Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To dec 02, 2003 1:08 am

Ej sam ni mi jasn zakaj mate vedn take probleme s totim homotončkom?!? Če pa jaz ko sem dal avtek spustit , nisem rabu na noben lpp al pa rti hodit......
Ampak sem sam poslal po pošti račun od strokovne montaže, skopirano prometno pa TUV. (no on mi je to vse poslal tam ko sem ga dal spustit) in sem čez dva mesca dobu kartonček po pošti..... In tle mi ne gre v glavo zakaj mate pol vsi neke probleme??
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

G-4S

Napisal/-a G-4S To dec 02, 2003 10:06 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To dec 02, 2003 10:08 am

G-4S je napisal/-a:Pa ko plačaš ni tehnični + homologacija, ampak je enotna cena. Jaz sem plačal (ravno tako sem homologiral samo šipe) 5400 SITnih.

točno ja...
samo zdej bo najbrž dražje če je samo tehnični 7k :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To dec 02, 2003 12:30 pm

Hm....sedaj sem se jaz zmeden. Namrec kmalu se bom moral tudi sam ubadat s tistimi moroni tam na LPP.

Prvi primer: gres tja moras se tehnicnega nardit bla bla bla. Vidi se druge stvari na avtmobilu ki mu niso vsec, on je itak car in ima vse v oblasti in z VELIKIM veseljem rece -> fant to pa ne bo slo.

Drugi primer: lisko1 poslje tja samo papirje ( dokumentacija ki je potrebna ) mozakar v tem primeru ne vidi avtomobila in se mu tudi sanja ne kako je stvar narejena. Lahko je pa ne strokovno. :roll: . Cez 34 let dobis papirje nazaj vse v pisano pa se manj placas ker nisi delal tehnicnega or whatever.

Te dva primera sta cisto skregana. Ravno tako je skregan tehnicni za avtmobile ki imajo pogon na vsa stiri kolesa. Ne morejo pogledati zavor in kar vpisejo da so pac vredu. Pa kako on ve da so vredu ce jih ni testiral. :roll:

Potem je najbolj da posljem tja samo vse papirje in cakam do svetega nikoli.
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S To dec 02, 2003 12:39 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To dec 02, 2003 4:58 pm

Sej za homologacijo tisto ni tehnicni pregled, ampak kao da ti prepisejo stevilke s fedrov auspuhov ipd... Potem gres ven kjer te caka "majstor" ki vse te scene obvlada in ti potem on doloci kaj se bo vpisalo v kartoncek. Njemu das potem tudi vse papirje(BTW: moras dati originale)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To dec 02, 2003 5:01 pm

habke to že samo ti avto še vedno pregledajo...
men je recimo ugotovil da mi luči previsoko svetijo.... kako mu je to zneslo ne vem...
prav tako preverijo zavore in ročno :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To dec 02, 2003 5:08 pm

Ja preverjo ze samo te ne jebejo, ker si pac zaradi homologacije prisel

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r To dec 02, 2003 5:51 pm

Na vabilu ti piše ''pridite z tehnično izpravnim vozilom'' tehničnega pa nardijo bol tko hopa cupa. Men ni nobeden nič reku za plastiko :arrow: sploh pa je fora v tem da majstr vid papir da si pršu homolomo in te pol sploh ne sprašuje o vseh dodatkih.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 To dec 02, 2003 6:06 pm

Ja zadeva je takšna.Če ti fedre homologiraš ti ni potrebno it tja ampak lahko pošlješ vse po pošti in ti oni vse upišejo.Moraš imet izpisek od optike,račun kje si vzmeti kupu in račun oziroma potrdilo od pooblaščenega monterja da ti jih je on zmontiru.Če vse to pošlješ in seveda zraun še enega Cankarja ti ni treba it tja!Po moji logiki bi to lahk nardili tudi za šipe.No pustmo to zdej.
Js sm jih dans klicu in mi je ena gospa tam rekla da jutr ko js pridem,se lepo postavim v vrsto in ko pridem na vrsto grem po kanalu(isto kot na tehničnem),vozilo mi pregledajo če je teh.izpravno in se na koncu zapeljem do unga majstora-Boga,mu rečem zakaj sem tu in kaj bi rad homologiru,mu dam papirje-v tem primeru za šajbe,on pregleda številke na šajbah če se ujemajo z št.na papirju in lahko grem domu.
Za moj bodykit in za auspuh in milijon drugih stvari mi nebo težil!!!!!!!!!!ker js nisem prišu tega homologirat ampak temne šipe.In če imam papirje za temne šipe dobim homologacijo.Če bi pa imel papirje za spojlerje in druge pizdarije bi prav tako dobil homologacijo,ampak ker jih nimam jo nebom dobu.In to je to.Za tisto stvar ki jo hočeš homologirat in če imaš papirje dobiš vpis,in nobena druga stvar nemore vplivat na to!!!!!!!!!!!!!!Tudi če ti bremze ne primejo dober boš vseen naredu homologacijo za šipe ker bremze pa šipe nimajo skupnega nč!!!!!!!!!!Je pa res da ti bo v unem njihovem poročilu napisu da npr.bremze niso prijele dovolj in da je auto teh.neizpraven.
To je to čista logika.Če maš papirje dobiš če pa ne pa adijo Pepi :wink:
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy To dec 02, 2003 7:39 pm

Povej če ti bodo izpušne pline merl. Pa good luck :D
Shit Happens

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy To dec 02, 2003 7:40 pm

Povej če ti bodo izpušne pline merl. Pa good luck :D
Shit Happens

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

c

Napisal/-a darkdog24 Sr dec 03, 2003 3:06 pm

Takole je!Dans sm bil na LPP-ju da si uredim temne šipe in sem si jih uspešno uredil-papirje seveda.Tja sem prišu ob 7.00h zjutraj auto zapelu not na kanal,šel plačat 6400SIT,potem so mi pregledali zavore,ročno zavoro in to je to.Un ko mi je auto pregledu je še gledu če mi delajo stikala za smernike uklapljat-mislim hhhaaaaallllloooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko sm se not zapelu so me ful gledali pa hodli okoli auta pol me je pa un stric ko preglejuje zadeve vprašu kaj imam in zkaj sem tu.Rekel sm da sm prišu temnit šajbe.Dal sm mu papirje,odprl je zadnja vrata in pokukal skozi ter me vprašu kje so št. na šajbah.SPLOH NI BRAL ŠTEVILK!!!!!!!!!!Na koncu je še reku za šajbe dobite homologacijo za druge stvari pa ne!!!!!!!!!
Evo točno tako je bilo in nč merjenja izpuhov nč teženja zakaj nimam papirjev za spojlerje izpuh...........
Aja pa še to.Najbolj so se vpiknili v dvojni izpuh in letvice na lučeh.Za spojlerje pa niti A.....
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Sr dec 03, 2003 9:30 pm

Lepo :D

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če dec 04, 2003 4:42 pm

Lepo si prišu skozi,drugače pa za spojlerje tudi težijo, veliko pa je odvisno tudi kakšne volje so...(žal)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če dec 04, 2003 7:43 pm

No meni so računali za fletne + šipe + nov kartonček nekje 14k sit (se ne spomnem točno ker grde stvari rad hitro pozabim). Pregledali so mi feltne kar se da (znamka model, use mere... striček mi je pregeldal samo številke sprednjih šajb. In ker sem masko predelal sem ga uprašal če mi lahko tudi to napiše v kartonček. Use je ostalo original, samo mreža je kovinska, prej plastična. In je reku da ki to nima kaj upisat, da ni treba. Bomo vidli kaj bojo rekli policajčki.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe dec 05, 2003 8:46 am

meni so vpisali mrežice tako da ne vem kako je sedaj s tem!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov