Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Ac|d_Burn Če okt 04, 2007 5:32 pm

To pa le porocaj,ko bos iz homologacije na RTI,ce ti je uspelo :)
Pomoje nebo slo tud brez avtomatskega regoliranja...
Moj ma pralne sobe in ne xenona,(navadne parabole)
Drugace pa ze gledam za xenon kiti samo do zdaj se dobenga odgovora od prodajalcev.
Lp,Dejan

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 05, 2007 9:47 am

strmi je napisal/-a:z računom greš na rti pa homologiraš. ampak (za vsako obstaja ampak :D ) vsi avti ki imajo serijsko xenon imajo tudi pripravo za pranje žarometov, ki skrbi da umazanijo in nesnago (beri-mušice) spere z žarometov, in preprečuje da se ti ta sloj-film ne zapečejo na steklo. no, vsaj upam da je to res, ker pol bom tipa ki mi je to prodaj nagačil, megani nikol niso bili lepi, zdaj je pa še grši z šobami :twisted: life sucks

Pranje je predvsem dobro za pozimi, ker se xenon ne zagreje, da bi ti stopilo sneg na žarometu, pa za svinjarijo. Mušice nevem no, če ti ravno pihne vse dol, ko se primejo konkretno na luč. Če že z vetrobrana grejo težko dol ko se zasušijo. Razen če jih takoj spereš, ko si jih fasal.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 4:56 pm

kaj potem se jih ne da homologirat?za ktere avt se jih vse da dobit?....?
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 5:06 pm

ja ce das 100w not ni dober kr stopi kable in stikalo....sm jst to naredu lani sm dal 65w pa je blo kr ok..ko sm dau 100W je pa po treh mescih nehal vse delat...
2ice4u

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Pe okt 12, 2007 4:22 pm

jst sm imel take žarnice not 2 leti, zdej sem jih dal vn, za las da mi ni vse zjebalo. Stopilo mi je žice na začetku konektorjev, začelo mi je že topit konektorje, zadnji moment sem jih dal ven. Tako da 100w žarnic ni za imet ki prej al selj ti bo vse skurlo in stopilo.

wolly
Novinec

Napisal/-a wolly Pe okt 12, 2007 5:48 pm

ja jst sm jih tud mel not, res da so ful dobre pa da noro svetijo-- sam mi je pa po določenem času plastiko začel topit, tak da dj raje čimprej vn, pa si raje nabav majn močne pa vseeno z belo svetlobo,sj vseen zelo dobro svetijo-res pa je da nekatere rade crknejo po parih mesecih odvisno od proizvajalce!!!!

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Po okt 15, 2007 9:53 am

mogoče bi blo edin dober če bi dal za dolge luči 100w žarnce k itak jih ne rabš tolk dost, da bi se začel kr vse topit! ponoč bi pa bolš vidu. raj v dolge kot v kratke če že dajete
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost