_B3yBo_ je napisal/-a:tuki se noben ni bunil za spojler
http://www.youtube.com/watch?v=K83cbfk8NNU
sam to ni mlincek za sminkat....
seat je napisal/-a:ok fanta nena mi ga srat.Preverjeno z totim spojlerjem ziher dol pokneš tui velik močnejše avte.Se prav spomnem kak sem dol poknu imprezo STI pa nena vem zakaj samo vem,da ko sem pritiščal mimo pa čeprav sem mel samo 1.2 motor je oni v imprezi se samo začel smejat pa se spomnem samo to kak je ostal zadaj.
Da nena začnem druge zgodbe ko sem dol poknu tastaro typeR-ko torej 7gen...
Ti povem samo sem prtisnu pedal to the methal pa je blo enako kot pri imprezi oni v Hondi je samo dobu nasmešek jas pa sem ponosno oddrvel mimo.Tak,da ne smejte se toti spojlerji res neki pomenjo.Drugače jih na rally-u nebi meli gor.:D:D
Zaj pa čeprav mam TypeR vem,da je tista Ibiza šla dosti bolje.Spojler dejansko fuul dol tiši avto sploh,če maš tam okol 80km/h not.Prav občutiš kak je volan bolj mehek za sukat pa,da se kolesa u prazno vrtijo ko je avto samo na zadnjih kolesih obremenjen.Drugače v F1 nebi meli tui tak velikih spojlerjev zadi.Sej zakaj pa ma F1 zadi večje in širše gume.... da zdrži pritisk,ki ga nardi taki spojler,ki ti dejansko fuul pomaga sploh pri višjih hitrostih.
Black dragon je napisal/-a:Dobro seat, ti ga dubi pa napiši ko ga boš dobu. Samo povej mi še zakaj se bom jajcal z njim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov