OPC line podajlške/odbijače boš zelo težko kr tko dobil, razen pri oplovih prodajalcih, kjer pa je, kot si že sam ugotovu, dost drago. Pr nas boš dobu mogoče na avto.net, tujina pa kkšn ebay.
fantje, baje da so slabe lastnosti 18" (za avto kot je gtc (velikost avta)) felten oz gum da je večja poraba, manjša udobnost še posebej na slabših cestah, tudi končniki zelo trpijo,...je to kaj res?
Ne tega delat. Oziroma najprej kontaktiraj uporabnika Patrik_A3, ki si jih je dal na svojo GTC (in kasneje umaknil), naj ti pošlje kakšno fotografijo, kako zadeva izgleda.
Na tvojem mestu nebi dajal gor teh univerzalnih pedal na tok nov avto. To bolj paše na starejše avte, ne pa na take nove avte. Vsaj moje mnenje je tako. Pomoje ga boš prej uničil s tem. Če že se raje pozanimaj, če obstajajo kkšna opc varianta, bo veliko lepše izgledalo pa še čist lepo bo pasalo na pedala.
IcEm4n je napisal/-a:če že, daj irmscher stopalke. Al pa od Sport različice.
pa to se potem samo gor natakne?
tale irmscher sem pogledal, ampak se mi zdijo predrage, pa še samo v nemčiji sem jih našel. zakaj priporočaš irmscher, zaradi izgleda ali kakšne druge lastnosti?
pa dobro sem kaj narobe napisal? pač sem tak naslov dal pa kaj zdaj? saj ti ni treba v to temo pisat in nevem zakaj te to tako moti, pa upam da spremenijo da boš ti srečen. daj napiši en naslov takega genialnega no b**** da te ni sram
xninox je napisal/-a:pa dobro sem kaj narobe napisal? pač sem tak naslov dal pa kaj zdaj? saj ti ni treba v to temo pisat in nevem zakaj te to tako moti, pa upam da spremenijo da boš ti srečen. daj napiši en naslov takega genialnega no b**** da te ni sram