Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Če avg 30, 2007 9:30 pm

turtle je napisal/-a:sej plastike aceton ne bo razžrl

me pa more nekdo razsvetlit kako je s homolomo home-made spojlerjev ker jaz sem slišal da se te varjante z epoksi smolo ne da homologirat, da more bit pri homologaciji vidna sendvič konstrukcija. pač malo me zanima ker imam željo naredit si en unikat spojler, vem pa da je varjatna z epoksi smolo najlažja

moraš imet načrt....in material iz katerega si delal.....narejen "A-test"...kao nwm kai še.......se ne splača
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Silver3.0
Nov uporabnik

Kraj: Lesce

Napisal/-a Silver3.0 Če avg 30, 2007 9:36 pm

Če je to za en komad se sigurno ne splača, če pa je to kao A-test za tvojo kvaliteto in velja za vse tvoje izdelke se pa splača.

turtle
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a turtle Če avg 30, 2007 9:53 pm

bem hvala obema, jaz pa se bom počasi lotil delat ta projekt. za homolomo pa bomo vidli pol ko bo kaj narejeno

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Pe avg 31, 2007 1:26 pm

turtle je napisal/-a:bem hvala obema, jaz pa se bom počasi lotil delat ta projekt. za homolomo pa bomo vidli pol ko bo kaj narejeno

boljše bo če se prej pozanimaš za homo....pa se potem ukvarjaš....ker boš samo čas tako in denar izgubil..... :?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

turtle
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a turtle Pe avg 31, 2007 3:18 pm

ahh se bomo pa kregali s policaji, al pa kako nalepko wrc edition dali gor pa rekli da je original :lol:

Silver3.0
Nov uporabnik

Kraj: Lesce

Napisal/-a Silver3.0 Pe avg 31, 2007 4:14 pm

turtle je napisal/-a:ahh se bomo pa kregali s policaji, al pa kako nalepko wrc edition dali gor pa rekli da je original :lol:

:tomidelej:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov