K@TJA je napisal/-a:meni še niso kdaj kaj rekl ,odkrar jih mam not, pa grem večkrat v austrijo,pa nikol še kdo reku kaj.Če pa bi ti rekl kaj,pa se nardiš ,kot ,da nisi vedu ,da jih ne smeš met not ,pa po mojem ni take panike .če maš vse ostalo na avtonu papirje pa homologiran pol te zard teh lučk ne bo zajbavu ,če pa nimaš za ostale stvari papirjev urejnih pol pa tak veš da ti bo napisu položnco za ostale stvari pa še za pozicike.
K@TJA je napisal/-a:ne skrbi ko ti ne bojo kaj kompliciral,če pa reče kaj kdo pa reč da nisi vedu ,po možnosti še vpraši policaja kake taj morjo bit,tako kot sem jaz,včasih prav pride če se človk nardi mal neumnega,skratka zgleda pa dost lepše ponoč,uživi v vožnji z njimi.
Eazy-O je napisal/-a:K@TJA je napisal/-a:ne skrbi ko ti ne bojo kaj kompliciral,če pa reče kaj kdo pa reč da nisi vedu ,po možnosti še vpraši policaja kake taj morjo bit,tako kot sem jaz,včasih prav pride če se človk nardi mal neumnega,skratka zgleda pa dost lepše ponoč,uživi v vožnji z njimi.
Mogoče tebi popusti malo na lepe oči (da ne rečem kaj drugega :P )
reber je napisal/-a:Modre pozicijske al pa kxenon kit, takim je treba lampe s kijem ven zbit![]()
Modre pozicije: full nagravžne, kxenon kit: full blešči
MacTron je napisal/-a:za taksne pozicijske sploh ne obstaja homologacije ...torej ze led (bele) so pogojne
kar se tice pa tisti cisto modrih pozicijskih luci so pa na spisku nedovoljenih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov