Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Po nov 24, 2003 8:51 pm

A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.
Recimo od Apex-a, so uredu al ne? In kere bi vi priporočal pa približna cena prosim.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po nov 24, 2003 10:13 pm

:? Če nebi imel danes znižanega avta nebi imel polomljenega spojlerja :evil: :cry:
Drugače pa moraš prekleto pazit na luknje pločnike, pregibe...
Je pa vožnja nekaj čisto drugega....(beri:uživaška)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To nov 25, 2003 6:24 am

Pri meni je malo čudno to, da ko zamaješ avto, da se prepričaš o trdoti vzmetenja celotna kroserija zaplava na visokih gumah, amortizerji so pa "mrzli ko špricar" :) (beri se ne premaknejo :wink: ).
No saj grem dons po litke in precej nižje gume :-P

LP

Vinko
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To nov 25, 2003 6:56 am

Neon je napisal/-a:A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.
Recimo od Apex-a, so uredu al ne? In kere bi vi priporočal pa približna cena prosim.

APEXi so men zelo v redu, cena za vzmeti pa začne pri 25k SIT za manjše avte.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To nov 25, 2003 8:12 pm

Neon je napisal/-a:A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.

Ja eni nekaj sami carajo pa rezejo fedre pa trsajo amortizerje pa kaj jaz vem kaj se vse. Itak da bo rezultat tak, da bo vse trdo pa sledi kaksen pretres mozganov :mrgreen: Sedaj ce pa zamenjas komplet vse skupaj z eno kvalitetno zadevo je pa pesem cisto drugacna. Moj avto sploh ni trd pa je nekej 40-50mm nizji in lega svetovna.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To nov 25, 2003 8:41 pm

X-Hair je napisal/-a:

Ja eni nekaj sami carajo pa rezejo fedre pa trsajo amortizerje pa kaj jaz vem kaj se vse. Itak da bo rezultat tak, da bo vse trdo pa sledi kaksen pretres mozganov :mrgreen: Sedaj ce pa zamenjas komplet vse skupaj z eno kvalitetno zadevo je pa pesem cisto drugacna. Moj avto sploh ni trd pa je nekej 40-50mm nizji in lega svetovna.

Ja imaš prav, vendar si se pozabil vprašat ali potem določene ljudi ne pride samo vzmetenje toliko kot cel avtomobil :!:

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To nov 25, 2003 9:12 pm

Mel sem vektro, original dol spuščeno za vsaj 6 cm, je bil filing se furat čez ovinke, ampak sem se večino vseen vozil ko stari ata;;)) Zdej z pedzojekom206, "normalnim" (kolk dolgo še, nevem) se pa pelem ko bi bil na off-road!!!

Ironija, ne, avto spustiš, da bi se lahko hitrej vozu, pol pa bremzaš za vsak mal večji kamenček....

lp

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To nov 25, 2003 9:54 pm

No ja...glede na vse ostalo povedano...moj nasvet je da se avto SPLAČA stršat in spustit...če ne drugega se potem počutiš v svojem avteku kot v gokardu...men je ful hud filing :wink:

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara To nov 25, 2003 11:34 pm

Vince je napisal/-a:No ja...glede na vse ostalo povedano...moj nasvet je da se avto SPLAČA stršat in spustit...če ne drugega se potem počutiš v svojem avteku kot v gokardu...men je ful hud filing :wink:

LP

Vince

Ja menni je tudi hud feeling! Samo se bojim da mi en dan ne bo odbilo ledvic :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 6:41 am

Vince je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

Ja imaš prav, vendar si se pozabil vprašat ali potem določene ljudi ne pride samo vzmetenje toliko kot cel avtomobil :!:

LP

Vince

Jah, jebat ga, to je pa potem odlocitev posameznika. A ce ima clovek sekret od avtomobila more biti potem pa se podvozje za en sekret :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr nov 26, 2003 9:01 am

Vince je napisal/-a:Ja imaš prav, vendar si se pozabil vprašat ali potem določene ljudi ne pride samo vzmetenje toliko kot cel avtomobil :!:

LP

Vince

Ja bolš, da podvozje za 100K urediš in se kul vozš, kot da nov avto kupš za 200K...
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr nov 26, 2003 7:42 pm

cresh je napisal/-a:to je mam do tal ene 8cm, je kr problem, največkrat da je spojler vsak mesec mal odrgnjen, in to k te folk uzadi ful čuden gleda k se ful luknjam na cesti umikaš in k bremzaš če je neravno cestišče, potem po ovinkih pa noriš k norc :P

ti pa samo tiho bodi, ko sma še na avtocesti nasedla na poti v gorico!!! :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Sr nov 26, 2003 7:50 pm

X-Hair je napisal/-a: A ce ima clovek sekret od avtomobila more biti potem pa se podvozje za en sekret :roll:

Sploh ne, ampak če ima človek sekret od avtomobila potem ma tud za en sekret finančno stanje :P

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 8:46 pm

Vince je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a: A ce ima clovek sekret od avtomobila more biti potem pa se podvozje za en sekret :roll:

Sploh ne, ampak če ima človek sekret od avtomobila potem ma tud za en sekret finančno stanje :P

LP

Vince

To pa tudi drzi. Sicer pa vidis enga unota ki ni bil recimo 2 milijona ampak akustike je pa za slab milijon notri. Vemo tudi nekatera razmisljanja. Kar sem recimo sam opazil. Ko en kupuje radio si ga kupi recimo vsaj za 150 jurjev. Mora bit, da je lep, pa sminki, gor in dol ( tisti ki ga mate ne me razumeti napak ampak berite naprej ), ko bo pa isti clovek sel po gume bo pa sparal kt pr norcih. Ljudje se sploh ne zavejo da na tem pa avto stoji. :roll: Get the point.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Sr nov 26, 2003 10:44 pm

Ja samo z ležečimi policaji :D :D :D
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če nov 27, 2003 3:43 pm

X-Hair je napisal/-a:Ljudje se sploh ne zavejo da na tem pa avto stoji. :roll: Get the point.

Slika

Ja tole o ceni avtomobila in ceni "dodatne opreme" ne bom komentiral, ker sem sam tud en čudak kar se tega tiče :lol:

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Če nov 27, 2003 3:51 pm

Vince je napisal/-a:Sploh ne, ampak če ima človek sekret od avtomobila potem ma tud za en sekret finančno stanje :P

To ne drzi vedno. Nekaterim je naprimer skoda dragega avtomobila za vsak dan. Nekateri ne dajo dost na avtomobile, ki so drazji od 500k SIT, raje potrosijo drugje.

Nekateri pa nimajo nic, pa vseeno vzamejo masten kredit - samo zato, da se bodo vozili v fancy avtu......sami pa potem 5 let jedo samo zelje in zgance :lol: :P

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby So nov 29, 2003 2:01 pm

Po eni strani je kr beda met nizek in trd avto, jst morm na hitrostnih ful pazit kako zapeljem cez pa nimam nobenga pluga spredi. Glede trdote pa vsak tedn k se v LJ peljem preklinjam DARS zakaj nismo mogll dobr asfalta polozit ker cutis vsako neravnino, luknjo... Das gor fahrwerk pa se peljes po isti cesti kot vsak dan in sele takrat vidis kako je slabo narejena.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan So nov 29, 2003 2:46 pm

z mano se je pelu kolega pa je bil nekej cajta tiho, potem mi je pa reku, matr kulko so uničl to cesto...pa vsak dan se pelje po njej z svojim avtom, pol mi pa reče nasledn dan, več una cesta je spet kul, so jo popravl... :P
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov