Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Ne sep 16, 2007 8:58 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
extreme N je napisal/-a:uprasi pri kakem avto licarju da ti predlaga koga, ali pa ce imajo kar tam. zakaj bi bil premocen?? pac malo bol od dalec, to je to. ce imas moznost nardit zastonj, zakaj ne ;)
pol ti dam se moje za speskat :D:D:D:D:D:D:D

to ni peskanje s pištolo v roki ampak peskanje v komori z vrtečo mizo, ki je bistveno močnejše

nism vedu kaj mislis... tega ne poznam.

zgleda pa da ni noben se pesku da bi vedu kolko stane :D najbols da poklices nekega licarja pa uprasas ;)
Extreme N

Uporabniški avatar
_Mihc_
Nov uporabnik

Kraj: Logatech

Napisal/-a _Mihc_ Če jan 17, 2008 1:16 pm

Tu v Logatcu sem jih dal speskat, za vse 4 je prišlo 42€ z računom, delo je bilo opravljeno solidno. Zdej pa samo še na barvanje pa bo 8)

b-u-c-o
Nov uporabnik

Napisal/-a b-u-c-o Če jan 17, 2008 10:04 pm

najcenejš pa zame najbolš vrjanta(tko sm js naredu):p80 brusilni papir in jih zbrusiš
večje praske zakitaš.potem šprickit ki se ga dobi tud v spreju in na vsako feltno tri sloje šprickita potem pa nekam na toplo za nekaj ur in potem barvaj na želeno barvo.js se z tko poštrihanimi bbs felgami vozim že 3 leta tako pozimi kot poleti in ni niti praske niti pike na njih.ali pa če imaš pištolo kupiš dvokomponentno barvo od colorja in jih s tisto pihneš pa pol čez tri sloje barve in drži ko noro

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Pe jan 18, 2008 7:20 am

Če se ti ne da drgnt k k****n, tko kot smo eni to že delal, potem daš speskat pa maš mir. Bolš da ne veš kolk je dela če misliš delat na roke...te bo že po eni feltni minil vse skup. Jest sm jih mel samo za nivelerat po nanosu temeljne barve, pa sem skor živce zgubu. Pa uporabli vodobrusni papir, ga lepo v vodi sprot pereš. Lepš nardi pa dalj časa ga maš ker se ne paca tolk. ;)

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Pe jan 18, 2008 9:07 am

Jaz sem tisti v logtcu ki peska. :hi
Ker ne smem oglaševat, vam bo v pomoč zadnji post od uporabnika Mihc.
@_Mihc_: daj mi pošlji tvojo telefonsko po ZS, ker je en pokrovček od feltne tukaj ostal, pa da ti ga prinesem.
:pivo L.P.

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Pe jan 18, 2008 11:38 pm

muka za delat sm delu identične feltne tko k ti amatersko :)
najprej speskaš pol daš podlago epoxsy osnowno barwo (da se lepo brust pa bol trda je kot špirckit-kamnčki ) pol pa ene 3 roke barwe pa 2-3 roke laka
za weč pa probi najdt moj post

p.s deli v prostoru z NIČ prahu pol k boš barwu

L.p Miha
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Pe jan 18, 2008 11:41 pm

drugač pa ja če najdš kkšnega k ti bi prašno pobarwu bo neuničljiwo...jst sm šu klasično ker sm meu gor tud črke za delat

ewo topic
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=49309&postdays=0&postorder=asc&start=0
My soul almost complete ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov