INFINITI je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kolika je vrednost je ena stvar, koliko pa je pripravljen folk za take felne odstet pa druga.
Sam vec nebi dal, saj za 500€ dobim nove felne z gumami dimenzij 18".
Pa predno bo spet naval, o je le MOJE mnenje, ce bo pa prijatelj dal 1200€ pa kr
Bom tokrat malo OT, samo ko gledam tole in ščem 16" z zimskimi me pa zelo čudi da bi ble 18col z gumami tako malo
Torej najdi mi nove feltne 5X112 + zimske gume nove za (V rangu DUnlop SP wintersport, GY 7+ in ta rang) 205/55-R16 nosilni index 94) za toliko ali manj od 500 EUR
Sem komaj zdaj videl da si napisal zimske gume. Kompleti feln z zimskimi gumami so okoli 500 € (16 col), se mi pa res ne da zimskih iskat. Ti pa rade volje najdem kaj z letnimi gumami za omenjen budget
Ja ti mi najdi komplet z zimskimi, tako kot si napisal
Pipita je napisal/-a::rofl 350 EUR
MrOizo je napisal/-a:imam možnost dobiti orignal vw alu platišča 17' model porto z gumami bridegestone potenza 225 45 17. platišča in gume so nove, komplet je še nerabljen. zanima me koliko je realna vrednost tega kompleta.
Courage™ je napisal/-a:350€
INFINITI je napisal/-a:TI še sam ne veš kaj govoriš:MrOizo je napisal/-a:imam možnost dobiti orignal vw alu platišča 17' model porto z gumami bridegestone potenza 225 45 17. platišča in gume so nove, komplet je še nerabljen. zanima me koliko je realna vrednost tega kompleta.
in tvoj odgovor:Courage™ je napisal/-a:350€
lizard je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:TI še sam ne veš kaj govoriš:MrOizo je napisal/-a:imam možnost dobiti orignal vw alu platišča 17' model porto z gumami bridegestone potenza 225 45 17. platišča in gume so nove, komplet je še nerabljen. zanima me koliko je realna vrednost tega kompleta.
Ali pa ti. Courage je napisal vrednost, ne pa za koliko jih dobiš.
INFINITI je napisal/-a:TI še sam ne veš kaj govoriš:MrOizo je napisal/-a:imam možnost dobiti orignal vw alu platišča 17' model porto z gumami bridegestone potenza 225 45 17. platišča in gume so nove, komplet je še nerabljen. zanima me koliko je realna vrednost tega kompleta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov