zakaj vw? sej nima vw edini na svetu dizla, na katerem se da kej na tuningu delat

Drocky je napisal/-a:@esem: vsak dizel z bosch pumpo lahko kadi tak fejst, ker lahko poljubno odpiraš dovod nafte. 2minute in že maš dimno zaveso za sabo.
oziroma vsak dizel nasploh( tudi ti tanovi), samo preveč nafte mu daš in kadi.
damjan je napisal/-a:OFF: lahko me vržete s foruma dol al pa dobim karton,samo odgovori v tej temi niso pol k u r c a vredni.....dečko vas nekaj lepo vpraša in pričakuje odgovor vi pa z nekimi dizli nabijate tle pa volkswagnom,pa kurjenjem gum pa z žogicami za pink ponk...........pa koji vam je falus folk???
se neznate normalno pogovarjat? ste zaostali malo? res me zanima kaj vam je?
pol se pa čudite da je cel forum a.com v totalnem razsulu....saj ni čudno ko pa tudi sami moderatorji ki naj bi skrbeli za nekakšen red sodelujejo in podpikujejo v teh in podobnih temah....ko jim pa kaj rečeš je pa takoj karton al te pa celo onemogočijo....haloo???zamislite se
in če je fantu to všeč,zakaj se je treba s tem obremenjevat??
tud da si da svinjsko glavo na haubo je to njegov problem
ON:5 let nazaj sem imel s vsoji vectri dimno napravo....najcenejše lahko kupiš v vsakem Conradovem katalogu in ni nič posebnega...pač naprava za proizvajanje megle ki jo uporabljajo v diskotekah...tekočino ponavadi dobiš zraven ali jo dokupiš.
vse kar še potrebuješ je pretvornik iz 12V na 220V ki ga vgradiš v avto da stvar funkcionira.
good luck
damjan je napisal/-a:rezervarček je moja imela cca 2dl in to je zadostovalo za kar nekaj časa uporabe....zdj časovno nebi znal povedat.sm imel 10 litrov tega v kanti pa nevem če mi je ratalo 3 litre porabit v enem letu
je pa slaba stran uporabe megle v avtomobilu ta da so potem šipe kar mastne od znotraj in jih je potrebno večkrat s stelexom očistit....
je pa res da če bi to imel zunaj pod avtov več teh problemov nebi bilo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov