Nova hala je nakazana z tanjšo puščico.

UNETIČ B & M D.O.O. VULKANIZERSTVO, OPTIKA, POPRAVILO GUM, TRGOVINA
TELEFON: (07) 4921407
TELEFON: (031) 300995
TELEFON: (031) 665455
TELEFON: (041) 623666
TELEFAKS: (07) 4920407
Skull23 je napisal/-a:Hmm udine... moram dobit tochno ceno preden grem gor, in bit siguren da jih bojo imeli, da ne hodim dvakrat brezveze... Od ponedeljka naprej pa bom vozil audijo 80 1.9 tdi letnik 93. Moram pa poshtelat takoj feltne ker ima ta avto zdej gor neke odurne 15 zoll alu, kao original audi. Pol moram zveknit tudi ene dobre sportne vzmeti...
Skull23 je napisal/-a:Mantara: gdaj gresh ti naslednjich gor?Na tem sajtu, si sam vidu, ni takih felten, so samo une euro naromalne, js obvezno hochem bimetall. Ful bi mi blo bala tudi se neki lovit po udinah, ker sem bil enkrat v zhivljenju in se to 6 let nazaj... Bi se morali kaj zmenit.............
mazda-mx3 je napisal/-a:mantara, pejta v uno trgovino, ki je nasproti bencinske črpalke, ko grez čez skofije v trst, po tunelu je na desni strani ta vulkanizer, na levi pa benzinska.
Jaz sem tam kupil, in jih je narocil, ko so prišle me je poklicel domov in povedal kdaj lahko pridem motirat, pa še une nalepkice za na os mi je podaril:)
mazda-mx3 je napisal/-a:sej tam sem jih jaz kupu, pa ivo mi je zbil, ker je ze tam vse namontiral pa se 10% mi je dodatno zbil, ker sem mu z gotovino placal.
Tilen je napisal/-a:Preden greste čez mejo naročevat, preglejte mal cene pri Furlan v Dobovi; baje de majo nabolj ugodne cene felten (predvsem OZ). Če pa boste šli v ITA pa sporočte kok vas je pršl vse skup na konc in specificirajte modele...
mazda-mx3 je napisal/-a:ja od cene mi je direktno ivo pa še 10% je zbil za gotovino.....je reku naj sem malo zapeljem po kakem blatu (btw takrat ni dezevalo ze 2 meseca) in sem sel normalno domov!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov