Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Po avg 22, 2005 9:41 pm

Ali to predelavo kaj snemajo (kao Pimp My Ride) al je to samo v avtomagazinu, pa pol na avtoshowu grosuple, pa na nobeni dirki in tuningshowu več? :vrum

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po avg 22, 2005 10:57 pm

Nasty je napisal/-a:jakaracman

Nekaj je kaj govorijo "pregledovalci" ob pregledu predelanega vozila. Po tem kar se tu piše so "razred zase".
Mislim pa, da vodstveni delavci ne lažejo ravno vsak dan.
Ne pozabi. Še vedno je "njihova zadnja". Veš kaj milsim.

Ne vem zakaj toliko zagovarjaš A3M?

Ne zagovarjam A3M, povem samo to, kar se mi zdi realno, ker nisem obremenjen z različno duševno prtljago kot nekateri tukaj. Za primer: kupijo robo, za katero jim ne dajo TUV, potem pa jokajo. To je tako, kot bi štacuni našel hlače z napako, rekel za popust, pa bi rekli ne, alhko pa drug teden prisete popravit. Potemprideš drug teden in ne vedo nič. Ni fer, ampak kaj si se pa pustil nat.egnit. Bi pač takoj rekel NE ali pa zahteval tisto o popravilu na papirju poštempljano.

Glede LPP:
Lej, če vodstveni delavci vedo kaj, kar se ne bi smelo dogajat, naj to, če niso pi.zde, povedo javno. Če si tega ne upajo, so ravno toliko krivi kot tisti, ki p... počnejo - in so ravno taki lažnivci. Torej - naj izvoljo, cifra od AM je v kolofonu, take stvari pa vedno radi objavimo ...
Slika

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 To avg 23, 2005 1:50 am

Ja k se mi lih ne da vsega brat...ampak me pa zanima kako je z homologacijo vozila in ali bo oz. je avto tehnično brezhibn? K vidit je u redu..sam zasledu ga pa še nism nikjer u LJ. da bi se vozil z njim? thx...

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To avg 23, 2005 3:15 am

joker_1 je napisal/-a:Ja k se mi lih ne da vsega brat...ampak me pa zanima kako je z homologacijo vozila in ali bo oz. je avto tehnično brezhibn? K vidit je u redu..sam zasledu ga pa še nism nikjer u LJ. da bi se vozil z njim? thx...

Ne pretiravaj... dejansko si dokazal, da se ti NIČ ne da brat... odgovor je na prejšnji strani, pa ga preberi
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To avg 23, 2005 4:49 pm

jakaracman

Nisem pristaš artiklov brez TUV. Tudi nisem pristaš ponarejenih TUV-ov.Tudi nisem pristaš nategovanja.

Na splošno.
Da obdržiš službo, moraš včasih za kakšno nepravilnost zamižati na eno oko, včasih celo na oba.

Razčistiva nekaj.
Ves čas govorim o "največji tuning hiši v Sloveniji" in ne o AM.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To avg 23, 2005 7:19 pm

OK! Dejta že nehat tle po tej temi se kregat o A3M, AM, TUV in o vsem ostalem... lepo pejta na vodo/čaj/sok/pivo/žganje, pa se zmenta. Al pa po PMih bi tut šlo.

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Če avg 25, 2005 3:11 am

Basist je napisal/-a:
joker_1 je napisal/-a:Ja k se mi lih ne da vsega brat...ampak me pa zanima kako je z homologacijo vozila in ali bo oz. je avto tehnično brezhibn? K vidit je u redu..sam zasledu ga pa še nism nikjer u LJ. da bi se vozil z njim? thx...

Ne pretiravaj... dejansko si dokazal, da se ti NIČ ne da brat... odgovor je na prejšnji strani, pa ga preberi

thx..sm prebral...zdej mi je jasn....k lih 11strani pa se mi ni dal brat... :tomidelej:

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po avg 29, 2005 6:58 pm

Nasty je napisal/-a:jakaracman

Nisem pristaš artiklov brez TUV. Tudi nisem pristaš ponarejenih TUV-ov.Tudi nisem pristaš nategovanja.

Na splošno.
Da obdržiš službo, moraš včasih za kakšno nepravilnost zamižati na eno oko, včasih celo na oba.

Proti artiklom brez TUV nimam nič, če to kupec vnaprej ve. Ostalo dvoje - kriminal.
Glede službe: da, dokler ne gre za nekaj, kar ogroza ostale.
Da ne pises o AM, pa vem. Meni OSEBNO je za to, kao dela A3M vseeno, ker pač nisem njihova stranka, me pa osebno motil če se tule piše na pamet, posplošuje (pa to ne leti direktno nate ampak na splošen nivo debate) ipd ...

Evo, Omelo, konec debate ...
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost