HaBBkE je napisal/-a:Dobiš vabilo. Prideš tja, greš čez kanal kjer ti popisejo vse cifre ipd. na en papir,pa mimogrede naredijo vse teste kot pri tehnicnem pregledu. Poj neseš ta papir pa vse ostalo kar mas(papirje, TUV...) enmu iz komisije ki ma homolomo čez, ti on počekira vse in ti napiše kaj maš homologirano in kaj ne, in to je to. Potem ti pa preostane samo še čakanje doma 3 mesece da dobiš kartonček![]()
BTW: Jest čakam že ful dolg na kartonček (okol 2 meseca)
e30 je napisal/-a:Kar slabo mi je ko berem o tehle homologicih... Pa sej se slabse obnasajo kot u dobi dinozavrov, ko je bil avto niti znanstvena fantastika....
Kaj ko bi se mal zmenil in spremenil nacin dela, zakon, homologacijo? Kaksnio protestno pismo onim tam v parlament? A mamo kakega pravnika?
Neon je napisal/-a:Jaz sem bil konec maja na pregledu na LPP, pa še do danes ni kartončka.
By the way, avto sem pa že pred 2meseci prodal, zdaj pa naj razložim kupcu, da še čakam na homologacijo.......
e30 je napisal/-a:Ma sej to pravim! Neurejene razmere! Pa ce bi delali poenoteno, po dolocenih strogih standardih in kalupih bi blo vec varnosti in vec zasluzka! Tko je pa kot u kurniku...
Qwerty je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Jaz sem bil konec maja na pregledu na LPP, pa še do danes ni kartončka.
By the way, avto sem pa že pred 2meseci prodal, zdaj pa naj razložim kupcu, da še čakam na homologacijo.......
A je to možno???? Zakaj pa "mal" (beri: pošteno) ne zatežiš? Vsaj po telefonu (vidim da si iz Krškega)???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov