Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Po avg 03, 2009 11:15 am

ervin30 je napisal/-a:
FreaK_22 je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:špar styling. Oziroma kokr tam neki vidim ne bo zdj več špar styling, bo kr Spedenaj styling :D

Katastrofalne so. Sori, samo jz takih stvari nebi nikol v avto montiral. Pa je lahka pozlačeno, al pa kire koli barve, ko se to ne bi znašlo v mojmu avtu.

off: Pa še spletna stran je tut, eh. Tuning Žarnica, bom vprašu direktorja te firme, če bom dobu kej konjev iz teh Tuning žarnic. Aja aja se opravičujem direktorju, te žarnice so navite. So stunane, imajo več watow al voltov, zaradi posebnega stekla, pa posebne zlitine v sami žarnici, ki je bila zamenjana z prejšno.

Vidim ,da ti ni lahko fant... :shock:
Sicer pa najdi mi od OMP-ja stopalke v šparu pametnjakovič...
Stopalke so čisto OK ,edino upam ,da ti bodo tolko funkcionalne kot zgledajo ;)

AVX je mislim z besedo špar styling na to ker zadnje čase vlačijo gor kramo iz špara ki zgleda neokusno :roll: nikjer ni napisal da dobiš v šparu,ampak to je nasplošno tako mišljeno.Če me razumeš? :)

Razumem vse lepo in prav, ampak človek je vprašal za nasvet, človek pa ko ,da je iz lune odpisal čist nekaj tretjega in butastega... :roll:
Allways tuning
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov