a:ne skrbi ko ti ne bojo kaj kompliciral,če pa reče kaj kdo pa reč da nisi vedu ,po možnosti še vpraši policaja kake taj morjo bit :D ,tako kot sem jaz,včasih prav pride če se človk nardi mal neumnega,skratka zgleda pa dost lepše ponoč,uživi v vožnji z njimi.

Mogoče tebi popusti malo na lepe oči (da ne rečem kaj drugega :P )

js mam tut lepe oči :oops:

warmaster
Novinec

ff

Napisal/-a warmaster To sep 04, 2007 3:13 pm

am... no vam povem kse vrnem z hrvaške, če se mi bo uspelo dol prešvercat :D p.s. kam pa zmonteraš ta šalter?
Slika

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr sep 12, 2007 9:45 am

Modre pozicijske al pa kxenon kit, takim je treba lampe s kijem ven zbit :evil:
Modre pozicije: full nagravžne, kxenon kit: full blešči
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr sep 12, 2007 4:58 pm

reber je napisal/-a:Modre pozicijske al pa kxenon kit, takim je treba lampe s kijem ven zbit :evil:
Modre pozicije: full nagravžne, kxenon kit: full blešči

ti si caR :roll: dej se malo poduči o xenonu pol pa pametuj. Bleščijo če jih ne nastaviš ter če jih daš v luči brez leče(to so ponavadi tapravi tunnerji k jim je pol hudo kok lepo svet).
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Sr sep 12, 2007 9:03 pm

Modrih ne dajat notr! Da so pa za karkoli srali na hrvaškem pa ne morm verjet.. Tam sploh nimajo zakonov pošlihtanih za to. Mogoče prej zard tega ka si slovenc. Če si pa bejba maš pa lahk tut rdeče notr :lol: Xenon je ok, dokler maš lečo. Jaz imam homologirane angel eyes in mi nimajo kaj srat. Modre pozicijske pa v glavnem ne, sem jih že mel gor pa sem takoj dol dal, ker je res preveč vpadljivo. Če že hočeš lepo svetlobo probaj dobit kristalno bele pa boš brez skrbi.

Uporabniški avatar
marjanko
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a marjanko Sr sep 19, 2007 8:04 am

Ma s kom se to folk obremenjujete... modre zarnice, pa kaj ste od "tamo dole?" Avto je sredstvo za vožnjo in ne novoletna jelka :P

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Če sep 27, 2007 10:57 am

Ne dajaj modrih ledic, skoda zivcev.

Na meji s Hrvaško sem mogel menjat bele ledice za klasično pozicijsko žarnico. Ampak najprej me je 45 min sprehaju gor pa dol, pol je zahtevu, da plačam kazen....itd....

Lp

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 Če sep 27, 2007 3:43 pm

tole si rajsi nabavite :D

Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 27, 2007 3:59 pm

Kaj Renaulta al plavo lediko? :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
sir videc
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Re: Modre luči

Napisal/-a sir videc Če sep 27, 2007 4:08 pm

MacTron je napisal/-a:za taksne pozicijske sploh ne obstaja homologacije ...torej ze led (bele) so pogojne
kar se tice pa tisti cisto modrih pozicijskih luci so pa na spisku nedovoljenih

tut bele ledice ne svetjo glih belo ampak kr modro in se zelo lepo na daleč opazi...

aja se to kaj pa zadi pri tablci....mas tm lahko belo(modre) recimo al kaksne druge barve...?
Slika

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 Če sep 27, 2007 4:56 pm

lumpy zarnice :D ni priporoceno, samo vecina jih ne gre za avto :lol:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če sep 27, 2007 5:05 pm

nicco še vedno preveč modro :?