.Dk. je napisal/-a:Predstavo si res super ... sam kolk cajta si ti tu not vložo tolko ga jas nimam oz se mi niti ne da^^ Saj poznam ta tesa trak itd. imamo pa avtoličarstvo že dolgo let zato nisem novinec u tem ... pač zanimalo me je pač če je kakšna hitrejša varjanta... Jas sem ta platišča kupo za 50e tak da še za material dam 15e. Tak da konca zime že boA ti drugače z vodno barvo barvaš ?
.Dk. je napisal/-a:Če se tebi da to delat 10 ur meni se ne da to je to pa kje to piše s kako barvo barvat jas pač sprašujem če on dela z vodno barvo ker mi ne delam z njo... raje ne piši takih postov po forumu ti priproročam odjavo ker se ne znaš obnašat b****...
ales. je napisal/-a:možno da je uzakonjena,ampak neki procentov je dovoljeno,zdej imajo pa še kr dost zalog da se da dobit barve na nitro osnovi.
croma_man je napisal/-a:ales. je napisal/-a:možno da je uzakonjena,ampak neki procentov je dovoljeno,zdej imajo pa še kr dost zalog da se da dobit barve na nitro osnovi.
aleš, na nepravih mestih uporabljaš vejico !
simko1 je napisal/-a:poliranje
crxdelsol je napisal/-a:Prašno barvanje tam 16€ po felni. Barvanje, peskanje podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov