S-line- je napisal/-a:da pocasi zalkjucimo temo,ce komu avto ni vsec se ne pomeni da avto ni vozen!
ne pravim da je avto ob snegu vozen,pomoje tut to lastnik ve (vsaj mogu bi)
se vedno je show car ,kar pa se ne pomeni da so njegov namen showi?
poznam zelo veliko avtov ki so zelo predelani pa se niso videli showa! glede homologacije pa nevem zakaj nebi biu avto homologiran? se posebej ce lastnik
dela pr a3m-u
S-line- je napisal/-a:kdo pa pravi da je avto za vsakodnevno uporabo?
pa se neki ce imas starodobnika se tudi lahko z njim vozis,tako je pa s temi
avtomobili,hocem ti povedat da nekateri naredijo avto zase in ne za druge!
zdej kapiras? glede tega da je pa nevozen pa sploh nebom komentirau.
torej ce je zdej podvozje tko nastavljeno na trdoto je pa kr nevozen?
raje se zadrzi komentarjev
abbe je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:kdo pa pravi da je avto za vsakodnevno uporabo?
mi se ni treba zadrzat komentarjev ker vem kaj pisem iz iskusenj.ti bi se jh lahko zadrzal...konc koncou pa ce je avto v avatarju v tvoji lasti pa malo povej kako je z voznjo takega avta...pa bodi odkrit pa da vidimo...
S-line- je napisal/-a:abbe je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:kdo pa pravi da je avto za vsakodnevno uporabo?
mi se ni treba zadrzat komentarjev ker vem kaj pisem iz iskusenj.ti bi se jh lahko zadrzal...konc koncou pa ce je avto v avatarju v tvoji lasti pa malo povej kako je z voznjo takega avta...pa bodi odkrit pa da vidimo...
glede mojga avtomobila je tko, da je po NORMALNIH cestah cisto normalno vozen.
med gumo in blatnikom nic ne pajsa,edino vzadaj ker se je malo posedu zaradi avkustike,ampak ima torzijo tako da sploh ni problema. je pa res da gre zdejle pocasi v prafaktorje,ker mi dolocene stvari ne ustrezajo,pa se razpokan je cedalje bol, vec pa bos izvedeu upam da ze pomladi (odvisno od financ)
ko ga bom nanovo predstavu, mogoce celo na a.comu.
AVX je napisal/-a:Vsak ima svoj hobi. Nekateri vlagamo denar v avtomobile, drugi vlagate denar v cigarete in posledično si z temu uničujete življenje, spet drugi vlagate denar v zabave vsaki petek in soboto, seveda veliko alkohola. Drugi date na mesec 100-200 € zato, da hodite v fitnes fitnesirat + vsi dodatki k prehrani, spet tretji zidate hiše ali pa varčujeta za stanovanja, drugi ste mogoče lovci in hodite na lov, pa z temu zapravljate denar, tako kot npr moj foter, potem pa sanja o nakupo helikopterja dvo seda.
Meni osebno je tale tigra prav zanimiva, samo edino kar mi ni všeč je to, da je vse skupi zakitano, to edino mi ni všeč. V primeru trka imaš več kot preveč stroškov.
S-line- je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:čez ležeče policaje greš pa peš hitreje kot pa s takim avtom![]()
ziher se obstaja kaksna druga pot? kaj pravis? a ti pa se peljes s svojim avtom
brez zaviranja? kaj vas tolk motijo lezeci, pa luknje itd... vsemu se da izognit!
Courage™ je napisal/-a:Nic ni treba iskat druge poti, sam sem se z Audijem peljal ze par deset kilometrov po makadamu, celo na manastir v gorovje...Po cestah v SRB ali BIH... Spet odvisno pa je al mas na avtu porezane fedre ali kvalitetno vzmetenje.
SAVINJCAN je napisal/-a:prava atrakcija za policaje, vsega tega sploh nemoreš homologirat, kaj šele, da bi to bilo za na cesto
to je show car, ki ga lahko samo prevažaš na prikolici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov