eclipse_R je napisal/-a:Kot vsi vidimo, se pojavljajo stvari pri predelovanju avtov, ki so nekaj časa "NOOOOREEE" in hude in okusne in unikatne, kasneje, ko pa to vidijo ostali in hočejo isto, se zgodi, da je teh stvari na cesti preveč in v marsikaterem primeru (zaradi pomanjkanja financ) slabo narejenih. Potem pride pa ravno do kontra efekta in tisti, ki so trend "zamudili" se jih zmerja z neokusneži, rižarji itd., tisti ki pa so to dali na avto v času trenda, morjo to dajati dol in iti v druge smeri.
Black_Racer® je napisal/-a:Js pa tako pravim vsega je lepo videt na cestah po malem od riža do cleana,tudi tistih takičastih,... do serijskih in pa tudi za popestritev tanajbolj atraktivnih oldtimerjev,ker kako bi pa bil svet dolgočasen če bi bili na slo cestah samo serijski avtomobili? Vsaj meni bi bil
CockroaC je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Da ne pozabimo legnedarne nalepke za tank
še danes ti nisem oprostil ko si mi patent speljal...![]()
Ja sej mogoce res da si si jo ti zmislo ... samo kdo pa je mel prvi nalepleno na tanku?
CockroaC je napisal/-a:Ti z športno seat cordobo bos zaj pametn ja ...
croma_man je napisal/-a:trend iz tujine ki si ga ne moremo slovenci privoščit je OEM+ high class oprema/motorji/dodelave...v rangu 20-40k€ gladko.
eclipse_R je napisal/-a:That's it. Roza feltne so mi presedle. Vsi jih že majo pa sploh ni važn kake oblike feltn in kok velke.. Ostale barve so mi še nekak sprejemljive, samo vedno manj. Še pred mojo napovedjo
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost