Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 29, 2009 8:57 pm

etko88 je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:ti si prasal kaj bi naredu da bi bla se bolj huda.
tebi mogoce je huda.ampak vecini pac ni,in ne mores ti nm probat mnenje spremenit.
pac taki avti so bli hudi k so hitri in drzni vn prsli.poj pa ne vec.ampak pr japoncih je to ostal se vedno ok.
in mores bit pripravljen sprejet kritike.kaj naj bi jaz cenil pri tvojem avtu?
ce si ga sam sestavu pa sam oblikoval odbijace pa pragove potem cenim trud.vendar mi vizualno ni lep.
ce pa si vs poliester kupu potem pa tut truda ne morem cent ker ga ni blo velik ulozenega.

ja res je d sm avto že predelan kupu sam v takmu stanju d glava boli.kr je pa zdej na njem je pa use komplet moje delo.tnx d znaš take stvari cent k mrsikdo jih ne.sam pač to je moj hobi in brez tega nwm če bi lahko živu.pač mam žilco za take avte in to je to

Še vedno priporočam da upoštevaš moj nasvet, naprej ne bom komentiral.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr apr 29, 2009 9:01 pm

etko88 je napisal/-a:tnx za razlago.sej nism mislu tko fovš.sicr nwm iz kje si ampk tuki okol ns je več al mn takih k hočjo neki avto met zrihtan pol pa kr neki doma skup pacajo pa rihtajo sam d bi konkurenco ujel pol se pa skos hvaljo d kao kaj majo. ns je pa recimo ene par k mamo res avto zrihtan tko k je treba pa še ni dost k se zmer neki najde d je treba popravt.to temo sm pa odpru zato ker je avto trenutno v popravilu oz. ga obnavlam in če ma kdo kkšno idejo kaj konkretno bi še spremenu na njem.

hahahaha jz ležim :rofl in kdo je "konkurenca" po tvoje? ti s to hondo in calibro pa un s črnim puntotom, un z zeleno ibizo, pa un z zeleno hondo civic? novomeška 3fast&3furious scena... kaj sploh lahko vi še najdete za še dodat na avto?

p.s.:
kako da ti ni ultrasuperduber natunane calibre uspelo prodat za 10k€?

darkillusion
Nov uporabnik

Napisal/-a darkillusion Sr apr 29, 2009 9:06 pm

hahahaha jz ležim :rofl in kdo je "konkurenca" po tvoje? ti s to hondo in calibro pa un s črnim puntotom, un z zeleno ibizo, pa un z zeleno hondo civic? novomeška 3fast&3furious scena... kaj sploh lahko vi še najdete za še dodat na avto?

p.s.:
kako da ti ni ultrasuperduber natunane calibre uspelo prodat za 10k€?[/quote]

usakmu svoje.men osebno so honda calibra pa punto hudi.pa eni avte predelujejo zrd svojga veselja in ne zrd enga režiserja k se je fast&furious spomnu.
lp

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:08 pm

S|icKeR je napisal/-a:
etko88 je napisal/-a:tnx za razlago.sej nism mislu tko fovš.sicr nwm iz kje si ampk tuki okol ns je več al mn takih k hočjo neki avto met zrihtan pol pa kr neki doma skup pacajo pa rihtajo sam d bi konkurenco ujel pol se pa skos hvaljo d kao kaj majo. ns je pa recimo ene par k mamo res avto zrihtan tko k je treba pa še ni dost k se zmer neki najde d je treba popravt.to temo sm pa odpru zato ker je avto trenutno v popravilu oz. ga obnavlam in če ma kdo kkšno idejo kaj konkretno bi še spremenu na njem.

p.s.:
kako da ti ni ultrasuperduber natunane calibre uspelo prodat za 10k€?

ok tpru povej kaj maš ti? udovča z ibico odštej k je itaq bol tko tko pa on se tud ne poglabla u to.koga k ma civika pa nwm koga mišlš. je pa še ene par zadevc k sploh niso na cesti ampk u garažah pospravlne tko k moja honda. kdaj se pa na cestah pokažjo pa usi dobr vemo in mislm d ni treba govort d nebo kdo kej preveč zvedu. črn punto.ja o tem se da govort. ta avto ni za dirkat al pa kej tacga ta je samo zrihtan pa profi muzka je not za tekmovanja za SPL.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr apr 29, 2009 9:13 pm

etko88 je napisal/-a:ok tpru povej kaj maš ti? udovča z ibico odštej k je itaq bol tko tko pa on se tud ne poglabla u to.koga k ma civika pa nwm koga mišlš. je pa še ene par zadevc k sploh niso na cesti ampk u garažah pospravlne tko k moja honda. kdaj se pa na cestah pokažjo pa usi dobr vemo in mislm d ni treba govort d nebo kdo kej preveč zvedu. črn punto.ja o tem se da govort. ta avto ni za dirkat al pa kej tacga ta je samo zrihtan pa profi muzka je not za tekmovanja za SPL.

eh jz mam enga starga cliota, ma pelje se še zmeri...
anyway ... kdaj bo teh par zadevc pršlo iz garaž če sploh kdaj?
profi muska za spl v puntotu? ponavadi majo spl-ovci kj izolirane avte na pa ta ko malo prbije cev avto škripa tako da tole tut ne verjamem. tudi poslušal sem lastnika tega avta in njegove bistroumne izjave v nekem kafiču in če je tale naredu avto za spl... ker moj 12 letni brat ve več o avtoakustiki kukr pa on.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Sr apr 29, 2009 9:15 pm

spet kreg :roll: :pop:
p.s. etko dej prosm bolj razločno piši ker te nič ne razumem.

sorry za off.
Slika

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:18 pm

S|icKeR je napisal/-a:
etko88 je napisal/-a:ok tpru povej kaj maš ti? udovča z ibico odštej k je itaq bol tko tko pa on se tud ne poglabla u to.koga k ma civika pa nwm koga mišlš. je pa še ene par zadevc k sploh niso na cesti ampk u garažah pospravlne tko k moja honda. kdaj se pa na cestah pokažjo pa usi dobr vemo in mislm d ni treba govort d nebo kdo kej preveč zvedu. črn punto.ja o tem se da govort. ta avto ni za dirkat al pa kej tacga ta je samo zrihtan pa profi muzka je not za tekmovanja za SPL.

profi muska za spl v puntotu? ponavadi majo spl-ovci kj izolirane avte na pa ta ko malo prbije cev avto škripa tako da tole tut ne verjamem. tudi poslušal sem lastnika tega avta in njegove bistroumne izjave v nekem kafiču in če je tale naredu avto za spl... ker moj 12 letni brat ve več o avtoakustiki kukr pa on.

ja lej tko k sm dns že reku če ti nimaš eni majo al pa mamo kokr čš. Punto pa vrjem d je komplet izoliran in spedenan za spl. in ja uspelo mu je nemorš vrjet. če pa tvoj bratc več ve k on al pa še kdo pol pa res svaka mu čast. lej lih zdej enkrt bom zamenu muzko u hondi pa bom dau komplet groun zero notr pa lahko bratca prpelš d mi zveže tko k se to dela k mi itaq nimamo pojma o tem.

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:20 pm

Tomas666 je napisal/-a:spet kreg :roll: :pop:
p.s. etko dej prosm bolj razločno piši ker te nič ne razumem.

sorry za off.

ja spet je kreg.kaj čš tko je sam nism ga jst začel. ok bom bol tko pisu.NP
LP

darkillusion
Nov uporabnik

Napisal/-a darkillusion Sr apr 29, 2009 9:24 pm

S|icKeR je napisal/-a:

ah nwm zakaj se sploh ubadaš s to debato č smo itq usi glupi.lej poznam lastnika od honde&calibre in lastnika od puntota in vrjem vesta kaj delata.pa blagor tvojmu bratcu k je tuk izobražn k mi nebomo nikul
lp

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:26 pm

darkillusion je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:

ah nwm zakaj se sploh ubadaš s to debato č smo itq usi glupi.lej poznam lastnika od honde&calibre in lastnika od puntota in vrjem vesta kaj delata.pa blagor tvojmu bratcu k je tuk izobražn k mi nebomo nikul
lp

ja mau je takih k si ti.sam pol k mu daš pa neki kontra pa kokr pravjo : use tiho je bilo....

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr apr 29, 2009 9:28 pm

se umikam iz debate. vidim da tebi in tvojim kolegom tunerjem nisem dorasel. srečno in uspešno tunanje še naprej pa upam da te letos spet vidim na dragu v nm podirat rekorde.

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:32 pm

S|icKeR je napisal/-a:se umikam iz debate. vidim da tebi in tvojim kolegom tunerjem nisem dorasel. srečno in uspešno tunanje še naprej.

lej vidm da nimaš čist razčiščeno kaj pomen tunanje pa styling.za tuning ne skrb je v nm edn k se profi s tem ukvarja čist dost.jis pa trenutno sprašujm pa se menm o stylingu. pa ne meši puntota u tuning k tud prbližno ne paše v to kategorijo. honda je pa npr mrjena in za styling še bol pa za kkšn dreg al pa cestno dirko.
ne u nm me zihr neboš vidu kr u prečni nebo več drega.lahko me pa kontaktiraš pa greva eno privat dirko pelt.men np.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr apr 29, 2009 9:36 pm

pa kaj bom jz s 50hp dragal s tabo ki jih maš nevemkolko? 130? pa ziher maš še kašno turbino gor, tako da jih je ziher ene 250. tako da hvala za povabilo ampak se ne upam it dirkat s tabo.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Sr apr 29, 2009 9:38 pm

No če bi res rad imel nekaj unikatnega, pa ker imaš avto ravno v obdelavi......pa tega še ziher nima nobena honda....

pol lepo pojdi jutri v špar.......ali pa v interšpar ta se ponavadi ob devetih odpre.....pa si nabavi te tuning krom trakove............

te pa še samo malo tiste tvoje žilice ki so prej omenjal uporabi in naredi nekaj takega

Slika

:rofl :rofl :rofl pa bo popolna.....aja pa še une led trakece lahko gor nabiješ :lol: :lol:
Zadnjič spremenil vugy, dne Sr apr 29, 2009 9:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr apr 29, 2009 9:38 pm

Osebno meni je taka kot je kar lepa, zdaj če bi pa še rad kaj spreminjal, ti pa edino še NASO priporočam, ma sigurno ti bojo "spejsšatl" naredl in potem bo to to. Zemlja Mars kliče, pač probat ni greh :lol: ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:40 pm

S|icKeR je napisal/-a:pa kaj bom jz s 50hp dragal s tabo ki jih maš nevemkolko? 130? pa ziher maš še kašno turbino gor, tako da jih je ziher ene 250. tako da hvala za povabilo ampak se ne upam it dirkat s tabo.

ja ok.sej bi povedu kok jih je sam zrd varnostnih razlogov ve zlo mau ljudi kok KM ma honda.tko d sorry se uzdržim odgovora.sam je pa res da ni vse v avtu ampk tud velik je odvisno od tistga k avto pelje.sam če me pa že tko dobr poznaš mi lahko poveš kdo si če te jst tud poznam.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Sr apr 29, 2009 9:42 pm

lancia hf je napisal/-a:Osebno meni je taka kot je kar lepa, zdaj če bi pa še rad kaj spreminjal, ti pa edino še NASO priporočam, ma sigurno ti bojo "spejsšatl" naredl in potem bo to to. Zemlja Mars kliče, pač probat ni greh :lol: ;)

Misliš rečt Spaß Schachtel = spejsšat
:lol: :lol: :lol: :lol:

zabavna škatla (za tiste ko ne razumejo nemško)

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:43 pm

vugy je napisal/-a:No če bi res rad imel nekaj unikatnega, pa ker imaš avto ravno v obdelavi......pa tega še ziher nima nobena honda....

pol lepo pojdi jutri v špar.......ali pa v interšpar ta se ponavadi ob devetih odpre.....pa si nabavi te tuning krom trakove............

te pa še samo malo tiste tvoje žilice ki so prej omenjal uporabi in naredi nekaj takega

Slika

:rofl :rofl :rofl pa bo popolna.....aja pa še une led trakece lahko gor nabiješ :lol: :lol:

useeno hvala za predlog čeprou vidm da je to bol ko ne podj...... sam men osebno krom dodatki pa tisti led trakovi pa to ne potegne

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 9:44 pm

lancia hf je napisal/-a:Osebno meni je taka kot je kar lepa, zdaj če bi pa še rad kaj spreminjal, ti pa edino še NASO priporočam, ma sigurno ti bojo "spejsšatl" naredl in potem bo to to. Zemlja Mars kliče, pač probat ni greh :lol: ;)

use lpo in prou sam do nase pridt.....

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 29, 2009 9:44 pm

ma ce ma tale honda gor turbino sm jst papez.pa dvomim da ma kj vec konjeu k 130.oz 160.
etko88 glej forum je za debato in ne vidm potrebe da kle se neki ufuravas z lazmi (kot escape).tko da ne pisat neki o tem da ma neki full konjeu,ker je avto vrjetn tko zgonjen da je pou konjeu ze pocrkalo.ce pa am res kako predelavo jo pa predstavi pa podkrepi dokaze.ne nam kle neki streljat o tem da zarad varnosti bla bla bla
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov