ognjen je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Vancouver 18.
Če imaš željo ti lahko poslikam od mame avto d vidš kako zgleda v živo.
Bi ti bil fulll hvaležen, če mi narediš kako slikico
No si že dobil od @baucek.
ognjen je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Vancouver 18.
Če imaš željo ti lahko poslikam od mame avto d vidš kako zgleda v živo.
Bi ti bil fulll hvaležen, če mi narediš kako slikico
bucko_99 je napisal/-a:vidim da je tema stara pa vendar. Moje mnenje je da je velikost platišč pomembna tudi ali je podvozje znižano in pa seveda moč motorja. Prijatelj si je dal na golfa 7 z motorjem 1.6tdi 18 colska platišča. Sicer zgleda lepo in čeprav ima dizel malo več navora, se mi zdi da avto ne potegne več nikamor. Poraba se mu je pa v primerjavi z 15 col povečala za 1,5 litra, pa še pravi da bolj pazi. Ni vse lepota
Cefizelj je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:vidim da je tema stara pa vendar. Moje mnenje je da je velikost platišč pomembna tudi ali je podvozje znižano in pa seveda moč motorja. Prijatelj si je dal na golfa 7 z motorjem 1.6tdi 18 colska platišča. Sicer zgleda lepo in čeprav ima dizel malo več navora, se mi zdi da avto ne potegne več nikamor. Poraba se mu je pa v primerjavi z 15 col povečala za 1,5 litra, pa še pravi da bolj pazi. Ni vse lepota
Je pa zelo relativno. Jaz sem imel na Meganu 18 col (1.5 dCi 106 konj), na zmogljivostih se praktično ni poznalo, poraba večja za 0,5 litra. Na lepotnem področju pa veliko bolje.
Gregor81 je napisal/-a:Izgleda sem edini, ki mu velika platišča niso všeč. So zlajnana dizajnerska poteza na vseh novih avtomobilih, podobno kot "jezne" sprednje luči.
Mimogrede - je kdo opazil, da so najlepši tisti avtomobili, ki imajo kakšno malce neobičajno oblikovno potezo in kjer potrebuješ nekaj sekund, da "poštekaš" dizajn, ko ga prvič vidiš. Kot je rekel nek pesnik: "there is no beauty without some strangeness in the proportion". Velike feltne...![]()
Avtorju sicer želim obilo veselja in varnih kilomterov, da ne bo pomote...![]()
jordan je napisal/-a:Ja res je. Zanimivo da premium vozilo, kot je novi Mercedes razred E350 z 306ps ima serijsko 16". Zagotovo je proizvajalec ocenil, da dimenzija pnevmatike za to velikost vozila in zmogljivosti (pospešek 6,3s, hitrost omejenih na 250km/h) povsem zadostuje vsem standardom. Merijo pa tudi na draga doplačila. Očitno bo držalo, da ljudje, ki natikajo velika platišča na majhna vozila in šibke motorje, le kompenzirajo s čim drugim. Npr. če ni avto v vrednosti 60+, naj se vsaj platišča vidijo. Podobno kot nakit na telesu. Razlika med “zamaški“ in 18" je pa lahko v ceni tudi 100%, kar pa glede na vrednost vozila ni malo.
bucko_99 je napisal/-a:Najbolj hecn se mi zdi pr audi-ju ko so nekateri modeli čez 30.000eur, pa če ne vzameš komfort paketa al pa busines paketa dobiš železna platišča, če ne doplačaš platišč posebej.
ognjen je napisal/-a:Hvala vsem za vaše nasvete....18ke so že na avtu![]()
Lp
ognjen je napisal/-a:
Definitivno pa bom dal originale.....replike iz lastnih izkušenj....odsvetujem....
sašo5 je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:Najbolj hecn se mi zdi pr audi-ju ko so nekateri modeli čez 30.000eur, pa če ne vzameš komfort paketa al pa busines paketa dobiš železna platišča, če ne doplačaš platišč posebej.
ne trosi neumnosti....(zopet, že tretjič v parih dnevih) VSI A4 od 2008 dalje(oz. vsi Audiji, ki so nad 30.000€ kot praviš) imajo serijsko alu platišča (16) in zelo, zelo dobra(kvalitetna) so (ne mislim vizualno, da ne bo pomote)
ognjen je napisal/-a:Hvala vsem za vaše nasvete....18ke so že na avtu![]()
Lp
si kupil original? Če ne......ognjen je napisal/-a:
Definitivno pa bom dal originale.....replike iz lastnih izkušenj....odsvetujem....
aha, prepozno videl_imaš prav, replike bolje da ni gor.......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov