Skull23 je napisal/-a:homokinetičnega kartončka?
a maš tuning na zglobu narejen

FBR je napisal/-a:Pa če ma 1000 stvari gor, se še vedno smatra, da je prometna izdana le legalnemu avtomobilu. Torej druga dokumentacija ni potrebna.
FBR je napisal/-a:Buni se in pametnjakuj na zakonodajalno telo ne name. Jaz ne morem pomagat če je tako.
Je pa dejstvo, da naslednje leto ne narediš tehničnega zaradi tega oz. če policaj resno verjame v svoj prav gresta na tehnični in se na hiter pokaže ali je prometna izdana za tak avto ali ne.
Paris je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Buni se in pametnjakuj na zakonodajalno telo ne name. Jaz ne morem pomagat če je tako.
Je pa dejstvo, da naslednje leto ne narediš tehničnega zaradi tega oz. če policaj resno verjame v svoj prav gresta na tehnični in se na hiter pokaže ali je prometna izdana za tak avto ali ne.
In če te ustavi ob 22:00 a pol gresta tut na tehničnegqa al kako do 7h???
Sicer pa lahko pogledajo v svoj sistem jim pišejo vse predelave o avtu!
Na e-uprava lahk sami vidte, da je vse notr! Tko pa mal odpade ponarejanje kartončkov! sm mel jst to idejo, da bi mel na kartončku vse vpisan a nč dejansko homologiran sam sm se pol premislu...mam pa vse še na pc-ju v Word-u (Prazn kartonček in štemple) ni da ni.
rados je napisal/-a:Paris je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Buni se in pametnjakuj na zakonodajalno telo ne name. Jaz ne morem pomagat če je tako.
In če te ustavi ob 22:00 a pol gresta tut na tehničnegqa al kako do 7h???
Sicer pa lahko pogledajo v svoj sistem jim pišejo vse predelave o avtu!
Na e-uprava lahk sami vidte, da je vse notr! Tko pa mal odpade ponarejanje kartončkov! sm mel jst to idejo, da bi mel na kartončku vse vpisan a nč dejansko homologiran sam sm se pol premislu...mam pa vse še na pc-ju v Word-u (Prazn kartonček in štemple) ni da ni.
saj te policaj nikamor ne pelje...lepo ti vzame tablice in te napoti na izredni tehnični. In ko prineseš potrdilo da si ta pregled opravil se zglasiš na policijski postaji kjer dobiš tablice...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost