xxx je napisal/-a:do trgovine avtošminka se pride tako kot je napisal tilen pri petrolu zaviješ levo,tam je velik plac(svinjski sejem)in se pelješ po tisti cesti naprej,pod mostom(pred mostom semafor),na drugi strani mostu pa je na levi strani trgovina,je že odprta,vendar na zalogi,ni veliko stvari,lahko pa zrihta vse kar hočeš,tako je meni rekel,samo lepše je to v živo videt kot pa v katalogu.
xxx je napisal/-a:do trgovine avtošminka se pride tako kot je napisal tilen pri petrolu zaviješ levo,tam je velik plac(svinjski sejem)in se pelješ po tisti cesti naprej,pod mostom(pred mostom semafor),na drugi strani mostu pa je na levi strani trgovina,je že odprta,vendar na zalogi,ni veliko stvari,lahko pa zrihta vse kar hočeš,tako je meni rekel,samo lepše je to v živo videt kot pa v katalogu.
CLI_OMEN je napisal/-a:xxx je napisal/-a:do trgovine avtošminka se pride tako kot je napisal tilen pri petrolu zaviješ levo,tam je velik plac(svinjski sejem)in se pelješ po tisti cesti naprej,pod mostom(pred mostom semafor),na drugi strani mostu pa je na levi strani trgovina,je že odprta,vendar na zalogi,ni veliko stvari,lahko pa zrihta vse kar hočeš,tako je meni rekel,samo lepše je to v živo videt kot pa v katalogu.
Daj mi prosim opiši tole pot če pridem iz Rogaške Slatine proti Celju... ni mi najbolj jasno kateri Petrol je to. PLZ --> TNX
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov