Karneki je napisal/-a:coffa06 je napisal/-a:Karneki je napisal/-a:DDDDDDDDDD zakaj mu ne rečete naj si 18 col namotira?
Ene 16 col si omisli, da ne izgubiš udobja vožnje in pa 1,4 motor maš tok da so 16 vrh glave dovol.
Ej glavca, udobje je itak izgubo že pri 16", še za eno colo več pa bi bila razlika zelo majhna. No, lahko pa iz lastnih izkušenj rečem, da, kot je bilo omenjeno 7.5+9x16, zelo lepo zgleda, ker sem sam imel na BMW E30 take dimenzije.
Moje mnenje je da so za polota 16 čist dovol, dr@gon se bo sicer odloču sam kaj bo namontiral.
Sicer za lepoto je treba trpet.
nemoreš pa enga polota pa BMW E30 primerjat
k na tako zverino k je BMW lohka daš tud 18ke
glede udobja je pa stvar okusa jaz mam 17 na golfu prej 16 original pa se občutno pozna pri udobju in pri porabi
trenutno na zimskih 15kah pa se čist lepo vozim.
Poglej, on je vprašal za mnenje 16 ali 17 in je dobil odgovor, vsak po svoje pač, jaz bi dal 17 ali pa 9Jx16. Ne pa zdaj nabijat in pametovat o udobju, če bi on hotel imet udobje, ne bi povpraševal po večjih colah ampak bi ostal tam kjer je verjetno. Ti pa si tipični primer, ko si človek kupi 2 coli premale felge, pol pa se izgovarja na udobje. Na golfu, če hočeš komfort, pustiš originalne 16-ke, če pa hočeš lep avto, pa daš 19" srednje poti za moj okus ni. Glede BMW E30 pa verjetno sploh ne veš kak avto je to in da sploh ni kaj dosti večji od polota. Smo pa felge iz BMW-ja prestavili na polota 6N, čeprav ima Dr@gon 6N2 in je izgledalo fenomenalno, škoda, da nimam slik od polota. Dragon, tukaj imaš malo za predstavo 7.5+9X16 na 215/40R16.