ALU WING:

PREDNJI ODBIJAČ:

ZADNJI ODBIJAČ:

PRAGOVI:

LETVICE:

ZADNJI ODBIJAČ:

KOMENTARJI DOBRODOŠLI,.................
V-i-p je napisal/-a:Jebempti damjan, dej povej traso kjer se največ voziš, ti gremo mi kamnčke pokidat, samo zmontiraj že ta strup skupaj, prmejduš!Huda žvau, res. V takih temah tok uživam, kot bi bil moj avtek
Svaka čast!
_VeNoM_ je napisal/-a:aja ej damjan zdej maš lepiši avto kokr tista honda acord![]()
![]()
nice done
![]()
hja o tisti lepotici pa raje nebi..........(prehudo.....)
sicer je od očeta in je jst skor nč ne furam,mogoče ene parkrat tko mal za dušo mi dovoli it kak krog.....
drugače je pa 2.0 160 KM.vam pa povem da gre za teh 160 konjev in za to kilažo presneto dobro (še predobro).sm ko pa odmična gred pri 4000rpm pretakne pol se ti pa itak sm še Marija prikazuje...........
bizi10 je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:aja ej damjan zdej maš lepiši avto kokr tista honda acord![]()
![]()
nice done
![]()
Nono, pretiravat ni treba tistale honda zadi prow sexy zgleda :P Drugače pa spojlerji so res lepi, pa pragovi pa tud havba bo lepa. Sam zakaj tako velik wing gor tiščat? Pomoje bi veliko lepše bi zgledal z enim manjšim wingom v barvi avtomobila.
bizi10 je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:aja ej damjan zdej maš lepiši avto kokr tista honda acord![]()
![]()
nice done
![]()
Nono, pretiravat ni treba tistale honda zadi prow sexy zgleda :P Drugače pa spojlerji so res lepi, pa pragovi pa tud havba bo lepa. Sam zakaj tako velik wing gor tiščat? Pomoje bi veliko lepše bi zgledal z enim manjšim wingom v barvi avtomobila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost