Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To okt 02, 2007 7:10 am

A ni rahlo neumno it v tako predelavo, pa sploh prej ne pomisliš kje bo tablica?

Še več, jaz bi delal ravno obratno, najprej bi naredil prostor za novo tablico z osvetlitvijo in vsem, šele potem bi se lotil delanja clean-looka.
Slika

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 To okt 02, 2007 8:16 am

Predelaj odbijač in naredi prostor za njo pa bo super :!:

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a _BlisteR_ To okt 02, 2007 8:42 am

Matjaz46 je napisal/-a:kaj te mate to neke nove predpise al kaj!
Piše samo tako da mora bit tablica na vidnem mestu, zadnja pa mora bit primerno osvetljena!Zaj je pa vseeno kje je!

A si to zihr?? ka jest sm tut bral da more bit na istem mestu kot jo predpiše proizvajalc.Sam je že neki cajta nazaj.Če je pa to kej novga pa super ane,jaz se glih zarad tega pol nism lotu delat tega kot je naredu Black_Racer.

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos To okt 02, 2007 9:09 am

Kaj noben ne bere zakona?

(4) Registrske tablice morajo biti pritrjene na mestu, ki ga je predvidel proizvajalec vozila, in sicer tako, da so dobro vidne in čitljive, da niso poškodovane, upognjene, zakrite, dodatno prevlečene ali prekrite.
(5) Vsebine, barve, mere in oblike registrskih tablic na vozilu ni dovoljeno spreminjati. Vozilo, ki je v prometu s spremenjeno vsebino, barvo, merami ali obliko registrske tablice od predpisanih, ni označeno s predpisanimi registrskimi tablicami.

To je direkt iz ZVCP-1! Če si narediš kakšne druge odbijače je ponavadi tam nov prostor za tablico (Kakšen drug body kit v primeru, da je bila prej tudi na odbijaču)

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To okt 02, 2007 8:48 pm

Nixxon je napisal/-a:A ni rahlo neumno it v tako predelavo, pa sploh prej ne pomisliš kje bo tablica?

Še več, jaz bi delal ravno obratno, najprej bi naredil prostor za novo tablico z osvetlitvijo in vsem, šele potem bi se lotil delanja clean-looka.

Tako sem imel namen samo kaj ko že čakam na zadnji odbijač drugi že več ko 4 mesece :lol:
Mah pa sj ga zdle dobim pa ga predelam malo in na njega zrihtam ;)
No zdle pa itaq imam zasilno kr nalimano na original odbijač:D
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To okt 02, 2007 8:53 pm

No imam tule 4 načine:
1 in 2 možnost se mi dopadejo ;)
Slika

Slika