Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Če feb 11, 2010 7:16 pm

se strinjam, kar se tice varnosti.. s tega vidika, mogoce zadeva ni ok! vseeno pa si mi zdi brezveze, da dajes primerjavo o nekih milkah, pa kako se mu bodo smejali, to je provociranje! bodi konstruktiven ali pa tiho..

kaksnega okusa ne mores kupit z denarjem, tvojega? vsak ima namrec svojega..

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če feb 11, 2010 9:56 pm

No...večina ljudi itak nima interesa se ubadat s tem, kake čeljusti ima nekdo na avtu...tisti ki pa jih zanima, se bodo tudi po mojem večinoma smejali. ;) Drugače pa ja, tvoj denar, tvoj avto... :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: ...

Napisal/-a MacTron Če feb 11, 2010 10:55 pm

@Marks:
Glede na to, da ves % necesa ne ves pa v kateri koticek sodi ta tema bi rekel, da ne ves za te % niti ideje nimas in to kar si povedal je popolno posplosevanje. Prestavljeno.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če feb 11, 2010 11:03 pm

Če ti je všeč daš gor, če ti ni ne daš... sipl
S ceste pa ne boš zapeljal če te ta kos plastike odlepi. Pa tudi če je prav prilepljena se ne bo kar tako odlepila.

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi Pe feb 12, 2010 11:41 pm

damjan je napisal/-a:
SamoK je napisal/-a:dajman.. nevem, zakaj provociras.. zaradi takih kot si ti pada forumu kredibilnost! njegov avto, njegova odlocitev..simple as that!

provociram???
sploh ne...ampak žal vidim da z denarjem okusa nemoreš kupit...

ti pa le kupi te fejk čeljusti,nalepi zadevo gor,ko ti bo pa pri 150 zadevo porinlo med roko in polosovino in boš posledično končal v kakšnem jarku pa ne jokcaj tle gor kako in kaj...
toliko o tem.

kako bo sploh prsla ploščica med roko in polosovino, in zakaj nej bi bilo to smrtno nevarno? pa če že lih pride, dvomim da mu bo kos plastike roko skrivil, če mu pa odreže polosovino zarad tega, pa tut ne bo v jark odlletu. tko da dej premisl kaj pišeš, da se ne bo narod še teb začel smejat.

drugač pa sej ta štacuna k si dal link ma worldwide shiping, zakaj pa ne naročiš kar direktno od njih?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe feb 12, 2010 11:52 pm

Hjooo... A to vi resno?
Pol kupi še za žensko Angelina Jolie cover set,za mešanca na ketni Rotweiler cover set,
za otroke The Brady bunch cover set, ...

Sicer pa, če bo življenje lepše s tem kover setom, pol pa kar kupi.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi Pe feb 12, 2010 11:57 pm

zagovarjam izraz function over form, ampak zmoti me da je treba nekomu ki pride sem po nasvet govoriti o tem kako bo zletel s ceste s tem in nevem kaj. meni osebno je zadeva smešna ampak če jo želi na avtu pa naj jo ma.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po feb 15, 2010 8:12 am

hoomzi je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:
SamoK je napisal/-a:dajman.. nevem, zakaj provociras.. zaradi takih kot si ti pada forumu kredibilnost! njegov avto, njegova odlocitev..simple as that!

provociram???

ti pa le kupi te fejk čeljusti,nalepi zadevo gor,ko ti bo pa pri 150 zadevo porinlo med roko in polosovino in boš posledično končal v kakšnem jarku pa ne jokcaj tle gor kako in kaj...
toliko o tem.

kako bo sploh prsla ploščica med roko in polosovino, in zakaj nej bi bilo to smrtno nevarno? pa če že lih pride, dvomim da mu bo kos plastike roko skrivil, če mu pa odreže polosovino zarad tega, pa tut ne bo v jark odlletu. tko da dej premisl kaj pišeš, da se ne bo narod še teb začel smejat.

drugač pa sej ta štacuna k si dal link ma worldwide shiping, zakaj pa ne naročiš kar direktno od njih?

definitvino mi je smešno kdo mi govori naj prej preberem kaj napišem....new guy....
imam svoje mnenje ki ga nemislim podrejat nekomu....očitno pa neveš kako zgleda ko se ti pri 150 km/h med feltno in diskom znajde malo večji tujek....magari plastični....ti ne želim da probaš...res ne.
lp

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po feb 15, 2010 4:25 pm

Ou yeah. Med feltno in diskom. Tam je kvečjem kakšen mikron prahu.

New guy gor ali dol, prav ima.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi To feb 16, 2010 1:33 pm

damjan je napisal/-a:
hoomzi je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:

provociram???

toliko o tem.

definitvino mi je smešno kdo mi govori naj prej preberem kaj napišem....new guy....
imam svoje mnenje ki ga nemislim podrejat nekomu....očitno pa neveš kako zgleda ko se ti pri 150 km/h med feltno in diskom znajde malo večji tujek....magari plastični....ti ne želim da probaš...res ne.
lp

HA HA! dej razmisl kaj si hotu povedat, pa bos mogoče clo kej smiselenga vn spravu, ker če maš med feltno pa diskom tok lufta da ti kšn "malo večji tujek" lahko notr pride pol je to že brez "brake coverja" dost slabo. drugač ša new guy gor dol, če količino znanja določa število postov na forumu, pol nam res slabo kaže.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan To feb 16, 2010 3:04 pm

hoomzi je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:
hoomzi je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:

provociram???

toliko o tem.

lp

HA HA! dej razmisl kaj si hotu povedat, pa bos mogoče clo kej smiselenga vn spravu, ker če maš med feltno pa diskom tok lufta da ti kšn "malo večji tujek" lahko notr pride pol je to že brez "brake coverja" dost slabo. drugač ša new guy gor dol, če količino znanja določa število postov na forumu, pol nam res slabo kaže.

se umikam z debate ker vidim da nima smisla....sep preveč prešraufal zavorne sisteme in podobno da mi bo nekdo.......

uživaj

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi To feb 16, 2010 4:28 pm

doma servisiram štiri avtomobile pa še kakšnega od kolegov, avto sem šraufal približno tolikokrat kolikokrat si ti drkal tuki je pa dokaz da pojma nimaš kaj govoriš:D

Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To feb 16, 2010 6:16 pm

hoomzi je napisal/-a:doma servisiram štiri avtomobile pa še kakšnega od kolegov, avto sem šraufal približno tolikokrat kolikokrat si ti drkal tuki je pa dokaz da pojma nimaš kaj govoriš:D

sicer je butasto se mi vmešavat, ampak damjan ma prav. Vsak ki kolkertolk šrafua okol bremz nebo nikol reko, da je felga pršraufana na disk ampak v pesto.
Med pestom in felgo je res še disk, ampak večina mehanikov ti bo prostor med felgo in diskom rekla za tisto med krakom od felge in delom diska na katerega nalega ploščica.
Ta plastika je pa nalimana na zavorno čeljust in ker si že tolk bremz prešraufal, veš, kaj nastane, če ti zablokira kolo. Vrjetno ti ni treba razlagat zakaj je več možnosti da osukne tisto plastiko(če se odlima) okoli diska, kot da jo vrže ven.
LP Rok

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan To feb 16, 2010 6:18 pm

hoomzi je napisal/-a:doma servisiram štiri avtomobile pa še kakšnega od kolegov, avto sem šraufal približno tolikokrat kolikokrat si ti drkal tuki je pa dokaz da pojma nimaš kaj govoriš:D

Slika

dokler si ti servisiral in šraufal sem jst marsikatero podrl še namest tebe....če pa ti z roko sexaš pa še ne pomeni da ostali tudi....

drocky you got the point.hvala

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi To feb 16, 2010 6:38 pm

Drocky je napisal/-a:

sicer je butasto se mi vmešavat, ampak damjan ma prav. Vsak ki kolkertolk šrafua okol bremz nebo nikol reko, da je felga pršraufana na disk ampak v pesto.
Med pestom in felgo je res še disk, ampak večina mehanikov ti bo prostor med felgo in diskom rekla za tisto med krakom od felge in delom diska na katerega nalega ploščica.
Ta plastika je pa nalimana na zavorno čeljust in ker si že tolk bremz prešraufal, veš, kaj nastane, če ti zablokira kolo. Vrjetno ti ni treba razlagat zakaj je več možnosti da osukne tisto plastiko(če se odlima) okoli diska, kot da jo vrže ven.

dejansko med diskom in feltno ni toliko placa da bi prišla plastika vmes, niti ni toliko placa da bi prišla med zavorno ploščico in disk, če si jih ti tok presraufal bi tut lahko to vedel, ker bi ti pa prišel kos plastike med krak feltne in klešče oz. katerikoli nevrtči del okrog kolesa, ti pa tudi nebi zablokeralo kolesa ampak bi pač polomil tisto plastiko. če si pa mislu da bi zablokeral kolo tako kot se to lahko zgodi če se ti obloga s ferode v bobnu odlepi, pa mislm da se pr disku to ne more zgodit
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost