Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne dec 11, 2005 4:33 pm

od r11 1.4 mašino ma not.75 konjev

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne dec 11, 2005 7:36 pm

Najlepše je videt primerjavo običajnega in predelanega avta,da se vidi razliko kot tista dva črna.....

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Ne dec 11, 2005 9:17 pm

Prejle je bilo govora o ventilaciji.
Zanima me ali je kakšna možnost da se tole zrihta: Vedno ko se pripeljem iz avtoceste, ali pa iz kakšne hitrejše ceste in popolnoma ustavim, mi vedno začne zelo smrdeti iz zračnikov...kot da bi mi iz readiatorja za gretje zraka spuščala tekočina in izhlapevala v kabino. Spušča pa skoraj 100% nič, saj mi ni treba dolivati hladilne tekočine. :?
Hvala vsem 8)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne dec 11, 2005 9:33 pm

Spidi_ je napisal/-a:Prejle je bilo govora o ventilaciji.
Zanima me ali je kakšna možnost da se tole zrihta: Vedno ko se pripeljem iz avtoceste, ali pa iz kakšne hitrejše ceste in popolnoma ustavim, mi vedno začne zelo smrdeti iz zračnikov...kot da bi mi iz readiatorja za gretje zraka spuščala tekočina in izhlapevala v kabino. Spušča pa skoraj 100% nič, saj mi ni treba dolivati hladilne tekočine. :?
Hvala vsem 8)

Kupi si Ambi pur :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 9:47 pm

dgreso je napisal/-a:
Spidi_ je napisal/-a:Prejle je bilo govora o ventilaciji.
Hvala vsem 8)

Kupi si Ambi pur :D

Kupi si avto pa ne jamri :D :D :D :D :D

Si ziher da ti smrdi po hladilni? preveri odtoke.... mogoč se kje u kakem kanalu kaj nabira.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 9:54 pm

Petkarji dejte mi neki povedat......

Pri nobeni od treh petk ki so pri hiši zadnje kole ne blokirajo ob močnem pritisku na pedal.Tud če ga pohodiš kok maš moči zadnje kole ne obstanejo...... Tehničnega nardijo vse tri petke...... prav tako imajo vse tri nove bobne in nove pakne vzadaj....

Lepo se čuti da kole obstanejo šele takrat ko pritisneš do konca ( sprednje obstojijo kot morajo) in potegneš poleg še ročno...... takrat zadnje kole obstanejo..... sam z nožno jih pa ni moč blokirat......

Se pri vaših tud to dogaja?

Jaz mam sicer razlago da so pač narjene še lih u tisti moči ko ne blokirajo..... kao varnost da ne odnese riti v ovinku...... ker če bi blo bilokaj narobe pol tehničenga ne bi nardil..... vsaj jaz tko sklepam... narobe pa itak nima bit kaj če je vse novo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne dec 11, 2005 10:10 pm

lisko je napisal/-a:Petkarji dejte mi neki povedat......

Pri nobeni od treh petk ki so pri hiši zadnje kole ne blokirajo ob močnem pritisku na pedal.Tud če ga pohodiš kok maš moči zadnje kole ne obstanejo...... Tehničnega nardijo vse tri petke...... prav tako imajo vse tri nove bobne in nove pakne vzadaj....

Lepo se čuti da kole obstanejo šele takrat ko pritisneš do konca ( sprednje obstojijo kot morajo) in potegneš poleg še ročno...... takrat zadnje kole obstanejo..... sam z nožno jih pa ni moč blokirat......

Se pri vaših tud to dogaja?

Jaz mam sicer razlago da so pač narjene še lih u tisti moči ko ne blokirajo..... kao varnost da ne odnese riti v ovinku...... ker če bi blo bilokaj narobe pol tehničenga ne bi nardil..... vsaj jaz tko sklepam... narobe pa itak nima bit kaj če je vse novo.

Zanimivo to še pa nisem pogledo! dans je moja 5ka dobla nov akumulator tk da zdaj radio ne ugaša več ko dam muziko na ful! :D

in js sem srečen!

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Ne dec 11, 2005 10:14 pm

lisko je napisal/-a:
Si ziher da ti smrdi po hladilni? preveri odtoke.... mogoč se kje u kakem kanalu kaj nabira.

Zaenkrat še nisem šravbal po mašini in tam okoli :D kje naj spucam te odtoke?

Meni tudi zadnje bremze ne blokirajo popolnoma (razen makadam in sneg :lol: :lol: ) logično se tudi meni zdi da je to varnost da te ne prehiti rit v ovinku :)

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 11, 2005 10:34 pm

Pr meni je isto :) sam ko ročno zategnem zadnje primejo....Ps. Jaz sem tud menjo akumulator :P Lahko noč :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 11:32 pm

Jah no ja jaz pa sem se rešu enkrat na tak način da sem še ročno poleg potegnu...... čeprav mi je avtek mal ušel iz smeri ampak obstal sem pa.
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 11, 2005 11:34 pm

Spidi_ je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

Zaenkrat še nisem šravbal po mašini in tam okoli :D kje naj spucam te odtoke?

Meni tudi zadnje bremze ne blokirajo popolnoma (razen makadam in sneg :lol: :lol: ) logično se tudi meni zdi da je to varnost da te ne prehiti rit v ovinku :)

tam ko maš dovod zraka u kabino poglej če ni kakega listja al pa kaj takega okol...... pol pa poglej še ono tesnilo ki je na požarnem zidu...... tist ma vlogo da ne spušča zraka iz motorja u prezračevalni kanal..... mogoč tam okol tega kaj.
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Po dec 12, 2005 11:57 am

lisko, 5ke majo naštelano zavorno moč tako, da je mnda pride 70%učinka na sprednji kolesi, prostalih 30 pa na zadnji. men tut ne blokira, tehnični je šel pa tut brez problema čez.
sicer pa na tehničnih za zadne kolese vedn z ročno bremzajo,vsaj pri men je do zaj bilo tako

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Po dec 12, 2005 3:06 pm

lisko je napisal/-a:
O tem ko se mi menimo so motorji: 1.1 (47KM) 1.4 (64KM) in pa 1.6 n/a D (55KM) 8)

da te popravm 1,4 43 kW (58KM) model five, letnik 1996 (vsaj po prometni)
(je pa avto naprodaj-kontakt PM ali MSN)

glede bremz je pa pr vseh isto. od treh pr bajti je edino pr dizlerki zadn kolo blokiru ko je blo neki sf.....

lisko: test zimskih razmer?...mamljivo :D :D :D sam kaj ko me ni blo doma ta vikend.dej ce mas msn pa ce bos sou kej gor me obvest..bi jz tut sou mal obnovit vescine :twisted: :twisted: iz oplotnce pa cez osankarco na roglo bi bla tut kr dobra relacija za to. je pa res da ni kej prevec ovinkov.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po dec 12, 2005 3:13 pm

Glejta da vaju nebom mogo prit ven vlačit :) :twisted:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po dec 12, 2005 4:17 pm

MaTe0 je napisal/-a:Glejta da vaju nebom mogo prit ven vlačit :) :twisted:

To pa ne bi reku........ mal poglej po forumu kaj dela dizlček u snegu :D
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po dec 12, 2005 4:20 pm

|kr_en| je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
O tem ko se mi menimo so motorji: 1.1 (47KM) 1.4 (64KM) in pa 1.6 n/a D (55KM) 8)

da te popravm 1,4 43 kW (58KM) model five, letnik 1996 (vsaj po prometni)
(je pa avto naprodaj-kontakt PM ali MSN)

glede bremz je pa pr vseh isto. od treh pr bajti je edino pr dizlerki zadn kolo blokiru ko je blo neki sf.....

lisko: test zimskih razmer?...mamljivo :D :D :D sam kaj ko me ni blo doma ta vikend.dej ce mas msn pa ce bos sou kej gor me obvest..bi jz tut sou mal obnovit vescine :twisted: :twisted: iz oplotnce pa cez osankarco na roglo bi bla tut kr dobra relacija za to. je pa res da ni kej prevec ovinkov.

Test zimskih razmer........ ti maš u glavi rally jaz pa offroad...... mi ne diši preveč neko norjenje....... sam da je poln sneg :D
Slika

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Po dec 12, 2005 4:40 pm

ce je sneg na frisn zapadu ni to rally.. :twisted: :twisted: ampak je offroad, kjer ne mores padit u lukno od skrata bolfenka :P :P drgac sm pa za oboje :D :D
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po dec 12, 2005 5:18 pm

Kar se hitrosti tiče, Campusa več kot 150 ne boš nagonu. Jaz sem kupil tako zamorjeno Campusko, da ni šla niti 130, pol sm jo pa mal zgonu je šla pa slabih 150 km/h. 5-ko Five, ki sem jo kupil novo in jo od 7km dalje teral do onemoglosti je pa s komplet športim DeVito auspuhom (od kolektorja do konca) šla 180 km/h, po vrhniškem klancu navzdol pa do 0 km/h. Končno je imela pa boljšo od Polota 75, prav tako pa si zadaj pustil Puntota 75 po pospeških. Z Opel Astro 1.6 cabrio sva se pa celo pot od Vranskega do Celja peljala popolnoma enako. Ko sem jo po štirih letih prodal je imela 246.000 km, šla je pa isto kot prvi dan.

LP Luka

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po dec 12, 2005 6:03 pm

:pivo :pivo :yum

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Po dec 12, 2005 7:09 pm

fak, če bo kr en prepotencirani fant sem zašel, se nam bo tak režu, ko še nikol nikomur...
o 5kah se menmo ko o ne vem kakih strojih :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov