Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Če jun 26, 2008 7:16 pm

Danes sem sprva dobil "kajlo" na tehničnih pregledih. Preglednika ni niti malo brigalo potrdilo (oziroma vabilo in račun za že opravljeno homologacijo). Je rekel, da ko dobim papirje, se lahko spet oglasim na tehničnem. Kam mi je dvignilo pritisk sploh ne bom omenjal, ostal sem miren, odšel na nekaj urni premislek ...

Popoldne sem se vrnil, upal da ni istega preglednika, na srečo naletel na vodjo tehničnih pregledov v tej firmi in se lepo pogovoril z njim. Gospod je vedel za kaj gre in me brez težav spustil skozi tehničnega. :pivo

Papirji pa vseeno upam, da pridejo čim prej, ker če naletim na tako "nerazumevajočega" policaja, kot je bil ta prvi preglednik, me najbrž noben ne reši kazni. :roll:

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Če jun 26, 2008 8:57 pm

9 mescov? jaz dobu na RTI cez par ur..vjutro auto pelo popoldan sn sam so po kartoncek:D newem kje vi tolk cakate:D

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jun 26, 2008 9:02 pm

Aldin20: no namesto da bi prebral vse poste si sel postavit vprasanje... in odgovoril z
nekim splosnim "oh ne vem kaj si cakate" ....preberi zakaj je cakal 9 mesecev oz 11 :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Če jun 26, 2008 9:06 pm

no sorry zarad specijalnega vozila :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov