Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

perom
Nov uporabnik

Re: Cena barvanja na mat črno barvo

Napisal/-a perom To maj 24, 2011 7:08 am

crxdelsol je napisal/-a:Kje je fliranje pol 500€ za cel avto no ? ne mi z takimi prosim...

polepitev je okrog 1000€, poštrihal ti ga pa na črno mat za jurja ne bo nobeden, edino če imaš kakšne hude veze oz. je kvaliteta vprašljiva.
Se pa čisto strinjam z iKst

_frko_
Nov uporabnik

Re: Cena barvanja na mat črno barvo

Napisal/-a _frko_ To maj 24, 2011 8:23 pm

perom je napisal/-a:
crxdelsol je napisal/-a:Kje je fliranje pol 500€ za cel avto no ? ne mi z takimi prosim...

polepitev je okrog 1000€, poštrihal ti ga pa na črno mat za jurja ne bo nobeden, edino če imaš kakšne hude veze oz. je kvaliteta vprašljiva.
Se pa čisto strinjam z iKst

no no.razo razni pravi ˝šušmarji˝ poštrihajo kvalitetno in poceni.jas sem sam obnovil svoj avto (honda civic) in sem dal za črno barvo z modro perlo (torej svetlečo barvo in ne mat) in z lakom 250€. nato pa mi je ličar preštrihal avto v peči za 130€. tako da to ni tako drago.vsaj meni ne.pa je drugače bil avto zlo zlo lepo poštrihan.res pa je da sem vse priprave sam naredu na štrihanje kar je naneslo kar nekaj več denarja saj sem menjal prage in obrobe.torej da povem sem dal za materjal(obrobe,kit,šmirgel papirji,šprickit,zaščite proti rjavenju....) in štrihanje okoli 500€.pač tu ni vštetega dela ker znam sam pripraviti avto ;)

LP, Jernej
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov