ehnično neispraven avto se da prevažat tudi s preiskušnjo, za 3 dni tam 40-45€, boljš kot avtovleka
krimic je napisal/-a:Ja najlazje je rect da lazemo sam bom reku,da je vse to pri odvetniku pa tud papirje mam doma tako od sodisca kot odvetnika.Mije pa sodisce tud poslal sodnega izvedenca iz homologacije da mi je pregledal avto na domu ce je res vse to kar imam vpisano tudi dejansko na avtu.Povedal mi je tudi kako stvari stojijo glede policajev in pa odvzemanja tablic itd...Tko da ne govori da nekateri lazemo.Se sedaj cakam na odgovor sodisca. Imam pa tudi cifro tega izvedenca,ki ga je poslalo sodisce tko da dokazi da govorim resnico so v mojih rokah.Zato nehaj obtozevati ljudi da lazemo in se prvo prepricaj ce lazemo sele potem obtozuj.Lp
gaara je napisal/-a:dzanzi,
zdej mi pa povej, kako pa veš, a je avto neizpraven, če za preiskusne tablice ne rabiš opravit tehničnega ?
gaara je napisal/-a:Dr,
kar pa recimo, ko kupiš rabljen avtomobil in ima vgrajene nehomologirane dele, recimo podvozje, tega ne opaziš, prodajalec ne pove
načelno je praska da avto (kateremu je potekla registracija seveda) prepelješ s preiskušnjo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov