damjan je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:dajman.. nevem, zakaj provociras.. zaradi takih kot si ti pada forumu kredibilnost! njegov avto, njegova odlocitev..simple as that!
provociram???
sploh ne...ampak žal vidim da z denarjem okusa nemoreš kupit...
ti pa le kupi te fejk čeljusti,nalepi zadevo gor,ko ti bo pa pri 150 zadevo porinlo med roko in polosovino in boš posledično končal v kakšnem jarku pa ne jokcaj tle gor kako in kaj...
toliko o tem.
hoomzi je napisal/-a:damjan je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:dajman.. nevem, zakaj provociras.. zaradi takih kot si ti pada forumu kredibilnost! njegov avto, njegova odlocitev..simple as that!
provociram???
ti pa le kupi te fejk čeljusti,nalepi zadevo gor,ko ti bo pa pri 150 zadevo porinlo med roko in polosovino in boš posledično končal v kakšnem jarku pa ne jokcaj tle gor kako in kaj...
toliko o tem.
kako bo sploh prsla ploščica med roko in polosovino, in zakaj nej bi bilo to smrtno nevarno? pa če že lih pride, dvomim da mu bo kos plastike roko skrivil, če mu pa odreže polosovino zarad tega, pa tut ne bo v jark odlletu. tko da dej premisl kaj pišeš, da se ne bo narod še teb začel smejat.
drugač pa sej ta štacuna k si dal link ma worldwide shiping, zakaj pa ne naročiš kar direktno od njih?
damjan je napisal/-a:hoomzi je napisal/-a:damjan je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:dajman.. nevem, zakaj provociras.. zaradi takih kot si ti pada forumu kredibilnost! njegov avto, njegova odlocitev..simple as that!
provociram???
toliko o tem.
kako bo sploh prsla ploščica med roko in polosovino, in zakaj nej bi bilo to smrtno nevarno? pa če že lih pride, dvomim da mu bo kos plastike roko skrivil, če mu pa odreže polosovino zarad tega, pa tut ne bo v jark odlletu. tko da dej premisl kaj pišeš, da se ne bo narod še teb začel smejat.
drugač pa sej ta štacuna k si dal link ma worldwide shiping, zakaj pa ne naročiš kar direktno od njih?
definitvino mi je smešno kdo mi govori naj prej preberem kaj napišem....new guy....
imam svoje mnenje ki ga nemislim podrejat nekomu....očitno pa neveš kako zgleda ko se ti pri 150 km/h med feltno in diskom znajde malo večji tujek....magari plastični....ti ne želim da probaš...res ne.
lp
hoomzi je napisal/-a:damjan je napisal/-a:hoomzi je napisal/-a:damjan je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:dajman.. nevem, zakaj provociras.. zaradi takih kot si ti pada forumu kredibilnost! njegov avto, njegova odlocitev..simple as that!
provociram???
toliko o tem.
definitvino mi je smešno kdo mi govori naj prej preberem kaj napišem....new guy....
imam svoje mnenje ki ga nemislim podrejat nekomu....očitno pa neveš kako zgleda ko se ti pri 150 km/h med feltno in diskom znajde malo večji tujek....magari plastični....ti ne želim da probaš...res ne.
lp
HA HA! dej razmisl kaj si hotu povedat, pa bos mogoče clo kej smiselenga vn spravu, ker če maš med feltno pa diskom tok lufta da ti kšn "malo večji tujek" lahko notr pride pol je to že brez "brake coverja" dost slabo. drugač ša new guy gor dol, če količino znanja določa število postov na forumu, pol nam res slabo kaže.
hoomzi je napisal/-a:doma servisiram štiri avtomobile pa še kakšnega od kolegov, avto sem šraufal približno tolikokrat kolikokrat si ti drkal tuki je pa dokaz da pojma nimaš kaj govoriš:D
hoomzi je napisal/-a:doma servisiram štiri avtomobile pa še kakšnega od kolegov, avto sem šraufal približno tolikokrat kolikokrat si ti drkal tuki je pa dokaz da pojma nimaš kaj govoriš:D
Drocky je napisal/-a:hoomzi je napisal/-a:doma servisiram štiri avtomobile pa še kakšnega od kolegov, avto sem šraufal približno tolikokrat kolikokrat si ti drkal tuki je pa dokaz da pojma nimaš kaj govoriš:D
sicer je butasto se mi vmešavat, ampak damjan ma prav. Vsak ki kolkertolk šrafua okol bremz nebo nikol reko, da je felga pršraufana na disk ampak v pesto.
Med pestom in felgo je res še disk, ampak večina mehanikov ti bo prostor med felgo in diskom rekla za tisto med krakom od felge in delom diska na katerega nalega ploščica.
Ta plastika je pa nalimana na zavorno čeljust in ker si že tolk bremz prešraufal, veš, kaj nastane, če ti zablokira kolo. Vrjetno ti ni treba razlagat zakaj je več možnosti da osukne tisto plastiko(če se odlima) okoli diska, kot da jo vrže ven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost