Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Sr mar 10, 2010 2:52 pm

Jest nebi dajal nič, ker je tako najlepše! :D

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr mar 10, 2010 3:03 pm

Neki je rice, neki je pa spoiler ki je koristen. Pa se tko slabo bos vn vidu zarad tistega spoilerja..

al misls ti downforce ufurat, k ksn gumpert apollo race ?: :shock:

some say, you can drive upside down in a tunnel with downforce :idea:

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Sr mar 10, 2010 3:43 pm

Men na 206 paše edino RC spoiler:

Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr mar 10, 2010 5:33 pm

Fantje lepo vas prosim.Take spojlerje naj imajo samo specialke in pa avti,ki to dejansko potrebujejo.
@DeNIŠ vse je bilo sarkazem.Nikakor ne prodajam spojlerja,ker tako ali tako ne gre dol kolker mi je znano,ker je pritrjen in z vijaki in z lepilom.Dobim pa lahko kopije tega spojlerja pri kolegu za dokaj ugodne denarce.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 10, 2010 7:09 pm

Obvezno spojler iz prve slike gor! :shock:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr mar 10, 2010 8:39 pm

tuki se noben ni bunil za spojler

http://www.youtube.com/watch?v=K83cbfk8NNU

sam to ni mlincek za sminkat....
Slika

Uporabniški avatar
Nad Huligan Frodo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nad Huligan Frodo Sr mar 10, 2010 11:53 pm

Tuki mal poglej spoilerje, a3m tle naroča ...

http://autostyle.nl/productfind.aspx?ma ... tegorie+--

Pa še moje mnenje, pusti original ....

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 11, 2010 10:01 am

_B3yBo_ je napisal/-a:tuki se noben ni bunil za spojler

http://www.youtube.com/watch?v=K83cbfk8NNU

sam to ni mlincek za sminkat....

Kolker vem je avtor teme spraševal za Seat Ibizo sportrider.....
Fantje dejte ločit med specialkami in pa daily car-i :) Tale avto za spremembo potrebuje takšen spojler za avtorja teme pa močno dvomim,da že zdaj ko ima sportrider avto :) izkoristi ves "potencial" sportraider avtomobila :D :D
Sicer pa Ibiza sportrider kroti celih 105KM v 1.6 različici
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3480490&show=1

Drugače pa mislim,da še moram imeti doma nekje tisti spojler,če ga ni že kdo stran fuknu,ker sem jas tui mel prebliske včasih sploh o tjuningu.Pridoda cca 10-15KM in pa 60Nm.Z tem,da lahko po končani vožnji komot gor odložiš plato pira :)
Je pa najbolj kvalitetne firme named "carzone" :)
Ja pišuka kje so tisti časi ko si samo spojler fuknu gor pa si že vse zadi pustu.Zj morm pa kupovat bolj močne avte,da nadoknadim tisto razliko v moči.
Aja še fotko sm dolžan spojler gleda nekako takole
http://www.mojalbum.com/seat/carzonspecial/foto/658780
Cena pa po dogovoru se morm znebit tega vraga,ker mi še zj včasih pride v sanje :) :)
@korajžni :) čuj mož nena se zajebavli,če mu jas toti spojler prodam buš videl kak bo vse dol poknu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Black dragon
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Black dragon Če mar 11, 2010 10:39 am

Za koliko mi prodaš ta spojler?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 11, 2010 11:55 am

Mož,če ga še najdem kje celega ti ga dam samo,da se ga jas znebim mu bemu milu m**er :)
Samo za nočne more ti nisem pol jas kriv.Nekje bi še moral biti shranjen,če se jas praw spomnem.samo garantiram ti pa ne,če ga najdem daš za eno pivo pa je stvar tvoja.Vem,da sem ga nekam dal samo z tem ko smo adaptirali hiši in garažo so se stvari miljonkrat prestavljale tko,da garantiram ti ravno ne,da ga še imam.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če mar 11, 2010 11:58 am

:rofl še zmeraj mu ni nič jasno.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če mar 11, 2010 12:07 pm

nevermind je napisal/-a::rofl še zmeraj mu ni nič jasno.

Nikakor !
Ko je prebral da bo s tem spojlerjem ˝vse druge dol pokno˝ je blo vse drugo okoli tega stavka megleno :lol: :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 11, 2010 12:13 pm

ok fanta nena mi ga srat.Preverjeno z totim spojlerjem ziher dol pokneš tui velik močnejše avte.Se prav spomnem kak sem dol poknu imprezo STI pa nena vem zakaj samo vem,da ko sem pritiščal mimo pa čeprav sem mel samo 1.2 motor je oni v imprezi se samo začel smejat pa se spomnem samo to kak je ostal zadaj.
Da nena začnem druge zgodbe ko sem dol poknu tastaro typeR-ko torej 7gen...
Ti povem samo sem prtisnu pedal to the methal pa je blo enako kot pri imprezi oni v Hondi je samo dobu nasmešek jas pa sem ponosno oddrvel mimo.Tak,da ne smejte se toti spojlerji res neki pomenjo.Drugače jih na rally-u nebi meli gor.
:D:D:D
Zaj pa čeprav mam TypeR vem,da je tista Ibiza šla dosti bolje.Spojler dejansko fuul dol tiši avto sploh,če maš tam okol 80km/h not.Prav občutiš kak je volan bolj mehek za sukat pa,da se kolesa u prazno vrtijo ko je avto samo na zadnjih kolesih obremenjen.Drugače v F1 nebi meli tui tak velikih spojlerjev zadi.Sej zakaj pa ma F1 zadi večje in širše gume.... da zdrži pritisk,ki ga nardi taki spojler,ki ti dejansko fuul pomaga sploh pri višjih hitrostih.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če mar 11, 2010 12:25 pm

seat, zdej se norca delaš, 5 let nazaj ti je blo pa to ultra kul...to ni način ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 11, 2010 12:28 pm

Ja pa sej to mu hočem povedat.Da mu naum jst pol kriv za nočne more.Vsi se trudimo,da bi mu dopovedli naj avto spedena tko,da se mu nau vesloljna slovenija smejala.Mi smo tkrt imeli tiste prebliske in mislim,da nisem bil edini :)
Če najdem spojler mu ga podarim,ker itaq ga nimam kam dat.Samo vprašal je za nasvet mi mu pa skušamo dopovedat,da to ni to.Samo,če pa kdo ne zastopi sarkazma..... ja sorry no....

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če mar 11, 2010 12:29 pm

seat je napisal/-a:ok fanta nena mi ga srat.Preverjeno z totim spojlerjem ziher dol pokneš tui velik močnejše avte.Se prav spomnem kak sem dol poknu imprezo STI pa nena vem zakaj samo vem,da ko sem pritiščal mimo pa čeprav sem mel samo 1.2 motor je oni v imprezi se samo začel smejat pa se spomnem samo to kak je ostal zadaj.
Da nena začnem druge zgodbe ko sem dol poknu tastaro typeR-ko torej 7gen...
Ti povem samo sem prtisnu pedal to the methal pa je blo enako kot pri imprezi oni v Hondi je samo dobu nasmešek jas pa sem ponosno oddrvel mimo.Tak,da ne smejte se toti spojlerji res neki pomenjo.Drugače jih na rally-u nebi meli gor.
:D:D:D
Zaj pa čeprav mam TypeR vem,da je tista Ibiza šla dosti bolje.Spojler dejansko fuul dol tiši avto sploh,če maš tam okol 80km/h not.Prav občutiš kak je volan bolj mehek za sukat pa,da se kolesa u prazno vrtijo ko je avto samo na zadnjih kolesih obremenjen.Drugače v F1 nebi meli tui tak velikih spojlerjev zadi.Sej zakaj pa ma F1 zadi večje in širše gume.... da zdrži pritisk,ki ga nardi taki spojler,ki ti dejansko fuul pomaga sploh pri višjih hitrostih.

Na tole sem se full nasmejal :D :D :D

Black dragon
Nov uporabnik

Napisal/-a Black dragon Če mar 11, 2010 12:31 pm

Dobro seat, ti ga dubi pa napiši ko ga boš dobu. Samo povej mi še zakaj se bom jajcal z njim?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 11, 2010 12:36 pm

Black dragon je napisal/-a:Dobro seat, ti ga dubi pa napiši ko ga boš dobu. Samo povej mi še zakaj se bom jajcal z njim?

Kako misliš "jajcal"

Lej vmes smo adaptirali hišo in garažo tko,da so se stvar prestavljale sem ter tja.Če ga bom našel ti ga dam,ker meni tak ne pride več v poštev.samo,če hočeš prijateljski nasvet ohrani Ibizo takšno kot je in jo samo znižaj in ji privošči ene lepe konkretne feltne pa si naredu z vidika styling zelo dost.Ti časi so mimo in hvala bogu nevem ali je mene srečala pamet ali je kaj drugega.Ti sporočim,če ga bom našel a velja

Black dragon
Nov uporabnik

Napisal/-a Black dragon Če mar 11, 2010 12:49 pm

Velja
Hvala za nasvet

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Če mar 11, 2010 12:52 pm

Btw vecji k je vec je downforca :idea: :idea: :idea:
Vrni se na Styling