Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če sep 25, 2003 6:36 am

Glede na to da si uporen glede Alesio platišč.

Nova hala je nakazana z tanjšo puščico.
Slika

UNETIČ B & M D.O.O. VULKANIZERSTVO, OPTIKA, POPRAVILO GUM, TRGOVINA

TELEFON: (07) 4921407
TELEFON: (031) 300995
TELEFON: (031) 665455
TELEFON: (041) 623666

TELEFAKS: (07) 4920407
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če sep 25, 2003 8:47 am

Hmm... che ni kake trgovine kje blizhje bom raje skocu do italije pogledat, ker mam do krshkega dve ure in kej vozhnje, do italije pa lahko grem tudi z audijem A PESH... .)

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če sep 25, 2003 8:55 am

Tisti ki tako grdo govorite o alessio feltnah, ste očitno imeli opravka s staro zalogo ali feltnami stare proizvodnje.

V letu 98/99 je to podjetje namreč obnovilo vso proizvodnjo. Vključno s postopkom same izdelave, materijali in barvanjem, pa tudi lastnik je ostal en sam (brat je brata namreč izgnal iz podjetja, ker je bil šlampast glede vsega).

Jaz sem imel priliko kupiti feltne nove generacije in sem bil z njimi tako zadovoljen, da ne morem povedat. Doživele so prav vse morsko vodo, morsko sol na poledenelih cestiščih, sneg, blato, luknje in vse to na nižanem, trdem avtu.
Zluščle se mi niso nič, zvile se pa tudi niso.

Za informacijo še povem, da imam informacijo, da naj bi alessio izdeloval feltne za firme, ki jih nekateri na forumu hvalijo do onemoglosti. Katere firme naj bi to ble ne bom povedal, ker informcije niso preverjene (upam da mi ne zamerite).

Dejstvo pa je, da so alessio feltne postale kvaliteten proizvod z TUV certifikatom!!
In ne govorit ce jih še niste preizkusili, ta nove namreč.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Če sep 25, 2003 10:32 am

Skull23 je napisal/-a:Hmm... che ni kake trgovine kje blizhje bom raje skocu do italije pogledat, ker mam do krshkega dve ure in kej vozhnje, do italije pa lahko grem tudi z audijem A PESH... .)

Alessio platisca dobis v Udinah v trgovini Beeps!

PS: Kak avto vozis?
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Če sep 25, 2003 11:42 am

Hmm udine... moram dobit tochno ceno preden grem gor, in bit siguren da jih bojo imeli, da ne hodim dvakrat brezveze... Od ponedeljka naprej pa bom vozil audijo 80 1.9 tdi letnik 93. Moram pa poshtelat takoj feltne ker ima ta avto zdej gor neke odurne 15 zoll alu, kao original audi. Pol moram zveknit tudi ene dobre sportne vzmeti...

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara Če sep 25, 2003 12:44 pm

Skull23 je napisal/-a:Hmm udine... moram dobit tochno ceno preden grem gor, in bit siguren da jih bojo imeli, da ne hodim dvakrat brezveze... Od ponedeljka naprej pa bom vozil audijo 80 1.9 tdi letnik 93. Moram pa poshtelat takoj feltne ker ima ta avto zdej gor neke odurne 15 zoll alu, kao original audi. Pol moram zveknit tudi ene dobre sportne vzmeti...

Oni jih nimajo v trgovini! Prides tam narocis in ko pridejo te poklicejo na tel.st. ki jim pustis ! Ponavadi cakas 5 delavnih dni! Ko jih narocis pustis nekaj are , ko pa pridejoo paltisca placas se ostalo!
Www.espeedup.it => kake so cene tu na tej strani tam so iste! Ubistvu vse kar najdes na tem naslovu imajo v trgovini!
LP!
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Če sep 25, 2003 6:59 pm

Mantara: gdaj gresh ti naslednjich gor? :) Na tem sajtu, si sam vidu, ni takih felten, so samo une euro naromalne, js obvezno hochem bimetall. Ful bi mi blo bala tudi se neki lovit po udinah, ker sem bil enkrat v zhivljenju in se to 6 let nazaj... Bi se morali kaj zmenit.............

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če sep 25, 2003 8:12 pm

27somov :D

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara Če sep 25, 2003 9:09 pm

Skull23 je napisal/-a:Mantara: gdaj gresh ti naslednjich gor? :) Na tem sajtu, si sam vidu, ni takih felten, so samo une euro naromalne, js obvezno hochem bimetall. Ful bi mi blo bala tudi se neki lovit po udinah, ker sem bil enkrat v zhivljenju in se to 6 let nazaj... Bi se morali kaj zmenit.............

Skull23 z mano se da vse zmenit :lol:
Mislim da sem se se z enim menu z foruma ker bi rad sel dol! Lahko se zmenimo za en dan pa gremo dol skupaj! :wink: 8)
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Če sep 25, 2003 9:44 pm

Legenda, samo je bi blo mogoche dobro da gremo eno soboto zjutraj, ker v sredo zachnem fax v lj...... bala ful.......

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara Če sep 25, 2003 9:48 pm

Skull23 je napisal/-a:Legenda, samo je bi blo mogoche dobro da gremo eno soboto zjutraj, ker v sredo zachnem fax v lj...... bala ful.......

Zaradi mene lahko anche v nedeljo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Če sep 25, 2003 10:25 pm

Chastim pivo!

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Pe sep 26, 2003 8:08 am

mantara, pejta v uno trgovino, ki je nasproti bencinske črpalke, ko grez čez skofije v trst, po tunelu je na desni strani ta vulkanizer, na levi pa benzinska.

Jaz sem tam kupil, in jih je narocil, ko so prišle me je poklicel domov in povedal kdaj lahko pridem motirat, pa še une nalepkice za na os mi je podaril:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara Pe sep 26, 2003 12:36 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:mantara, pejta v uno trgovino, ki je nasproti bencinske črpalke, ko grez čez skofije v trst, po tunelu je na desni strani ta vulkanizer, na levi pa benzinska.

Jaz sem tam kupil, in jih je narocil, ko so prišle me je poklicel domov in povedal kdaj lahko pridem motirat, pa še une nalepkice za na os mi je podaril:)

Majo v tej trgovini alessio platicsa?
Ce ne tudi v avtosport trieste bi lahko imeli! Samo povsod mooras narocit !
Bom sel tudi v avtopsort , ker rabim se nekaj jaz za svoj avto vprasat!
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Pe sep 26, 2003 3:02 pm

sej tam sem jih jaz kupu, pa ivo mi je zbil, ker je ze tam vse namontiral pa se 10% mi je dodatno zbil, ker sem mu z gotovino placal.
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Pe sep 26, 2003 5:32 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:sej tam sem jih jaz kupu, pa ivo mi je zbil, ker je ze tam vse namontiral pa se 10% mi je dodatno zbil, ker sem mu z gotovino placal.

ya ya ya... to sem js pravu, samo kaj si tudi gume pri njemu kupi al kako? Kaj on ti je direktno od cene zbil ivo in nisi na meji nich shtemplal in to? To bi blo pa mega...

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 So sep 27, 2003 7:07 am

ja od cene mi je direktno ivo pa še 10% je zbil za gotovino.....je reku naj sem malo zapeljem po kakem blatu (btw takrat ni dezevalo ze 2 meseca :) ) in sem sel normalno domov!!!
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So sep 27, 2003 8:35 am

Preden greste čez mejo naročevat, preglejte mal cene pri Furlan v Dobovi; baje de majo nabolj ugodne cene felten (predvsem OZ). Če pa boste šli v ITA pa sporočte kok vas je pršl vse skup na konc in specificirajte modele...
Slika

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Napisal/-a Mantara So sep 27, 2003 10:20 am

Tilen je napisal/-a:Preden greste čez mejo naročevat, preglejte mal cene pri Furlan v Dobovi; baje de majo nabolj ugodne cene felten (predvsem OZ). Če pa boste šli v ITA pa sporočte kok vas je pršl vse skup na konc in specificirajte modele...

Uf...Dobova je dalec od nas :lol: :lol:
Italijanska meja nam je pred nosom :lol: , a Dobova.....predaleeeecccccccc :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 So sep 27, 2003 11:16 am

mazda-mx3 je napisal/-a:ja od cene mi je direktno ivo pa še 10% je zbil za gotovino.....je reku naj sem malo zapeljem po kakem blatu (btw takrat ni dezevalo ze 2 meseca :) ) in sem sel normalno domov!!!

To zhe shtima, samo povej kaj si kej naredu s starimi feltnami in gumami, ker che bi ti jih na meji dobili v prtljazhniku...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov