Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Ne jun 07, 2009 8:42 pm

My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Po jun 08, 2009 10:45 pm

O bog kakšna notranjost.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To jun 09, 2009 7:48 am

S-line- je napisal/-a:http://sl.netlog.com/xtreme_style_

A si ti kaj rihtal-ali kdo pred tabo zadnja kolesa? se mi zdi, da so malo bolj noter kot takrat, ko ga je lastnik naredu.
:)

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad To jun 09, 2009 8:00 am

v naslovu teme dodaj T, da bo sTyling, ker zdaj pise syling :)
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- To jun 09, 2009 9:01 pm

FLINK je napisal/-a:

A si ti kaj rihtal-ali kdo pred tabo zadnja kolesa? se mi zdi, da so malo bolj noter kot takrat, ko ga je lastnik naredu.

ne so se isti distancniki, se pravi ni spremembe :!: razen da je veliko nizji vzadaj,je verjetno po zlo dolgem casu spet nekaj kvalitetnega v prtljazniku :D

Uporabniški avatar
Hybrid
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a Hybrid To jul 07, 2009 11:09 pm

majster ... ka masina wredi laufa ... mislim tak ko treba pa to ???
..:: ][ Scorpion Tuning Club ][ ::..
..:: ][ Black is the Identity we aLL share ][ ::..
..:: ][ they caLL me sTruja ][ ::..

http://zelic.eu

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 07, 2009 11:25 pm

Avto sem videl v živo v Cirkovcah. Sicer je pač extreme samo vseeno da povem svoje mnenje in se nanj ni treba jezit in obešat.

Spredaj sicer v živo nisem opazil samo zdaj na slikah vidim kot da nekaj manjka v odbijaču-luknja da se vidi še velik ceste pod avtom ne paše. Notranjost je na slikah kr ok samo v živo je bolj tak tak ne rečem da ni lepo narejeno je pa malo "šlampasto" in ni vrhunsko.

Druga stvar v katero sem se piknil so bila kolesa, zanimalo me je zakaj je tolk razširjen avto, sem bil siguren da so neke hudo široke felge pa gume pol pa vidim da so 20cm distančniki (mal pretiravam). 1.6 motor za tak avto :lol:

mire je napisal/-a:Samo se nekaj me zanima.
A si ta avto res ne more najt enega pametnega lastnika vsak ki ga kupi ga da cez en teden na avto.net

Pameten človek ne kupi predelanega avta. Prvič ni to filing če ne rihtaš sam, drugič veliko razkiraš.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr jul 08, 2009 2:00 pm

Technologic je napisal/-a:

Avto sem videl v živo v Cirkovcah. Sicer je pač extreme samo vseeno da povem svoje mnenje in se nanj ni treba jezit in obešat.

Spredaj sicer v živo nisem opazil samo zdaj na slikah vidim kot da nekaj manjka v odbijaču-luknja da se vidi še velik ceste pod avtom ne paše. Notranjost je na slikah kr ok samo v živo je bolj tak tak ne rečem da ni lepo narejeno je pa malo "šlampasto" in ni vrhunsko.

Druga stvar v katero sem se piknil so bila kolesa, zanimalo me je zakaj je tolk razširjen avto, sem bil siguren da so neke hudo široke felge pa gume pol pa vidim da so 20cm distančniki (mal pretiravam). 1.6 motor za tak avto :lol:

mire je napisal/-a:Samo se nekaj me zanima.
A si ta avto res ne more najt enega pametnega lastnika vsak ki ga kupi ga da cez en teden na avto.net

Pameten človek ne kupi predelanega avta. Prvič ni to filing če ne rihtaš sam, drugič veliko razkiraš.

svak ma svoj okus ;)
avto je naret v dtm zato je tudi tako sirejn in nevem kaj bi bilo narobe glede platisc?
glede 1.6 motorja- to je show car. in je se kr neki dela preden se lotim masine.
vspredaj se mi neda menjevat mrezice,ker itak gre avto jeseni licarju,pa pride
pol resevanje tega! ker mam v mislih par srugih zadev :D
glede notranjosti--ko bi vedeu kaka je bla ko sem avto kupu! katastrofa,pa se v
liniji ni bilo nic! pa itak pride druga notranjost :D

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr jul 08, 2009 2:07 pm

Hybrid je napisal/-a:majster ... ka masina wredi laufa ... mislim tak ko treba pa to ???

ja je komplet nova masina not! ma 50000km prevozrnih.
sem pa meu tut takega megana kot ga imas ti sepravi isto masino,pa tut ni bilo nekih
vecjih problemov. edino elektronika me je skos jebala :x

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr jul 08, 2009 2:15 pm

no lepo da ga bos zrihtal daj naredi temo pod moj projekt pa slike not limaj da vidimo kak delaš to pa kako rečemo :)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

oooooo
Novinec

Napisal/-a oooooo Sr jul 08, 2009 2:18 pm

ali lahko zaupaš koliko si odštel za tega megana(lahko tudi na PM).drgač pa hud stroj,pa končno je dobu enga tazga lastnika ki mu ni useeno za njega.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted Sr jul 08, 2009 2:22 pm

lep megan :D
Slika

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr jul 08, 2009 9:54 pm

ervin30 je napisal/-a:no lepo da ga bos zrihtal daj naredi temo pod moj projekt pa slike not limaj da vidimo kak delaš to pa kako rečemo :)

bom naredu temo tam nekje jeseni,ko se bo vseskupi zacelo zares delat.
vbistvu zdej samo nabiram matrerjal na kup. ne gre vse na enkrat recesija :D
sej pravm zunanjost bom 100% dokoncau cez zimo,ce bo se zavarovalnica kaj pomagala pa mogoce se prej :D

lp.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če jul 09, 2009 4:09 am

recesije je ze konec če neveš tega 8) :lol:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Če jul 09, 2009 9:52 am

Sama foušija vas je zgleda. Ok dejte kritike, če kermu ni všeč, samo naj bodo okusne in ne žaljive. Vsak tak avto, ki je malo več predelan je unikaten in vanj je bilo vloženega veliko truda. Žal nekateri ne znate tega ceniti in potem pridejo take neokusne kritike.
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Če jul 09, 2009 2:16 pm

dskrab je napisal/-a:Sama foušija vas je zgleda. Ok dejte kritike, če kermu ni všeč, samo naj bodo okusne in ne žaljive. Vsak tak avto, ki je malo več predelan je unikaten in vanj je bilo vloženega veliko truda. Žal nekateri ne znate tega ceniti in potem pridejo take neokusne kritike.

mislim da smo ene 250x na tem forumu predebatirali ta TRUD, in prišli do zaključka da če je v nekaj vlozeno dosti truda in denarja, še ne pomeni da je lepo, in perfektno.

ne govorim za točno ta avto.

nevem zakaj bi nekaj cenil in hvalil, če ni lepo. pa kaj pol če je dosti truda vloženo??

aja, pa še faušija? kaka faušija folk??? da ti čist po domače povem: "mam malo boljši avto, in se v tega nebi vsedel, kaj šele vozil okoli" , eto tu maš čist po domače povedano. da končamo o tej faušiji enkrat.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če jul 09, 2009 2:26 pm

divac, ironija je da je prvi lastnik zašupal tega megana direkt za A4ko tako sam da karavan :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Če jul 09, 2009 2:49 pm

jao se more res vsaka debata s fovšijo končat??? Nekaterim je všeč, nekaterim ni....tis ko mu ju pa fovš mu bo pa iz same zlobe šou spojler dol odtrgat al pa kej podobnga :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Če jul 09, 2009 3:18 pm

croma_man je napisal/-a:divac, ironija je da je prvi lastnik zašupal tega megana direkt za A4ko tako sam da karavan :lol: :lol: :lol:

zašupal? kaj to pomeni?

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Če jul 09, 2009 6:30 pm

Senad je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:divac, ironija je da je prvi lastnik zašupal tega megana direkt za A4ko tako sam da karavan :lol: :lol: :lol:

zašupal? kaj to pomeni?

po cem je boljsi? vem kaj sprasujem, sem ze meu audija 6ko, foter ze meu audija 4ko ter a8-ko! pol sem ze meu tut bmw-ja 5ko. pa se neki jih je blo. pa ne da se hvalim,
sam mas res neke neumne stavke! nisem neka jokica in prenesem kritike verjemi,jih poslusam vsak dan. sam ne mi audija a4ko nekam vzvezde metat k to me pa res raz...ka. sploh pa netvojga :!:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov