Patrik_A3 je napisal/-a:ja, mogoče če greš delat jugeca ali pa kako podobno staro škrtijo za kazanje vaškim pijančkom. za nek sodoben avto in pa za vožnjo "med folk", pa sem ziher da ta metoda odpade.
89gasper je napisal/-a:Dam še primer avtomobila barvanega z valjčkom... http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=25167
?Courage™ je napisal/-a:89gasper je napisal/-a:Dam še primer avtomobila barvanega z valjčkom... http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=25167
Mogoče v tvoji glavi ja.
cruiser1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ja, mogoče če greš delat jugeca ali pa kako podobno staro škrtijo za kazanje vaškim pijančkom. za nek sodoben avto in pa za vožnjo "med folk", pa sem ziher da ta metoda odpade.
Traparija! Kakšno razmišljanjeUpam stavit, da je vaškim pijančkom in posebnežem bolj všeč tvoj svetleči avto, kot pa en star z valjčkom na mat pobarvan avto! Pa kera pripomba: za vožnjo med folk
kaj naj bi zdaj to pomenilo??
Je pa res, da je barvanje z valjčkom precej bolj radikalno in to nikakor ni za vaške ali pa mestne šmekote.
Jaz sem sam do zdaj pobarval tri avtomobile na mat črno. Ne na valjček!! 1x chrysler, 1x mercedes in 1x pontiac. Ves materijal za en avto je stal cca 100eur. Dela je pa za en popoldan.
Patrik_A3 je napisal/-a:to pomeni za v javnost.
Courage™ je napisal/-a:Ne govori o tem ali je za v javnost sijaj ali ne, govori o tem da avti pofarbani na roko (s copicem, ce zelis) so smesni/grdi/mimo/vzami kakor zelis
Patrik_A3 je napisal/-a:cruiser1 jah oprosti , ampak z valčkom narejen polizdelek meni osebno ni estetski in lep.
cruiser1 je napisal/-a:
EDIT:
osebno mi je površina avtomobila, ki deluje, kot špegu in se v njej vidi vsa okolica nekaj najbol mim in ogabnega.
Patrik_A3 je napisal/-a:
veš, tudi tvoj avto se je nekdaj sveto kot špegl.
Patrik_A3 je napisal/-a:
si že razmišljal pisat vsem znamkam pismo, v kateri se zgražaš, da delajo avte katerim se lak sveti in je to ogabno?reči jim da je z valčkom ali pa čopičem premalan avto lepši. me zanima kaj bi odgovorili
cruiser1 je napisal/-a:
Govorim nasplošno o mat barvah, da so mi lepše! Sem pa prepričan, da se bodo kmalu pojavili tudi kakšni serijski avtomobili v mat barvah, ker to očitno postaja trend. Žal!!
Ja, sijaj barve, ki delujejo, kot špegu so mi ogabne in čisto mim. Bom še razložil zakaj. Pri avtomobilu pobarvanem v mat barvo pride oblika veliko bolj do izraza. Vidi se vse linije in samo tisto kar se mora videti. Zato mi mat avto zgleda mnogo bolje. Pri sijaj barvi se pa linije zgubijo, ker se na površini avta vse odbija in lomi. Zato mi je ogabno in moteče!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov