Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

sedLshakk
Nov uporabnik

Napisal/-a sedLshakk Če okt 15, 2009 7:31 pm

Pa lahko imaš tablico kar prilepljeno na odbijač?:)
Jaz jo mam in me zaradi tega malo skrbi pri policajih :)

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr okt 21, 2009 9:36 am

Ni problema. Edini problem se pojaviš ko jo hočeš odlepit, ker takrat jo najpogosteje tako zviješ da je potem neuporabna (predpostavljam, če te motijo okvirčki te tudi zmečkane tablice).

Sam sem se domislil boljše ideje. Greš v merkur in kupiš okovje za pohištvo - one magnetne zaskočke. Notri imaš mislim da 2 magnetka, stane pa zadeva 1eur. Razstaviš da dobiš magnetke in se potem lotiš zadeve, potrebuješ pa vsaj 4 komplete.

Po 2 magneta prilepiš na tablico, po 2 pa na sprednji in zadnji odbijač. Potem ti magneti držijo tablico. Lepi se isto s tesinim obojestranskim selotejpom, ampak prednost je ta, da se da tablico normalno vzeti dol, z odstranjevanjem magnetov pa tudi nimaš toliko težav kot z odstranjevanjem celotno zalepljene tablice.

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Po nov 09, 2009 10:28 am

Pa ti magneti držijo, da ne pade tablica dol, ker magneti so mi mal sumljiva varianta.
Predvsem za nepridiprave in kake slabše ceste on treslajih da ne odpade stran.
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po nov 09, 2009 1:41 pm

Če bi rad res močne magnete, potem razmontiraj kakšen trdi disk. Naprimer SCSI. Ima en par v sebi. Pa pazi na prste!
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Po nov 09, 2009 2:05 pm

Karneki je napisal/-a:Pa ti magneti držijo, da ne pade tablica dol, ker magneti so mi mal sumljiva varianta.
Predvsem za nepridiprave in kake slabše ceste on treslajih da ne odpade stran.

Tablica je lahka, magnet daš pa malo večji da si siguren ane. Sicer pa če se bojiš nepridipravov, je ta varijanta boljša, namreč ko parkiraš jih pospraviš v avto. Sicer pa če imaš okvirčke jih tudi ni težko ukrast.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov