mactron vem ja, sj prajim da mam na notranji strani se ene 2 cm fraj, na zunanji je pa ze ne tesno, mogoc se kak ET 35 gre gr, tk ko je savinjcan reko!
lp
@tmtslash: se enkrat preberi moj post... ti si zelel vecji ET kar pa pomeni
da bi sla guma bolj notr (torej bi imel posledicno SE vec prostora)
jz sem te samo popravil v besedi manjsi ET rabis da bo guma bolj VEN
lenivec je napisal/-a:lol pri 60 konjih med 15 in 17 ni razlike fak ej folk kaj mate od tega da sami sebi lažete?
sej kle ni bistvo 15 col al pa 17 col, kle gre za sirino gum zaradi katerih je vecja poraba in slabsi pospeski in pri tem imam izkuzne ker sem sam su iz 175/65/R14 na 205/40/R17 in je bla razlika v porabi za 0.5L tako da ne vem od kje nekaterim 2L
tmtslash je napisal/-a:eentox...za gumo mam se 2 cm fraj...in bi dav gumo bol nt! se pravi vecji ET!
Ma kaj ne zastopte kle? Tip bi rad na svojem avtu gumo bolj noter in ne bolj ven, pač obratno kot vsi kle na forumu in bo dal pač večji ET, če hoče feltno bolj noter.
Pred tmtslashom sem napisal post brez citata in tmtslash se mi je zahvalil (vendar sem jaz že medtem spremenil svoj post s tem, da sem ga zbrisal in dodal citat-pač nisem vedel, da bo tako hiter ), če komu ne bo jasno, kako se mi zahvaljuje pred postom