Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po feb 04, 2008 12:54 am

Skull23 je napisal/-a:homokinetičnega kartončka?

a maš tuning na zglobu narejen :D
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po feb 04, 2008 10:05 am

Nejko87 je napisal/-a:
Skull23 je napisal/-a:homokinetičnega kartončka?

a maš tuning na zglobu narejen :D

Ja, imam prednje osovine 33mm debele.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Po feb 04, 2008 10:39 am

haha kej tazga pa še ne.
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Po feb 04, 2008 10:43 am

Jaz sem imel avto cel v spojlerjih feltne itd...pa me v 2 letih niso ustavili niti 1x....oz nikoli rekli za homoligacijski kartoncek..

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po feb 04, 2008 10:48 am

FBR je napisal/-a:Po do sedaj zbranih podatkih sploh nisi dolžan kazat homologacijskega kartona.
Me zanima, če kdo o tem ve kaj več.

Seveda, ne se čudit potem, če te odpeljejo na tehničnega.

Tud 'pihat' ti ni treba.. pa veš kaj sledi ;)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po feb 04, 2008 12:23 pm

Ne primerjaj hurške in jabolka.

Tam si primoran, medtem ko zato, kar sem jaz napisal, baje nisi. Te bo pa seveda odpeljal na strokovni pregled (tehnični), zato je veliko lažje njemu pokazati homologacijski karton. Gre se pa zato, da ga nisi dolžen voziti s sabo, kot si vozniško in prometno!

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Po feb 04, 2008 12:38 pm

to je bedarija, kartoncek bi moral voziti v avtu vedno s sabo, saj je to potrdilo kaj imas na avtu sploh legalnega. nima kaj delat doma. kaki zakoni ej... to bi moralo biti kot prometno, ce avto mora met prometno ki mu dovoljuje bit na cesti, bi moral tudi homologacijski kartoncek met s sabo ki dovoljuje dodatne dele avta na cesti. popolnoma logicno!
Extreme N

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po feb 04, 2008 12:41 pm

Ja pa kaj še... ...kakšna logika. Saj ravno prometna govori o tem, da je avto legalen in zato ne rabiš še enega papirja, ki to dokazuje.

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Po feb 04, 2008 12:44 pm

kaj da ne.. sej vidis na avtih vse mozno in ce avto ima le eno stvar ki ni homologirana, je to v bistvu nelegalno. po mojem mnenju bi homologacijski kartoncek moral bit obvezen kot prometno v avtu.
Extreme N

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po feb 04, 2008 1:00 pm

Pa če ma 1000 stvari gor, se še vedno smatra, da je prometna izdana le legalnemu avtomobilu. Torej druga dokumentacija ni potrebna.

Ponavljam. Je pa še vedno lažje pokazati h. katonček policaju, če imaš čisto vest, kot da te pelje na tehnični pregled. Sicer pa v primeru, da je avto izpraven, bo mogel on (policija?) poravnati stroške pregleda.

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Po feb 04, 2008 5:28 pm

FBR je napisal/-a:Pa če ma 1000 stvari gor, se še vedno smatra, da je prometna izdana le legalnemu avtomobilu. Torej druga dokumentacija ni potrebna.

a dej no.. prometno itak da izdajo legalnemu avtu, potem je pa vprasanje kaj ti z njega nardis, sej tudi v prometnem ne pise da ima avto 4 kolesa, ga predelas na 3 pa je se vedno legalen ker je bilo prometno izdano al kako :D

kakorkoli.. kar se vozi okoli in je pritrjeno na avto naj ima tudi svoje papirje da je varno za druge v prometu. in papirji naj bojo v avtu za to dokazat kadarkoli in kjerkoli kdo zahteva.

vem da ni treba met s sabo kartoncka ampak bi moraalo po moje bit to obvezno.
Extreme N

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po feb 04, 2008 5:35 pm

Buni se in pametnjakuj na zakonodajalno telo ne name. Jaz ne morem pomagat če je tako.

Je pa dejstvo, da naslednje leto ne narediš tehničnega zaradi tega oz. če policaj resno verjame v svoj prav gresta na tehnični in se na hiter pokaže ali je prometna izdana za tak avto ali ne.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Po feb 04, 2008 6:02 pm

FBR je napisal/-a:Buni se in pametnjakuj na zakonodajalno telo ne name. Jaz ne morem pomagat če je tako.

Je pa dejstvo, da naslednje leto ne narediš tehničnega zaradi tega oz. če policaj resno verjame v svoj prav gresta na tehnični in se na hiter pokaže ali je prometna izdana za tak avto ali ne.

In če te ustavi ob 22:00 a pol gresta tut na tehničnegqa al kako do 7h???

Sicer pa lahko pogledajo v svoj sistem jim pišejo vse predelave o avtu!
Na e-uprava lahk sami vidte, da je vse notr! Tko pa mal odpade ponarejanje kartončkov! sm mel jst to idejo, da bi mel na kartončku vse vpisan a nč dejansko homologiran sam sm se pol premislu...mam pa vse še na pc-ju v Word-u (Prazn kartonček in štemple) ni da ni. :con

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Po feb 04, 2008 7:19 pm

ma whatever.. kdo se kej nate buni?!
preberi se 1x raje.

sm samo reku kaj bi moralo bit ker folk predeluje avte in ne homologira. ce mas voljo to delat dej tudi homologirat, cene naj si folk kupi modelcek in ga da na polico in bo to to.

brezveze zgublat besede al homologirat al ne. ce se hoces pa kregat s policaji pa ti ni treba nc.
kar das gor naj se upise v kartonck, itak pa policaj lahko preveri ce je tisto vpisano tudi dejansko homologirano.

glede posiljanja na tehnicni pa nevem kako je. vem da so enga uistavli in ni mogu nadaljevat voznje, avto pustit tam pa ga nalozit in peljat na tehnicni. zdj ce se to res dogaja vedno pa nevem.
Extreme N

rados
Nov uporabnik

Napisal/-a rados Po feb 04, 2008 10:50 pm

Paris je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:Buni se in pametnjakuj na zakonodajalno telo ne name. Jaz ne morem pomagat če je tako.

Na e-uprava lahk sami vidte, da je vse notr! Tko pa mal odpade ponarejanje kartončkov! sm mel jst to idejo, da bi mel na kartončku vse vpisan a nč dejansko homologiran sam sm se pol premislu...mam pa vse še na pc-ju v Word-u (Prazn kartonček in štemple) ni da ni. :con

saj te policaj nikamor ne pelje...lepo ti vzame tablice in te napoti na izredni tehnični. In ko prineseš potrdilo da si ta pregled opravil se zglasiš na policijski postaji kjer dobiš tablice...

Sklepic
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sklepic To feb 05, 2008 10:29 pm

rados je napisal/-a:
Paris je napisal/-a:

saj te policaj nikamor ne pelje...lepo ti vzame tablice in te napoti na izredni tehnični. In ko prineseš potrdilo da si ta pregled opravil se zglasiš na policijski postaji kjer dobiš tablice...

če jih sploh dobiš.... :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost