Courage™ je napisal/-a:Ce mi kdo rece da je razlika med 17 in 18 col si prisluzi en vzgojni focn!
Točno tako.
Ti iz lastnih izkušenj povem. Razlike v trdoti napram 235/45 17 in 235 35 19 je zanemarljiva. Pogrunta se mogoče samo takrat kadar nabašeš na zelo slabo cesto z dosti kratkimi luknjami. Pa to nisem samo jaz ˝pogruntal˝ brat, kolega, ata star nekaj čez 70 let se je čudil kako ni avto čisto nič bolj trd s temi večjimi feltnami napram original.
Ti razlike v 225/45 17 in 225/40 18 neboš ugotovil, razen če bo ena z neojačanimi bočnicami in izredno mehka guma, ki se zvija, druga pa bo z zelo trdimi bočnicami.
DaDek-a poslušaj, bo avto vsaj izstopal iz sivega povprečja, sploh pa ker imaš nekaj kil plastike gor nemoreš dat premajhnih felten gor. (Če je dnar za plastik fantastik, naj bo tudi za aluminij.)
Sicer pa dej gor 15 col, bo avto super duper udoben, sploh ko boš kako teto noter mel in pa vsaj moja 12 let stara koča bo zgledala dosti bolj hudo, ker bo na cesti še eden, ki noče met velikih felten