Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k To sep 04, 2007 3:53 pm

jaz bom pa tudi kar to temo izkoristil za eno stransko vprašanje

kako najbojše pobarvat tako trdo gumo? Mam nekaj in bi rad pobarval, pa sem probal z šprejem in se ni prijelo da bi blo lepo. Je pa stvar čist gladka

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N To sep 04, 2007 5:18 pm

tudi jaz imam uprasanje glede plastike v notranjosti. Ima povrsino kot usnje, torej ni gladka. Trenutno je temno siva, rad bi naredu crno, pa da nebi izgubil usnje look-a, je pa trda plastika, se ne vda ob pritisku.

Torej bo zadostovalo da dobro razmastim povrsino (imam sprej ki to zelo ucinkovito naredi, se prav zapeni na plastiki in postane plastika svetlejsa), nato pa kar s crnim (malo bol kvalitetnim) sprejem??

hvala za odgovore.
Extreme N

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če sep 06, 2007 4:33 pm

Mislim, da se da kupit sprej prav za barvanje npr. armature oz. take plastike, kot je armatura. Nisem pa to probal, tako da ne vem, koliko to zdrži oz. se ne lupi.
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če sep 06, 2007 7:41 pm

extreme N je napisal/-a:tudi jaz imam uprasanje glede plastike v notranjosti. Ima povrsino kot usnje, torej ni gladka. Trenutno je temno siva, rad bi naredu crno, pa da nebi izgubil usnje look-a, je pa trda plastika, se ne vda ob pritisku.

Torej bo zadostovalo da dobro razmastim povrsino (imam sprej ki to zelo ucinkovito naredi, se prav zapeni na plastiki in postane plastika svetlejsa), nato pa kar s crnim (malo bol kvalitetnim) sprejem??

hvala za odgovore.

Tisto plastoko najprej z razredčilom razmastiš ja pol pa z skotchbrajt gobico malo zmatiraš...
Če boš hoto da se ti neo luščilo pa špricni prej z plastic prajmerjem,potem pa preštrihaj,ko boš pa štrihaj pa prvi sloj nardiš tak da samo meglo gor nardiš,pol počakaš kako minutko al pa dve odvisno od temparature pol pa še en sloj normalni špricneš ...
Tiste spreje ti pa odsvetujem,daj rajši kakmu ličarju pa ti pobarva in bo vsaj kvalitetno ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Če sep 06, 2007 8:44 pm

no sej sprejat znam, lahko delam tudi s pistolo. torej bo potrebna neka podlaga za plastiko. nitro topi plastiko, tako da odpade ker se bo zgubila groba povrsina. rad bi cimbolj enako kot je zdaj, samo v drugi barvi.

in licar bi tudi fajn racunu. bom najprej sam proval na kocu plastike ki ni vidna.

bom sporocu kako bo uspelo. torej moram obvezno podlago dat, in najprej malo, nato da pokrije.

hvala :)
Extreme N

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Če sep 06, 2007 8:46 pm

COBRA je napisal/-a:Mislim, da se da kupit sprej prav za barvanje npr. armature oz. take plastike, kot je armatura. Nisem pa to probal, tako da ne vem, koliko to zdrži oz. se ne lupi.

mislis za plastiko iz karete je armaturna?

vseeno se bom pozanimal, drugace pa bom itak verjetno dal neko podlago.
Extreme N

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če sep 06, 2007 10:48 pm

še eno vprašanje, znotraj se mi je krom odluščil iz kljuk za odpirat vrata, zanima me, če jst to dol vzamem, zbrusim plastiko, pošpricam s sprejem, ali se bo spraj ob konstantnem odpiranju zrabil, se pravi če bo šlo iz barve?? hvala

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Če sep 06, 2007 10:54 pm

tipicni kiks tut pri audijo pa passatu :)
treba kupit nove :)
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če sep 06, 2007 11:09 pm

tmtslash je napisal/-a:tipicni kiks tut pri audijo pa passatu :)
treba kupit nove :)
mah nove pridejo 1o jurjov bi raj to pr seb rešu :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov