Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jun 23, 2010 1:41 pm

se mi je zdelo, da si ti , zato pa sprašujem :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

2FastDriver
Nov uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 23, 2010 1:43 pm

samo jaz nimam belega avta za vsakdanjo vožnjo ampak mam nebeško modrega colta. Celica je beli barvi in bo samo za srečanja in občasno vožnjo.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Sr jun 23, 2010 3:43 pm

ker si sam lastim tudi celico, tudi v beli barvi in ker sem že velikokrat avto razstavil in ga sestavil, ga predelal zunaj in znotraj,itd...glede na to da tukaj sprašuješ očitno še nisi čist zihr kaj bi sploh naredil, mislim da je najbolje da daš notri en 2 din radio + car pc in nekaj števčkov , če bi rad imel razne pritiske in temperature....ker v armaturi je štala z zajlami za kontrolo ventilatorja , klime, temperature same in teh stvari ne moreš umakniti, zato imaš malo prostora...sicer armaturo še vedno lahko zrežeš, če si vešč go for it, drugače ti odsvetujem, ker ti pol stvari ne bo delalo, sicer pa showcar ne pomeni 300 števcev in ogromen touch screen(saj po moje ne), lahko daš notri hudo akustiko ipd...avto spustiš, dobre feltne ....
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr jun 23, 2010 4:30 pm

Če bo avto res izključno samo za šove pol se lohk ventilacijo in kontrole zanjo vn pobere, pa boš meu velik več prostora ... lohk pa si števce omisliš v takem smislu ... meni zgleda svetovno sam ni pa najbolj praktično: http://www.youtube.com/watch?v=jSdwiop38qM

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
fičfirič
Novinec

Napisal/-a fičfirič Sr jun 23, 2010 7:41 pm

2FastDriver je napisal/-a:Najprej hvala za odgovor. Se opravičujem da nisem napiso za keri avto gre, gre pa za Toyoto Celico ST-i 1.6 letnik 1990 je motor brez turbota. Vsaj nekaj časa še bo ostal serijski motor ko pa bo več financ pa pride motor z turbotom. Naredo bi neke takega kot ma GT-R. Neke sem že čito glede obd kabla rad bi bi mi prikazovalo čimveč podatkov. Ta prikaz pa bi rad naredo čimprej. Fičfirič bi mi lahko poslal vezje kak si ti to naredo?

Raje se odloči za to obd varjanto. Parametre lahko gledaš že če priklopiš na laptop. Ampak to je bolj za mehanike, in zate neprimerno.Kar se tiče tega garmina sem bral v reviji človek in tehnika.

Zaenkrat bo merilo olje,vodo....ter mogoče nekoč tudi porabo, a mi še ni uspelo spisati programa, ker se še učim. Prikazovalo bo pa na recimo takem 4x20 znakovnem displayu Slika
Mogoče kdaj malce večji touchscreen.
Vezje tudi če ti pošljem, moraš dobiti tudi program, ter programator ter vse skupaj sprogramirati.

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 23, 2010 7:53 pm

Matey_ je napisal/-a:Če bo avto res izključno samo za šove pol se lohk ventilacijo in kontrole zanjo vn pobere, pa boš meu velik več prostora ... lohk pa si števce omisliš v takem smislu ... meni zgleda svetovno sam ni pa najbolj praktično: http://www.youtube.com/watch?v=jSdwiop38qM

LP
Matej

Sem pogledo in to ne bi mel, ker se mi zdi nepraktično in jaz bi mel vse na enkranu in ne na takih števcih.

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 23, 2010 7:56 pm

lenivec je napisal/-a:al pa nardiš nekaj letu 1990 primerno
ne pa v oldtimer not neke tačskrine in nevem kaj še vse

Tak ekran kot ga je pripel fičfirič je čist zadost in še samo narediš da se samodejno spreminja in je čist zadost. Ne mislim pa dat neke 15 lcdja.
Zadnjič spremenil 2FastDriver, dne Sr jun 23, 2010 8:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 23, 2010 8:01 pm

Fičfirič programator mam in za programiranje mam pomoč. A mi lahko na privat pošlješ vezje?

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 23, 2010 8:04 pm

TOYOTA je napisal/-a:ker si sam lastim tudi celico, tudi v beli barvi in ker sem že velikokrat avto razstavil in ga sestavil, ga predelal zunaj in znotraj,itd...glede na to da tukaj sprašuješ očitno še nisi čist zihr kaj bi sploh naredil, mislim da je najbolje da daš notri en 2 din radio + car pc in nekaj števčkov , če bi rad imel razne pritiske in temperature....ker v armaturi je štala z zajlami za kontrolo ventilatorja , klime, temperature same in teh stvari ne moreš umakniti, zato imaš malo prostora...sicer armaturo še vedno lahko zrežeš, če si vešč go for it, drugače ti odsvetujem, ker ti pol stvari ne bo delalo, sicer pa showcar ne pomeni 300 števcev in ogromen touch screen(saj po moje ne), lahko daš notri hudo akustiko ipd...avto spustiš, dobre feltne ....

Spuščen pride, dobre felne tud, akustika tud, sam en enkranček in da bi prikazovalo vse potrebno, ne mislim pa dat ene 15tke lcdja not. Akustika pride letos in še mogoče spuščen. Ostalo pa drugo leto. Toyota prideš letos na Japmeet?

kr.en
Nov uporabnik

Kraj: kr

Napisal/-a kr.en Sr jun 30, 2010 10:23 am

Program centrafuse ti vse te zadeve prikaže na ekrančku + player maš zravn in navigacijo če maš mape, sam ne vem kako deluje na OBDI na OBDII vem da deluje. OBDII pride nekaj čez 100e za OBDI pa ne vem. Glup je pa folk k prav kaj boš to not dajal, pa ne ekrančka not dajat. Daj kar ti paše. Jst morem sam še OBD kupt pol pa gasa. :D

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 30, 2010 10:30 am

kr.en je napisal/-a:Program centrafuse ti vse te zadeve prikaže na ekrančku + player maš zravn in navigacijo če maš mape, sam ne vem kako deluje na OBDI na OBDII vem da deluje. OBDII pride nekaj čez 100e za OBDI pa ne vem. Glup je pa folk k prav kaj boš to not dajal, pa ne ekrančka not dajat. Daj kar ti paše. Jst morem sam še OBD kupt pol pa gasa. :D

Ki pa si ta program dobil in kolko si dal za njega? Nekaj sem čital in sem prebral da obstaja nek pretvornik iz OBDII na OBDI. Vprašanje je kak bolj z kompatibilnostjo.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Sr jun 30, 2010 1:03 pm

2FastDriver je napisal/-a:Toyota prideš letos na Japmeet?

pridem, samo ne s toyoto, še vedno ni sestavljena....bom subaruja pripeljal :lol:
lp
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 30, 2010 2:23 pm

TOYOTA je napisal/-a:
2FastDriver je napisal/-a:Toyota prideš letos na Japmeet?

pridem, samo ne s toyoto, še vedno ni sestavljena....bom subaruja pripeljal :lol:
lp

Mene boš s colzom ziher videl, zdaj je vprašanje če bom z uspel prit s celico še je vedno v predelovanju.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov