PiLLLe
usak drug cefur v lublan
S|icKeR je napisal/-a:tommason mi še nikol niso ble preveč všeč, razen na veparjevem cliotu.
tele so mi hude:
8.5x18 186€, pa notranji del v črno pa mislm da bi blo bomba.
8x18 186€, te bi pač ostale take kot so.
Patrik_A3 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:tommason mi še nikol niso ble preveč všeč, razen na veparjevem cliotu.
tele so mi hude:
ded,oprosti ampak tidve feltni sta pa čisto navadni,staromodni look... sploh prve so za nikamor.... sori ampak so borbet bomba proti tem
abbe je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:tommason mi še nikol niso ble preveč všeč, razen na veparjevem cliotu.
tele so mi hude:
ded,oprosti ampak tidve feltni sta pa čisto navadni,staromodni look... sploh prve so za nikamor.... sori ampak so borbet bomba proti tem
taprva feltna je cist bomba sploh na golfu k je cist na tleh.zgledajo pru brutalno.
Sklepic je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:tommason mi še nikol niso ble preveč všeč, razen na veparjevem cliotu.
tele so mi hude:
taprva feltna je cist bomba sploh na golfu k je cist na tleh.zgledajo pru brutalno.
usak ma svoje poglede... men naprimer une taprve zgledajo nikakve bols da mam ratkape aves prov brutalno grde sj pravjo.. sto ljudi sto cudi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov