Daedalus je napisal/-a:Eno vprašanje: kako se te folije za temnjenje (tiste, "taprave") obnesejo pri npr. praskanju z nohti?
iLLy je napisal/-a:in kokr sem dojel iz navodil je tole firma ki proizvaja folijo: http://my-guarantee.com/english/guarantee.asp zdj pa me prou zanima kako in kaj je s tem? lahko mas to na avtu ali ne... ker potem lahko npr kupis tipsko folijo za svoj avto na ebay-u in dejansko sam polepis?
crxdelsol je napisal/-a:Jaz ne vidim kje piše da ni potrebne homologacije. Da ni potreben tehnični pregled folije nevem kaj naj bi pomenilo...čisto lidl vse skupaj
Daedalus je napisal/-a:Eno vprašanje: kako se te folije za temnjenje (tiste, "taprave") obnesejo pri npr. praskanju z nohti?
Vozim psa, včasih tud dva zadaj imata prosto pot do šipe ker imam samo sredinsko pregrado pa se tamali tud kdaj vstane na šipo in z tacami gor, zaenkrat še nimam nič risov ali kakih poškodb. Sem pa temnil pri llumarku, prednji dve ko se pa stalno odpirata in zapirata pa sta za dol potrgat še samo + tak sta se skrčli da sem imel na začetku od roba šipe pa do folije kak mm ali 2mm, sedaj pa je 4-5mm rob okoli šipe tak da že prav grdo zgleda.
ChuckNorris je napisal/-a:Kaj če te policaji ustavijo s temi folijami gor na avtu, maš pravico to na mestu dol potrgat in se peljat dalje, al ti vzame tablice?
lisko je napisal/-a:Sej ne piše za katero vozilo velja....Za kak traktor bi bilo super. Je včasih na polju kr zabavno, ko ti sonce sije z vseh strani....Ne vem če se nem kr odloču za to![]()
![]()
lisko je napisal/-a:Sej ne piše za katero vozilo velja....Za kak traktor bi bilo super. Je včasih na polju kr zabavno, ko ti sonce sije z vseh strani....Ne vem če se nem kr odloču za to![]()
![]()
Falco_ je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Sej ne piše za katero vozilo velja....Za kak traktor bi bilo super. Je včasih na polju kr zabavno, ko ti sonce sije z vseh strani....Ne vem če se nem kr odloču za to![]()
![]()
jaz pa vem za kaj bi lahk to folijo uporabo...
acid je napisal/-a:
lejga bimmerja, nič te ni videt na cesti. Dans šibam pol za mb se grem velikonočno namakat s puncoMe prav zanima zakaj
![]()
ps: te rufnem pol kaj, če boš mel čas za kak drink
lancia hf je napisal/-a:Brez homologacije lahko zatemniš samo zadnje stranske šipe, za vse ostalo je potreben obisk pri LPP-ju.
Courage™ je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Brez homologacije lahko zatemniš samo zadnje stranske šipe, za vse ostalo je potreben obisk pri LPP-ju.
vir ?
lancia hf je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Brez homologacije lahko zatemniš samo zadnje stranske šipe, za vse ostalo je potreben obisk pri LPP-ju.
vir ?
Sam poglej kaj sem našel, folijo iz Lidla se brez problema lahko nalpi po novem zakonu![]()
http://www.zatemni.si/navodila.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov