Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr jun 02, 2010 11:07 pm

Ja nevem no, vsi tako blatite te luči. Nevem no če mene vprašate se moraš samo res dobro pozanimati pa se najde tudi kaj dobrega. Imam zadnje led luči v a3m kupljene, pašejo v nulo, rosijo se nič, svetijo perfektno. Potem imam prednje angel eyes od xenon-kit.si in se nič ne rosijo, svetijo perfektno. Nevem no res pa je da sem pa imel prednje angel eyes luči iz a3m-a, ki so se pa rosile in niso v nulo pasale, to pa je res. Samo zato sem jih pa tudi menjal. Devil eyes se mi zdi da so od dectane.de kvalitetne luči. Samo res bi lažje svetovali če bi povedal za keri avto to sploh rabiš?

LP

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Če jun 03, 2010 6:58 am

Mislim da ne gre tukaj zgolj za blatenje. Kar se mene tiče, govorim samo iz lastnih izkušenj, ker če ne bi sam kupoval in menjal luči , ne bi komentiral.
Jaz sem menjal dvakrat sprednje angel eyes luči in dvakrat zadnje, zadnje se niso rosile, vendar niso najbolj pasale na avto ( če res gledamo v milimetre ), sprednje so se mi pa oboje rosile, in led diode so crkovale ena po vrsti, kakšna pa zgleda luč z angel eyes obročki , ki svetijo na pol , pa verjetno sami veste. :roll:
Sem jih imel pa na seat leonu MK1, za ostale avtomobile pa možno da je drugače...

Drugače pa , original je le original 8)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če jun 03, 2010 8:15 am

Ne sej to imaš prav original je vedno vseeno najboljše. Samo jaz pa tudi iz izkušenj pravim, da sem zelo zadovoljen z mojimi lučmi, samo je pa res da se moraš veliko pozanimat da dobiš nekaj kvalitetnega.

LP

awb
Nov uporabnik

Napisal/-a awb Če jun 03, 2010 1:31 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Ja nevem no, vsi tako blatite te luči. Nevem no če mene vprašate se moraš samo res dobro pozanimati pa se najde tudi kaj dobrega. Imam zadnje led luči v a3m kupljene, pašejo v nulo, rosijo se nič, svetijo perfektno. Potem imam prednje angel eyes od xenon-kit.si in se nič ne rosijo, svetijo perfektno. Nevem no res pa je da sem pa imel prednje angel eyes luči iz a3m-a, ki so se pa rosile in niso v nulo pasale, to pa je res. Samo zato sem jih pa tudi menjal. Devil eyes se mi zdi da so od dectane.de kvalitetne luči. Samo res bi lažje svetovali če bi povedal za keri avto to sploh rabiš?

LP

Ibiza 2004
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov