Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Pe nov 09, 2007 12:25 am

im nobody je napisal/-a:lepo te prosim no...pol se pa r furi brez...verjem da se ne boš dolgo

Sej to je mišljeno kot fora... :) vse skupaj mi je malo smešno. Kot da naši možje v modrem nimajo kej drugega počet, se znašajo nad športnimi filtri in podobno. Res žalost v kaki državi živimo.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Pe nov 09, 2007 9:59 am

Denii je napisal/-a:Zakaj pa potem policija vzame tablice in te pelje na izredni tehnični pregled.

Tak odgovor je prišel iz LPP-ja na vprašanje glede homologacije zračnega filtra.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Pe nov 09, 2007 10:05 am

fricko1; o podpisu glede Yamahe R1. Tole je mišljeno čisto za hec. Daleč od tega, da bi mislil resno. Zato pričakujem, da boš to tudi tako sprejel.

En moj kolega ima Yamaho Fazer 1000, l. 2007. Govori tako, kot ti. Ko imaš enkrat Yamaho, si ji za vedno zvest.
Mi ga pa zajebavamo: seveda si ji zvest za vedno, saj je ne moreš več prodat. :-)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Pe nov 09, 2007 11:30 am

fricko1 je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:lepo te prosim no...pol se pa r furi brez...verjem da se ne boš dolgo

Sej to je mišljeno kot fora... :) vse skupaj mi je malo smešno. Kot da naši možje v modrem nimajo kej drugega počet, se znašajo nad športnimi filtri in podobno. Res žalost v kaki državi živimo.

sej vem da je zajebancija...sam jz sm tud jezn ko morš take pizdarije homologirat...poznam pa velik folka ma športne filtre pa niti edn nima homologacije
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe nov 09, 2007 1:13 pm

Jaz imam homologiraa športni filter :P

Tri tedne nazaj sem kolegu zrihtal zadnje led luči za astro H, in je naredil homolomo na LPP-ju brez kakršnihkoli papirjev (seveda imajo luči E oznako)

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Pe nov 09, 2007 1:22 pm

Če imajo luči E oznako, za homologacijo niso potrebni nikakršni papirji. To je že splošno znano kar nekaj časa...vsaj 2 leti.

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Pe nov 09, 2007 1:28 pm

Nasty je napisal/-a:Če imajo luči E oznako, za homologacijo niso potrebni nikakršni papirji. To je že splošno znano kar nekaj časa...vsaj 2 leti.

samo na vsake tok se zmeri kdo oglasi na forumu da so mu zatežil za papirje

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Pe nov 09, 2007 3:34 pm

Nasty je napisal/-a:fricko1; o podpisu glede Yamahe R1. Tole je mišljeno čisto za hec. Daleč od tega, da bi mislil resno. Zato pričakujem, da boš to tudi tako sprejel.

En moj kolega ima Yamaho Fazer 1000, l. 2007. Govori tako, kot ti. Ko imaš enkrat Yamaho, si ji za vedno zvest.
Mi ga pa zajebavamo: seveda si ji zvest za vedno, saj je ne moreš več prodat. :-)

hehehe mislim da tvoj kolega ima čisto prav. To je mišljeno čisto zares... :lol:

No da se vrnem k temi,
im nobody; jz tudi imam športen filter in ga nimam homologiranega in tudi ga niti ne mislim homologirat, kr to se mi zdi totalno brezveze. Glede zadnjih luči, pa so me zadnjič ustavli možje v modrem in sem jih vprašal če morem imet vpisano v kartonček luči in mi je odgovoril, da če imajo oznako E jih ni potrebno ( in tudi imajo). No zgleda, da je tko kot si kakšnemu všeč, enden ti teži drugi ti trdi da ni potrebno in podobno.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Pe nov 09, 2007 3:58 pm

ma dei folk..kaj prbijate.....zaradi športnih stopalk pa filtra vzel tablice...kaj takega pa še ne...po moje je še marsikaj rekel prej policajem da se jim je zameril :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Pe nov 09, 2007 4:02 pm

V naših koncih ima veliko ljudi športne filtre pa ga nima noben homologiranega pa grejo na tehnični pregled pa ga naredijo ker tam tudi odprejo pokrov motorja ker merijo ispušne pline

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Pe nov 09, 2007 4:10 pm

Jst sem tud na tehničnim bil pa mi je zatežil za zadnje luči in za stranska ogledala, dejte si mal prebrat zakone mislim da je blo že tuki gor dost napisanega o tem in da obstaja zelo velik tem na tem področju.
Clean look

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Pe nov 09, 2007 4:30 pm

fricko1; še na hitro glede Yamahe.
Da je ne bo mogel prodati, se hecamo zaradi tega, ker jo je imel že tolikokrat na servisu. Če se ne motim, ga ima trenutno že tretjič. Zopet zaradi sklopke. Ob tem, da so mu jo že zamenjali, da mu pušča olje,.... Motor je pa star 4 mesece. :-) Sedaj pa dosti na to temo.
Veliko varnih km z Yamaho ti želim.

Denni:
po zakonu mora biti vpisana v homologacijski kartonček vsaka predelava vozila. Če se ne motim (vsaj zasledil nisem tega nikjer), pa zakon nikjer ne omenja dodelave vozila. Kako se pa "tretira" kaj je predelava in kaj dodelava, je pa odvisno od človeka, ki je na tehničnem.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Pe nov 09, 2007 7:53 pm

Denii je napisal/-a:Jst sem tud na tehničnim bil pa mi je zatežil za zadnje luči in za stranska ogledala, dejte si mal prebrat zakone mislim da je blo že tuki gor dost napisanega o tem in da obstaja zelo velik tem na tem področju.

a ker imaš druge ali samo pobarvane?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Po nov 12, 2007 12:37 am

Druge pa majo E oznako pa jih nisem mogu homologirat ker je težil za papirje, tko da jih zdej čakam da jih dobim iz nemčije.
Clean look

Uporabniški avatar
K1K1
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a K1K1 To nov 13, 2007 3:16 pm

jest mam osebno tut sportn filtr gor sam ga ne mislm homologirat!!!glede luci je pa tko kt jih pravi vecina more met oznako E in seveda mores jih homologirat!

lp

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mifek To nov 13, 2007 3:44 pm

kolega ma na zadnjih lučeh E oznako Ko je sel na RTI so mu rekli da jih ni potrebno homologirat ker imajo odtisnjen E..To za luči ima pomojem vsak drugačna pravila..napremer kolega so ustavli policaji z angel eyes lučmi ki imajo oddtisnjeno E oznako in mu je policaj napisal kazen kr nima homologiranih..čeprav so mu na RTI rekli da jih ni potrebno...policaja po to ni brigalo :roll: Tak da ta zakon o lučeh si vsak po svoje razlaga!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To nov 13, 2007 4:26 pm

zato pa obstajajo pritozbe :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov