Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` To sep 16, 2003 3:23 pm

Stara?????? :shock: Tis pa prfliknjen,da mi tako rečeš.... :P :P

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To sep 16, 2003 5:20 pm

Torej mene zanima KJE (lahko tudi v tujini) bi mi kdo spedenal barvo v nekaj podobnega. Sam se v podrobnosti ne bi spuščal, nej to napravijo profiji, sem pa pripravljen pošteno plačat.

Glede feltn
pina`: najlepša hvala za tale info, zdej vsaj vem kaj točno iščem. Če bo kdo omenjeno čudo kje našel naj mi prosim sporoči, enako lahko prčakujete od mene. Jih bom mal povprašu kje majo zastopstva v JE.

NastyGirl: tale bimmer je 100% retuširan, dam roko stran (poglej samo sonce, ki sije na desni strani, sprednji del maske se pa sveti).

Slika

LP
Tilen

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` To sep 16, 2003 7:23 pm

Tilen je napisal/-a:Glede feltn
pina`: najlepša hvala za tale info, zdej vsaj vem kaj točno iščem. Če bo kdo omenjeno čudo kje našel naj mi prosim sporoči, enako lahko prčakujete od mene. Jih bom mal povprašu kje majo zastopstva v JE.
Slika

LP
Tilen

WOOOOOOOOOOOOOW kaj je tale barva krasno lepa :D :P :P :P ...pa tud če je fake.... mela bi, mela bi,mela bi, sam da se mi takle skoz sveti in da je takle skoz lepa 8) 8) 8) 8)

"omenjeno čudo" oziroma kok pojmuješ te krasne felgne nekateri -vem še za dva-že vneto iščemo preko vez v tujini...kar se zastopstva Enkei-ja tiče pri nas, pa ne upaj kej preveč

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen To sep 16, 2003 8:04 pm

Ja pr nas ga itak ni. Sem mal pregledal njihov sajt, japonski in ameriški, pa nikjer ne najdem njihovga mejla samo ena toll številka za USA je. Pod aktualno ponudbo tut ni tega modela, tako da lahko da je ta model delan za EU al pa je starejši, ki ga ne proizvajajo več. Našel sem tegale (naslednik?), ampak mi ni tok všeč:
Slika

Našel sem konkretne podatke za "naš" model:
17" X 7J ENKEI sportline "SHOGUN" lightweight(only 24 lbs. a piece) aluminum alloy one-piece rims

pe še eno fotko:
Slika

Sicer mi ni čist jasn, ampak vse zgleda, da (so) jih delajo samo v 17 col izvedbi!
Slika

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen To sep 16, 2003 8:45 pm

Glej no glej..nekaj je pa le obrodilo:

Enkei Europe Srl
Via Barbieri 38
I-36061 Bassano Del Grappe

Lahko nekdo kontaktira njih, jaz namreč capitto italiano niente, oni pa sahurn ne govorijo ingliš

pa še tole o kakovosti samih felten:
Slika
Oni bodo že vedl...ta srebrni!
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To sep 16, 2003 11:01 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To sep 16, 2003 11:18 pm

Problem pri tistih fletnah je da so na eni strani avta obrnjene v eno smer, na drugi pa v drugo. Ful odurno! Drugache je pa dizajn mega.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Sr sep 17, 2003 12:36 am

Slika

A si predstavljate, da potem pride mim en fukjenc, pa vam s ključem potegne :?: :?: :?:

A lahko, kdo to barvanje mal bolj razloži :?: :?: Kak se peče, se avto za pele v "peč" :?:

darky
Novinec

Napisal/-a darky Sr sep 17, 2003 3:38 am

Kar se tiče italijanščine lahko jaz pomagam in sem 100% na razpolago. Lahko se kaj zmeniva ali skočiva malo k zahodnim sosedom pogledat. Mislim, da Dassano del Grappa ni tako daleč (ne me držat za besedo).
Imaš prav, 80% italijanov ne govori angleško. Bojim se pa, da stvari kupljene v italiji nimajo TUV papirjev, ker kolikor mi je znano oni tega ne potrebujejo.

Enkrat sem po TV (že kar nekaj let je minilo) gledal nek avto salon (ne spomnem se katerega) in tam je bil nek prototip, mislim da od PONTIAC-a. Vsekakor Ameriški avto. No in je imel neko podobno barvo kot je tebi všeč.
To barvo so potem opisovali, ker je bila tako posebna in je bilo rečeno, da je pod rdečo barvo nekaj rok zlata, pol ne vem koliko rok barve in (če se pravilno spomnem) 25 rok laka. V glavnem full huda zadeva ampak izgledal je res fantastično. O ceni takšnega barvanja ni bilo govora. Itak nima smisla.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr sep 17, 2003 7:01 am

pina`
Objavljeno: tor sep 16, 2003 4:23 pm Pošlji temo:
Stara?????? Tis pa prfliknjen,da mi tako rečeš....

:oops:
oj punči bi sladoleda papala :?: :wink:

:D :D :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` Sr sep 17, 2003 11:06 am

G-4S je napisal/-a:BTW...uspel mi je porabo spravt na 11l :P I'm getting better and better :P

Bravo, bravo :D :D :D ...sej sm vedla da boš ti to zmogu :P

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` Sr sep 17, 2003 11:11 am

Smrkec je napisal/-a:
Slika

A si predstavljate, da potem pride mim en fukjenc, pa vam s ključem potegne :?: :?: :?: :?:

Oooo člouk neb meu srečnga konca :roll: Kaj češ -milo za žajfo- s ključem al pa s čim drugim poripsaš njega celga nazaj...pa ne vem če bi to odtehtalo vso škodo :twisted:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr sep 17, 2003 8:28 pm

Ej samo to je pa SVINJSKO lepo -> zaljubljen Slika
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov