Spidi_ je napisal/-a:Prejle je bilo govora o ventilaciji.
Zanima me ali je kakšna možnost da se tole zrihta: Vedno ko se pripeljem iz avtoceste, ali pa iz kakšne hitrejše ceste in popolnoma ustavim, mi vedno začne zelo smrdeti iz zračnikov...kot da bi mi iz readiatorja za gretje zraka spuščala tekočina in izhlapevala v kabino. Spušča pa skoraj 100% nič, saj mi ni treba dolivati hladilne tekočine.![]()
Hvala vsem
dgreso je napisal/-a:Spidi_ je napisal/-a:Prejle je bilo govora o ventilaciji.
Zanima me ali je kakšna možnost da se tole zrihta: Vedno ko se pripeljem iz avtoceste, ali pa iz kakšne hitrejše ceste in popolnoma ustavim, mi vedno začne zelo smrdeti iz zračnikov...kot da bi mi iz readiatorja za gretje zraka spuščala tekočina in izhlapevala v kabino. Spušča pa skoraj 100% nič, saj mi ni treba dolivati hladilne tekočine.![]()
Hvala vsem
Kupi si Ambi pur
lisko je napisal/-a:Petkarji dejte mi neki povedat......
Pri nobeni od treh petk ki so pri hiši zadnje kole ne blokirajo ob močnem pritisku na pedal.Tud če ga pohodiš kok maš moči zadnje kole ne obstanejo...... Tehničnega nardijo vse tri petke...... prav tako imajo vse tri nove bobne in nove pakne vzadaj....
Lepo se čuti da kole obstanejo šele takrat ko pritisneš do konca ( sprednje obstojijo kot morajo) in potegneš poleg še ročno...... takrat zadnje kole obstanejo..... sam z nožno jih pa ni moč blokirat......
Se pri vaših tud to dogaja?
Jaz mam sicer razlago da so pač narjene še lih u tisti moči ko ne blokirajo..... kao varnost da ne odnese riti v ovinku...... ker če bi blo bilokaj narobe pol tehničenga ne bi nardil..... vsaj jaz tko sklepam... narobe pa itak nima bit kaj če je vse novo.
lisko je napisal/-a:
Si ziher da ti smrdi po hladilni? preveri odtoke.... mogoč se kje u kakem kanalu kaj nabira.
Spidi_ je napisal/-a:lisko je napisal/-a:
Si ziher da ti smrdi po hladilni? preveri odtoke.... mogoč se kje u kakem kanalu kaj nabira.
Zaenkrat še nisem šravbal po mašini in tam okolikje naj spucam te odtoke?
Meni tudi zadnje bremze ne blokirajo popolnoma (razen makadam in sneg![]()
) logično se tudi meni zdi da je to varnost da te ne prehiti rit v ovinku
lisko je napisal/-a:
O tem ko se mi menimo so motorji: 1.1 (47KM) 1.4 (64KM) in pa 1.6 n/a D (55KM)
|kr_en| je napisal/-a:lisko je napisal/-a:
O tem ko se mi menimo so motorji: 1.1 (47KM) 1.4 (64KM) in pa 1.6 n/a D (55KM)
da te popravm 1,4 43 kW (58KM) model five, letnik 1996 (vsaj po prometni)
(je pa avto naprodaj-kontakt PM ali MSN)
glede bremz je pa pr vseh isto. od treh pr bajti je edino pr dizlerki zadn kolo blokiru ko je blo neki sf.....
lisko: test zimskih razmer?...mamljivo![]()
![]()
sam kaj ko me ni blo doma ta vikend.dej ce mas msn pa ce bos sou kej gor me obvest..bi jz tut sou mal obnovit vescine
![]()
iz oplotnce pa cez osankarco na roglo bi bla tut kr dobra relacija za to. je pa res da ni kej prevec ovinkov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov