Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Lambo Doors premierno

Napisal/-a cruiser1 Če jul 07, 2011 5:23 pm

Gonzales23 je napisal/-a:Po dolgem mučenju se mi je končno uspelo vpisat na avtomobilizem.com hehe... Že nekj časa (če smo bolj natanči 2 leti) spremljam vašo temo glede lambo doors in sem resnično zelo zainteresiran. Osebno imam Jaguarja X-Type in nažalost, ker je avto svoje klase (vsi dosedaj izprašani predelovalci radi uporabljajo izraz exsotica) nemorem nikjer najti nobenega predelovalca (upam da z izjemo vas), ki bi se ukvarjali s tem za moj avto... Mislim da bi se mi investicija splačala, tako z vidika unikatnosti (ker bi verjetno idini imel to naštiman na Jaguarju, vsaj v SLO) kot samozadovoljstva, ker mi je Lamborghini dream car (poleg Jaguarja).

:har :rofl :cry :EE

branee je napisal/-a:bomo meli vsaj se cemu smejat :mrgreen:

Men je bi bil že prvi njegov post dovolj smešen :lol:

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če jul 07, 2011 6:51 pm

Očitn res nimate kaj pametnega za povedat da zgolj poste nabijate, no sj js tud :D. Dajte pustite človeku njegovo veselje, in nej počne kar mu paše, pač vsak ma svoj okus. Mislim da je bil več kot dovolj jasen kaj želi oz. kaj išče!

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Če jul 07, 2011 7:45 pm

Mgajvr je napisal/-a:ali pa če kontaktiraš ElGato-ja on bi tudi znal kaj takega narest

znal ja, samo pomoje se mu še ni tak poslabšalo glede okusa, da bi šel to na jaga delat :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jul 07, 2011 8:38 pm

Gonzales23 je napisal/-a:Že nekj časa (če smo bolj natanči 2 leti) spremljam vašo temo glede lambo doors....

off: Gonzales23, glede na to, da temo spremljas natancno ze 2 leti in da je prakticno pred letom dni po treh letih postala zopet aktivna si tole malce podkrepil s svojo ilustracijo. Ce spremljas samo to temo dve leti (kar je malce izven detajliranja) nisi pa spremljal oz. ne drzis se pa pravilnika. Mimogrede, pravilnik ima dolocene clene, katere si ze 2x krsil (clen 3.5) Vseeno pa si poglej tudi ostale, ker ze nekako mejis na dolocene stvari, ki niso priporocljive (ugovarjanje moderatorju v temi x-type). Prosim, da zacnes korektno in kredibilno sodelovati, ker v nasprotnem je cilj jasen. Hvala.

pravilnik uporabe foruma (od leta 2004 > portal ver. 3): http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=24649
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Če jul 07, 2011 9:27 pm

Resnično ne vem kaj vam je ded naredu. Zanimalo ga je samo mnenje. Če se mu to dopade se mu pač dopade. Saj ne veste kako bo na koncu zgledalo mogoče prav odlično. Vi ga pa zabijate kot, da je naredil ne vem kaj.
In prav tako moderatorji tule pustite da se smeti tema a opozarjate ga za neko manjšo pičkarijo? Kot bi Jurij rekel: Šalabajzeri!
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če jul 07, 2011 10:09 pm

O bog, se vem da je samo mondeo, ampak prosim ne nardit tega Jaguraju ce ti je znamka res vsaj malo pri srcu.
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe jul 08, 2011 1:29 am

nič se nena sekiraj, kr daj na totega jaguarja lambo doors, abstraktna umetnost ni taki problem dokler je na avtu, oglašajo pa se tak samo taki ko je ata izvalal tako vrsto umetnosti ko jih je delal, taki se bojo smejali tvojemu avtu ti pa njim ko jih boš videl v živo rdečelasce

Gonzales23
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Napisal/-a Gonzales23 Pe jul 08, 2011 2:12 am

hvala vsem, ki ste mi dajali in mi dajete spodbudo!
Tudi ostalim hvala za svoje mnenje (ki mi osebno nič ne pomeni) in upam da ste se zadovoljili s svojimi posti =P

Upam da mi uspe najti osebo katera je pripravljena stopiti iz okvirja monotonosti in narediti korak v neznano heheh :D

Neumno? Mogoče :)
Zanimivo ter čudno? VSEKAKOR =D

Ja kam pa pridemo brez domišlija :)

Lep dan vsem, se še kaj tipkamo :)

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe jul 08, 2011 8:07 am

Prilepi kaksno slikco, ko bos uspel nardit, kar zelis.
:)

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Pe jul 08, 2011 9:33 am

na temule videu se vidi kako to ispade: http://www.youtube.com/watch?v=xm-qhVvve4I

Jaz os. bi zadnja vrata naredil drugače in sicer suicide 90'' odpiranje nazaj
Zadnjič spremenil Gonzales23, dne Pe jul 08, 2011 9:55 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RaVeN
Novinec

Napisal/-a RaVeN Pe jul 08, 2011 9:46 am

Sam osebno ne bi nikoli šel montirat lambo vrat na jaguarja, ampak če ti misliš, da ti bo potem avtomobil lepši in ga boš z večjim veseljem vozil in užival v njemu, naredi to pa je. ;)

Vsake oči majo svojega malarja, enim se dopade črn avto, drugim bel spet tretjim nekej rozastega, tako da pustimo človeka naj naredi kar se je namenil in potem naj to predstavi, da vidimo kako je izpadlo.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe jul 08, 2011 9:50 am

Gonzales23 je napisal/-a:na temule videu se vidi kako to ispade: http://www.youtube.com/watch?v=xm-qhVvv ... ture=share

Jaz bi zadnja vrata naredil drugače in sicer suicide 90'' odpiranje nazaj

popravi youtube link..
No escape from the mass mind rape...

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Pe jul 08, 2011 9:55 am

Link popravljen, hvala za opozorilo :) ;)

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Pe jul 08, 2011 10:36 am

najboljš da narediš sprednje in zadnje na lambo odpiranje,tk še sigurno nima kdo :lol: :lol:
tudi sam nebi uniču lepga jaga s temi vrati,vendar pa avto in € so tvoji,tk da go for it ;) ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jul 08, 2011 8:20 pm

off: @GrEgEcN95, prosim, da v drugo preberes besedilo v celotnem obsegu in da tudi sam ne uporabljas dolocenih subjektov za svoj boljsi moment (predvsem to leti na slednje zapisano besedo). V kolikor bi se preprical in ne samo prebral eno od besed bi vedel, da sem zgolj opozoril na clen, ki bi morda v nadaljevanju bil se bolj pogostokrat krsen. Namrec, uporabnik je nov (ceprav je spremljal 2 leti) in v kolikor ze v zacetku ni prebral navodil, ki se ticejo tega foruma, sem mu jih sedaj citiral ravno za v izogib nadaljnjemu (povedal tudi za ostale clene in ne le enega). Uporabnik mi je potem (sicer sem prebral sele sedaj) poslal doloceno obrazlozilo v kateremu je s tem sedaj seznanjen.

Ostali delikti, ki se ticejo teme pa so vcasih tudi koristnega pomena/namena seveda pa se mora gibati vse v krogu nekega pogovornega elementa (stvar je lahko tudi diskutabilna s kritiko). V kolikor bi slo za direktno zaljenje so pa postopki jasni in ni mi potrebno o tem razlagati, vendarle si na prejsnji strani preko vizualnega (slike) tvori posmeh naprej, zato si tudi sam v tej "igri".
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 So jul 09, 2011 7:20 am

Saj smo vsi ljudje (no vec ali manj hehe =P ), vsi delamo napake, vsi imamo svoja mnenja. Z mojim postom sem samo želel priti do določenih podatkov ter oseb, ki se ukvarjajo s to vrsto predelave. Če pa sem koga z postom nasmejla pa še toliko bolje :D , smeh je pol zdravja, boste vsaj zdravo živeli na moj račun =P ... Hvala vsem za pomoč, splošno znano pa je da več glav ve več kot ena sama, seveda če so te na tapravem mestu in imajo misli vsaj priblližno usmerjene v isti cilj :)

Lep vikend vsem, se še kaj tipkamo, Rok!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jul 10, 2011 5:47 pm

Upam da se šališ.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Ne dec 11, 2011 8:51 pm

Courage™" sicer sem malce razočaran... Od 11ih strani, ki so jih uporabniki spisali, sem bil jaz z 2mi posti opozorjen s strani administratorjev (za katere mi je žal da so se morali spuščat v to), kljub mnogim drugim postom, ki pa so bili "zgolj kritično usmerjeni v dobrem smislu" po besedah administratorja... Dej dej dej, podatkov sm pa dubu mnj k u sosednjem lokalu, k za lambo vrata sploh še slišal niso, kaj šele vidl lamborghinija... Ene par častnih izjem je konkretno odgovorilo, zraven kaj smešnega pripisalo, drugo pa samo podn od podna... Slovenska foušarija - ker nimam jst pa tud ti neboš meu :DDD ... Nažalost nemorem drugač rečt... Če bi bil pa Iz dol bi biu pa itak "bolan čefur", k se je spet neki bolanga spomnu tko da lahka sam rečem hahahahah...

Ta form ni F od foruma, za moje pojme. Škoda da sem to tako pozno spoznal :( ... Je samo prepucavanje ljudi, ki se skrivajo za uporabniškimi imeni in so zgolj močni na besedah, izza računalnika daleč nekje, kjer noben neve za njih uzuni ti pa za mal da ne zlezejo v rt... :twisted: :twisted: :twisted:

Škoda časa! Ljudem, ki si želite odgovore, že vnaprej povem, da se ne mučte, vsaj s tem forumom ne... :shock: :shock: :shock:
Še malo primerjave, glede kulture in razmišljanja (oz.pomoči), ko sem se pogovarjal z fanti iz Anglije in Nemčije glede ( :mrgreen: smešnega :mrgreen: ) projekta in nasvetov, so mi jih v prvih 5ih postih dali več kot pa tule v 11ih straneh... :D :D :D

Uporabniški avatar
Klobasa
Novinec

Napisal/-a Klobasa Ne dec 11, 2011 9:12 pm

To da tega foruma ne moreš resno jemat je že splošno znano. Se spomnim ko je ena punca odprla temo in nekaj spraševala, se je vsulo zajebavanje in štepanje postov. Na koncu je odnehala.
Ali pa moderatorji, ki opozorijo samo tistega ki jim paše, drugih pa ne. Ne vem zakaj, mogoče zaradi poznanstev.
Svojo resnost "vodstvo" kaže tudi s tem, ko že od prenove popravlja napake in forum še kar ni 100% zrihtan.

Zadnjič se mi je dvignil pritisk, ko sem zagledal offtopice ki jih je pisal moderator, pa ni noben opazil.
Na forumu je verjetno samo 10 uporabnikov ki zares veliko vejo. Ostali so glede znanja samo povprečni.

Moje mnenje je, da naredi na avtu kar hočeš, konec koncev je samo pleh katerega si plačal in boš čez nekaj časa prodal ali razbil.
Pa čeprav sem avtomobilski navdušenec, je avto zame še zmeraj pleh...

Sedaj naj se pa raja poščije name. bmk.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne dec 11, 2011 10:28 pm

Klobasa je napisal/-a:.......Zadnjič se mi je dvignil pritisk, ko sem zagledal offtopice ki jih je pisal moderator, pa ni noben opazil.
......

Jaz sem to že večkrat opazil, tudi napisal, pa ne samo pri moderatorjih, adminu, mojstrih foruma in njim podobnim, nekateri so še slabši od nas navadnih smrtnikov, ker sami še bolj ''prilivajo bencin na ogenj'' :D, ampak ........ to so oni ;)

nočka :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov