Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Nalepke za styling

Nalepke lepo zgledajo in dajo avtu poseben izgled
27
82%
Nalepke so nesmiselne stran vrzen denar
6
18%

Skupaj glasov : 33

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So okt 11, 2003 11:16 am

Viper123 in seat koliko pa imata konjsko mašino?

Mi 75KM :roll:

Lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

letvice

Napisal/-a seat So okt 11, 2003 5:02 pm

Jst mam 1.2 masino se pravi 65 konjev.sej sm misku kupit 1.4 sam mi finance niso dopuscale.Pa se jst sm tak da ne divjam po cesti :oops: Ne sam res mam fuul rad da se peljem pocas pa takrat nabijem musko sam se kak remus bi mogu dat gor ves kok te folk gleda avto vre ko k***a muska na glas mal styling opreme pa se peljes pocas.To je tisa uzivancija.No ja vsaj zame nism tak tip da bi divjav... :wink: Sam res pa je da ko vzgem klimo se pa pozna na masini sam jebat ga zdej je kar je :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So okt 11, 2003 5:22 pm

Itaq, sej važn da se peleš in to dobr&varno :wink:

Lp, Andrej

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

letvice

Napisal/-a seat So okt 11, 2003 5:32 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Itaq, sej važn da se peleš in to dobr&varno :wink:

Lp, Andrej

Ja itak je vazn da se udobno in predvsem varno peljes :D Jebes tiste 10 konjev moj frend ma ibizo 1.4 starjjs model ampak je dal za zavarovanje 20k sit vec kot jst.Itak so zdej kapsi na vsakem vogalu(vsaj pri nas :twisted: :twisted: :twisted: )tak da ne mores glih divjat
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov